Snart egen företagare!

Vissa dagar ska man bara inte gå upp ur sängen. Man ska inte prata med någon, skriva eller något.
Man ska helt enkelt bara ligga kvar. Allt man gör och säger blir bara fel...

Såna här dagar önskar man att man hade en pojkvän att krypa ner med och bara låta tiden gå! 

Hur som helst, det är sjukt mycket att tänka på nu inför företaget. Jag trodde inte att det skulle vara såhär mycket att tänka på innan man "startar eget".  När vi väl kommit igång, väntar bara det roliga!  :)


Världen är liten

Världen är liten. Pratade just med Sandra om hennes gårdagen som spenderades på ett uteställe i Örebro =) Kom in på en person och det äår då man inser att världen är så sjukt liten! ;D Hehe...

Vad gör jag idag? Inte mycket.. Har varit ute en sväng och cyklat imorse, kände att jag behövde komma ut. Jag mår inte alls för bra just nu.. Hatar att vara sjuk :S Bara ägna tiden åt att ligga i sängen och tycka synd om sig själv.
Orkar inte ens skriva något vetttigt!
Ingen utgång denna helg. Det kommer nog dröjaett tag eftersom jag ska äta antibiotika i tio dagar, ska börja på måndag tror jag! Sen i veckan åker jag till pappa :D Saknar han som F*n! ♥


Vill må bra!!

Ja, idag har man ägnat dagen på sjukan. Som jag trodde skulle dom ge mig antibiotika, vilket de gjorde! Vet inte om jag ska ta den faktiskt.. För några månader sen skulle vi göra en utredningpå om jag har astma eller inte, men nu vill dom helt plötsligt inte skicka någon remiss. Förstår inte varför? Fick en till inhalator (astmamedecin) fast dom inte ens vet om jag har det. Jag fryser som en tok, har haft dubbla täcken de senaste dagarna och ont i kroppen och ingen ork alls. Det är inte normalt! :S Hmm.. Har ändå känt mig bättre idag. Men har legat i sängen hela dagen. Så rolig fredag har jag haft!
Men nu har jag myst framför tvn med familjen och ätit massa marknadsnoughat som Diana köpt med från Hindersmässan  :)
Imorrn vet jag inte vad dagen bjuder på, det får jag se! Jag vill hitta på något roligt, iallafall inte bara ligga i sängen och
tycka synd om mig själv..


 



Tänker på en speciell person just nu...
Every moment.


Nu blir de sängen för min del. God Natt allihopa!

//Sandra

Omoget - I know

Ibland är det tillåtet att vara omogen! Haha jag hade ett litet bråk med min kära SYSTER idag.. Det var hon som började och att bråka med mig ska man alltid ångra. Och som alltid så ångrade hon de! Haha.. Jag tog fram senapen i slutet av vårat krig och sprutade ner hela henne!! Haha.. Hon gav sig iaf , jag har mina knep ;) Men som jag fick höra så jag vet att det är omoget, jävligt barnsligt men jag hade kul för stunden! ;P HAHA.. Men jag och Diana har alltid kul och jag vet att hon ä¨lskar mig lika mycket som jag älskar henne! ♥




Idag har jag legat i sängen hela dagen.. Riktigt drygt .. :S Har ont i hela kroppen och känner av förkylningen.. Att det aldrig vill släppa! Förstår inte? Jag tänker inte äta nån jävla antibiotika som doktorn säger hela tiden..
Får se vad dom säger imorrn, hoppas det inte är läkarstudenten som jag hade sist :§ Känns så pinsamt att slänga av sig kläderna framför en snygg läkare, åhh! Vill hellre att de är en gammal gubbe isf :P Aja. f¨år se hur det går..

Skulle kollat på Viktor och hans band iidag, dom skulle spela på ett ställe i Örebro, men min kropp säger ifrån. Som sagt, idag har det inte funnits mycket ork.
Hoppas på en bättre dag imorrn :)


Sandra

Äkta Kärlek

Beundrar min systers kärlek till hennes pojkvän! Det har varit ett par i snart 6 år(i sommar) och fortfarande lika kära i varandra som dom var i början! =)
Dom är så otroligt sööta ihop! Tiden går så fort, Diana var 14 år och Jimmy var 16 år. Idag är hon 20 år och han 22år.

Vilka Sötnosar!





Kan man vara kär i kärleken?








Varenda dag.


Shopping IGEN

Jag kan verkligen inte gå i affäärer utan  att handla någonting.. Det här är verkligen inte bra! :S
Jag handlade fyra nya tröjor iidag, och nu har jag dåligt samvete..
Älskar alla sommarfärger på kläderna som finns i alla butiker just nu!





Idag blir det inte mkt skrivet. Jag har varit på möten idag angående Salongen. ´Sen varit och käkat lunch med Carro0 oc Sandra! =) Gick en sväng till Emeliie också:)
När jag kom hem gick jag ut på promenad med Sara! Sen kom Viktor hit och jag klippte honom:) Han var tvungen att fixas i håret inför hans spelning i Hagfors på Lördag och även hans spelning på Torsdag i Örebro!
Har även hunnit med ett varmt bad, titta på Andra Avenyn!!!
Nu ligger jag i sängen och halv sover:P

Good natt!! =)


looking back...

Hittade några gamla gamla bilder ifrån när jag, Diana, hennes killle Jimmy, Sandra A och Patrick. Vi skulle tälta ute vid Born någonstans.. Kommer inte riktigt ihåg vad platsen hette men den ligger några mil hemifrån oss! :P Vi åkte som packade sillar i Jimmys epa traktor Hahaha!! Vi var 14 år gamla och Jimmy och Patrick var ´16 år! Han hade precis fått traktorkort! Hur som helst träffa vi massa killar från LInde som var där och firade festival Sjösjuk! ;) Helt sjukt! Vi satt där som värsta bönderna och jag kommer ihåg speciellt en kille. Göteborgare, snobb och hela han glänste! Där satt vi i mjukis byxor och grillade korv på en engångsgrill! ;D Roliga tider!! Miss it♥
Kika in oss:






När man var liten var allt så enkelt!


Satin..

Ja, jag var på Satin i fredags! Trots mina fördomar om det stället...

Kvällen började hemma hos Emelie, där även hennes syster Lotta och Therese fanns på plats för att börja kvällens fest! :P Det var mycket trevligt, vi satt ch pratade massa, drack lite och tog lite picture som alltid! ;)
Väl utanför Satin mötte vi Sandra D och hennes kille Ronnie! ;ycket roliga och människor :) Det var kul :D
Vi gick in gratis eftersom  Emelie fixat flyers..

Där inne träffade jag halva högstadie klassen kändes de som :D Har inte träffat dessa människor sedan 3 år tillbaka så det var mycket roligt! =)
 Jag och Ems körde dance on högtalarna , haha.. 
Vid halv två gick vi till Mc donalds. Där inne var det bråk, en ruta krashades och  en vakt och en killa började bråka
 :( Läskigt sånt där...
När vi gick hem träffa vi först på en Nora kille! Haha.. Blev ståendes där ett tag. I nästa hörn kom dt fram en annna kille, svart med rastaflätor. Det visades vara Emelies granne! :P Han bodde ii huset bredvid typ..
När vi väl kom in visste jag att vi var tvugna att vara tysta eftersom Lotta sov.. Vi som var halv fulla, trötta fick världens skratt anfall åt ingenting! ;D Haha..

Kom i säng vid 03.00. Låg och pratade till i 40 minuter tror jag innan vi somnade.
 När jag somnat väcktes jag av Emelies ben, som kom krälandes över mig. Hehe..
Vaknade halv 8 av vätskebrist! Drack massa vatten, sen började vi prata om gårdagen/ kvällen igen. Säkert i 30 minuter. Somnade om och gick upp sen kl. 10.00! Pigg? Inte direkt! ;P

Lördagen förblev en slapp dag! Gick runt i min svarta mysdress och nya sjal hela dagen.
 Gjorde i stort sett ingenting. Var ute på promenad iofs. Men sen blev det myskvällfraför tvn. =)

Idag skulle jag , syrran och Sandra ta en promenad. När vi kommit en bit var fötterna redan dyngsura.. :S  Det blev ingen långpromenad precis som vi tänkt, istället gick vi hem till henne och blev kvar där en timme :) Alltid lika trevligt!♥
Vi satt och kikade på RESOR!! Hittade såå många ställen vi vill åka till! Speciellt ett resmål till Barcelona och även ett till Rhodos Stad!! :D I sommar ska jag åka iväg med tjejerna =)  Längtar!!!

Klockan 17.00 kom Johan hit o jag klippte honom. Han blev snygg!

Innan de fick jag mina naglar fixade av min syster! Hon la på gele´förstärkning :) Hennes kurs slutar nu i veckan och då är hon utbildad Nagelterapeut! Kanske den yngsta i landet?? :)

Nu har jag tagiit ett varmt bad och åter fått igen värmen i kroppen! Hatar detta kalla äckliga väder just nu...

Men snart är Våren här och SOMMAREN!!!!

Ska kolla på tv och mysa med mamma o Diana nu♥













































// Sandra

I Love Shoes

Diana och jag åkte till Stockholm på Torsdagsmorgonen. Lindbergs buss, billigt och bra! Jag sov nästan hela vägen upp, vaknade till vid kl. 10.00, då var det en halv timme kvar tills vi skulle vara framme. Det var skönt, hade inte sovit många timmar alls den natten. Så det var bra med lite extra sömn, visste att vi hade en lång dag framför oss! ;)




Vi ägnade hela dagen i den vackra Staden Stockholm. Trivs så otroligt bra där! Om jag hade flyttat dit i somras som var planerat, undra hhur mitt liv sett ut då? Skulle vara kul att veta! Men samtidigt, jag kan flyttta dit om några år.
Stockholm finns ju alltid kvar.  :)

Som sagt, vi gick och shoppade hela dagen, Vid lunchtid gick vi till Kungshallen, som ligger vid Hötorget. Vårat standard ställe att äta på. Det finns mycket att välja på 0och det brukar för det mesta vara väldigt gott.
Jag t0og en kycklingfile med pommes och någon sås av nåt slag. Jätte gott! :)

Jag hittade många fynd som jag köpte, kunde ha köpt lika mycket till men det ville inte mitt bankkonto just nu :P :/ Jag köpte ialla fall 5 par skor(det bästa av allt), Får aldrig nog av skor! ♥
Mitt bästa köp!



Köpte ett par svarta pumps, ett par gråa pumps, gladiatorsandaler, vita tygskor och ett par andra rem sandaler. Hör på de här: På torsdags morgonen när jag skulle prova dom remsandalerna inser jag att jag fått med mig TVÅ HÖGERSKOR!!!! KUL! Det är så typiskt mig, jag blir så förbannad på mig själv :( Jag minns att Diana sa; Sandra, ska du inte testa båda skorna samtidigt. Om juag hade gjort det hade jag inte fått me mig bara högerfötter. Drygt!
 Ingen som ska till Stockholm ?

Klädmässigt köpte jag: 4 st tröjor, en klänning, ett par chinos, underkläder, hårband, smycken och smink.

När klockan var 18.00 och bussen  skulle gå hem var jag helt slut. Mina armar var som spaghetti, hade nästan blåsor i händerna efter att ha släpat på  en tung väska och flera påsar.
Slocknade påengång...

En riktigt trevlig resa med Syrran! :D Är jätte nöjd med alla fynd jag hittat! =)

Här är en bild på henne, släpandes på massa påsar :P



Nu ska jag äta nåt, är lite bakis ifrån gårdagen som höll till på Satin! KOmmer mer om det sen! :)




Stockholm

Imorgon åker jag och syrran upp till Stockholm! 

Så det är bara att lägga fram röda mattan... Hahaha.
Ska bli kul att göra nåt ensam med dig syster, det är inte så ofta vi gör det längre.♥





Detta är från 8 aug när jag o tjejerna var där och partade på Stureplan!! Hoppas det inte är lika mkt folk där imorrn ;)




Någon?

Det lutar åt utgång imorgon med Emelie! Någon?







Don´t go waisting your emotions........

Underbar helg

Fredagen började med promenad i det fina solskenet! Jätte fint, älskar att vara ute o se snön gnistra! ;) Fast kylan var mindre rolig.. Men som säkert alla hört sen skolstart i första klass "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" . Jaa det var bara att ta på sig långkalsonger. Haha..
På kvällen hade jag lånat Twilight av en kompis. Eftersom jag har velat se den på bio så himla länge nu och alla pratat om den så såg jag verkligen fram emot det. Hade nog tyvärr lite föör höga förväntnigar på den! Jag tyckte inte alls att den var så jätte bra som jag trodde att den skulle vara.. Lite besviken var jag, men de var mysigt att kolla på den iaf! Riktig myskväll! :) 
 
Hade tyvärr svårt att sova den natten, somnade runt 01.00 och vaknade 5.00 och visste att min klocka skulle ringa 06.00.¨Så de var bara att ligga och vänta in tiden för att gå upp.

PÅ lördagen var jag sjukt seg ! :/ Jobbade till 13.00 och efter de var jag hem, fixade mig och åkte till Jossie där jag träffade Elin och även Ida Sb!! Såå hilma kul!!!! Har inte träffat varken Elin eller Ida sen STUDENTEN! Och de är bara FÖR länge sen! Elin bor i Kungsör så de blir svårt att pendla och Ida för att hon har en söt underbar dotter, Klara som hon tar han om, så tiden har inte räckt till helt enkelt! =)
Vi gick ialla fall till EFESOS eller va det heter:P En grekisk restaurang, supergott! :) Sen gick vi och hyrde film och gick hem till Jossie igen. Tyvärr var jag tvungen att lämna dem redan halv 9 :( Hade nämligen lovat att komma på Annas o Palles 20års samt 25års kalas! Var så seg, de ända jag tänkte på var min säng! Haha. Men jag gick dit som jag hade lovat! ;) Där väntade en massa gamla klasskamrater, syrran var där och massa roligt folk:D De drack och skålades överallt, jag var dock helt nykter! Orkade inte dricka,visste att jag hade ett jobb att passa dagen efter! De var jätte roligt att träffa er alla =)

Efter väldigt mycket tjat på min syster(som inte var nykter) så fick jag henne att följa med mig hem,  ville inte gå ensam hem. Man vet aldrig vad som finns därute bland mörkret :P Var hemma vid halv tolv och det räckte för mig, var helt död typ.. Lag mig i sängen och slocknade på en gång ;)

Imorse var jag fortfarande trött.. Kände mig inte utvilad. men det vara bara att "bita i det sura äpplet "för stunden och köra på! Jag slutade vid 16.00 och då skulle jag äntligen hem. Sherko kom hit en stund och vi satt och pratade. Det var trevligt :)
Nu sitter jag i soffan och kollar på film och myser med Mamma! ♥

Vi hörs mer imorrn,då ska jag kolla på Emelies nya lägenhet :D

Jag och Elin i mitten( gammal bild från Klaras)! Det var såå kul att träffa dig igen! :)



14år again

Idag har jag :

  • Gått en långpromenad ute i det fina vädret! =)
  • Städat!
  • Fixat min utväxt. ;)
  • Kollat på Mamma Mia IGEN! :D
  • Pratat med vänner.
  • Och jobbat!

Tänker tillbaka på allt roligt som har hänt hittills i mitt ! Speciellt dom där åren när man precis fyllde 14 och man tyckte att man var jätte stor ;) Haha.. Kan prata hur länge som helst om allt man hittat på. Allt roligt, alla bus och hyss och allt knäppt man gjorde.. Alllt var så lätt när man var liten, om jag fick välja så skulle jag vilja vara kvar i den åldern  ;D


Sömnlös natt

Grubblar på allt för mycket just nu. Det är hundra olika saker som ligger där och inget vettigt kommer jag fram till. Det snurrar, vet inte vad jag tänker på tillslut! Det värsta är när allt kommer när man ska sova.. Det är omöjligt att koppla av. Nu vet jag ju vad dettta berodde på då, tyvärr inget jag kan hjälpa, det bara finns där.  Men det är sjukt jobbigt med sömnlösa nätter :S Hoppas det blir mer sömn inatt :)

Idag har jag ägnat dagen åt att vara ute och promenera i det fina vädret! :D Nästan så man känner att våren är pågång! ; ) Ska bli såå skönt när man ser de första vårblommorna komma fram! Då vet man att sommaren snart är här! Läntar såå otroligt efter sol just nu!  :D
Förövrigt har jag varit hemma och bara pratat i telefonen med vänner! Pratade i över en timme med Emelie :D Förstår inte att vi har så mycket att prata om jämt, vi pratar varje dag men ändå så blir samtalen så långa =)  Haha..

Syrran är på jobbet nu och jag sitter hemma och har tråkigt.. Imorrn är de  min tur :P Ska jobba kvällspasset mellan 16.00- 20.30. Inget jag ser fram emot men det är pengarna man får tänka på i slutänden :P Ska även jobba både lördag och Söndag så i helgen blir det ingen utgång.  Kanske blir en sväng till Björnis på Söndag, får se hur jag känner mig då!

På lördag ska jag träffa Elin och JOssie, vi ska äta nånstans och kolla på bio:) Ska bli kul att träffa dem:) Har inte träffat Elin sen Studenten :S Det blir så när man bor så långt ifrån varandra!
Är även bjuden på 20 års samt 25 års kalas på kvällen! Vet inte hur jag ska lösa det hela, vill ju gå på det också. Men ska försöka åka dit en snabbis på kvällen efter bion! =)


Hittade gamla gooda bilder, måste visa:

   

Längtar efter sommaren  extra mycket när man ser såna här bilder! ♥


Mamma Mia

Väckarklockan ringde imorse klockan 7.00. Kom upp 15 minuter senare. Var sjukt trött! Sovit dåligt och oroligt inatt.. Det är jobbigt när man inte känner sig utvilad. Jag Känner att jag håller på att bli sjuk :/ Har ont i hela kroppen.. Hoppas det har gått över tills imorrn :)
Klockan 9.00 var jag  jag på möte i nästan en timme. Efter  det så var det ytterliggare några möten och efter 2 timmar så var jag och Carro  och hennes pappa hungriga:P Vi gick till Mc donalds. Gott men onyttigt!
Sen åkte vi hem. Jag slocknade direkt, var så himla trött.. Efter middagen lag jag mig och kollade på MAMMA MIA! Kan se den hur många gånger som helst!♥ Sky är bara för snygg! ;) Specciellt när han sjunger "Lay all your love on me" ! :D Riktig heting! ;)

Det har varit folk här och firat mig o syrrans födelsedag i efterskott! Fick en jätte fin "lykta" med ljus :) Passar perfekt till mitt rum, älskar ljus =)

Powerwalks har det blivit idag också, blåste nästa bort när jag var ute, haha.. :P Riktigt storm därute, tur man är inomhus nu!
Ska sova snart! Godnatt på er alla! :)
// Sandra


 


I want to be...

I Want To Be Your Princess!

Bästa Födelsedagen! :D

Fredagen började med sång och uppvaktande av mammi! ♥ :) Öppnade alla paket och myste hemma  innan vi fortsatte med en promenad ner på stan för att göra första besöket på systembolaget. Haha.. Det gick bra, kändes ganska konstigt att gå ut med en påse i handen och att de är lagligt"! ;) Fick även gratulationer där inne ifrån en i kassan eftersom hon så snyggt studerade mitt körkort noga innan hon såg att det var min födelsedag! =)

Senare kom vännerna hit på förfest. Det var Sara, Moa, Anna, Therese, Emelie och Carro. Tårta och godsaker bjöds det på! Tyvärr inte så bra blandning med alkohol och tårta, hehe.. Men vihade trevligt iallafall! Sen bar de iväg till Klaras på kvällen. Där väntade Sandra A, Sherko med vän, Sandra Ö, Robin och Sara. Vi var ett helt gäng :D
Väl inne på Klaras blev det ganska mycket dricka, men ja vadå man firar ju bara 20 år en gång i livet! ;)
Det var en riktigt kul kväll!! Det slutade som vanligt på Mc donalds efteråt, hehe..

Bästa födelsedag man kunnat ha! TACK alla mina Vänner! ♥

Lördagen började me en huvudvärkstablett och en powerwalk.. Segt i början men oj så skönt när man var hemma! :P
Dagen gick ganska snabbt, vet inte riktigt vad jag gjorde.. Jag hade lovat Jossie och Ida(som jag inte träffat på hundra år) en utgång, men var tyväärr tvungen att tacka nej! Min kropp orkade inte, lördagskvällen fick bli en FilmMyskväll! :)

Idag började jag också dagenmed en powerwalk.. Skööönt!  :)
Sen har jag slingat håret, ätit tårta gått en powewalk igen och nu är jag nyss uppstigen från ett varmt låångt bad! ;)
Sköönt var det!

Imorrn ska jag träffa Carro igen! Vi träffas nästan varje dag nu och mer kommer det bli! :P :D
Möte, möte, möte! Trodde inte att det skulle vara såhär mycket jobb... Men det går åt rätt håll! =)

Nu ska jag snart slå igen datan och släcka lampan och sova! :)
Vi hörs snart igen!


// Sandra 20 år! :P


  

  


Birthday=)

HAPPY BIRTHDAY SANDRA OCH DIANA! Min älskade tvillingsyster! =)
20 år IDAG! :D

MinSistaDagSomTonåring!

Idag är det alltså min sista dag som tonåring! Aa, är de bra eller dåligt ? Det återstår att se ;) Jag menar jag fyller ju trots allt 20, livet börjar väl nu typ! ;D hehe.Jag minns min 18 års dag som igår, första krogrundan och allt. Oj, de var mycket nytt:P 
 Shit, de känns helt sjukt. Jag är 20 år imorrn, jag kan gå på systemet och handla själv, Vilket jag ska göra imorrn faktiskt haha, kommer kännas konstigt! :P

Imorrn är de Min/Våran födelsedag!  Först är de lite förfest hos oss, tårta och massa gott! :D Sen bär det av till Klaras=) Om jag räknat rätt blir vi ett gäng på 15 eller nåt sånt! Det komme bli roligt med alla vänner och att vi är på samma uteställe o festar! Dock är de några som ska ut på lördag, får se om jag kanske blir med ut då också ;) Lovar inget! :P
Hinner inte skriva så mycket idag, det har varit en hektiskt dag med många samtal, irritationer och gräl.. Men som sagt, allt löser sig bara man vill och försöker! :)

Ska måla mina naglar nu! ;)

Vi ses i Dimman imorrn  på Klaras mina vänner! ;D

Puss Sandra♥

                                                    Den här bilden kunde ni se på mig o min syster i tidningen idag! =)
                 

Dumma blondiner?

Vilken dåre som går runt i vårat område just nu! Jag pratar om en fönstertittare! Vad är det för psyko egentliegn?
Igår satt jag, syrran och mamma i vårat tv rum och kollade på en skräckfilm. Minns inte vad den hette:P Men läskig var den. Klockan var inte mer än halv tio men det var svart ute och man såg intemycket.. Rätt som det var så knakcade det på vårat fönster!! ( Vi har rätt stora fönster i lägenheten så man ser rätt in) . Första tanken: Hjälp! Jag drog filten över huvudet ..  Mamma rusa upp o sprang o kolla, utanför syntes stora fotspår! :S Det var "Han" ,"psykot", "fönstertittaren", ja många namn har han, tyvärr vet ingen hans riktiga namn och vem han är och vad han vill! :( Det är bara jäkligt äckligt. Eftersom jag o Diana redan är mörkrädda så gör knappast det här bättre! Faan vågar knappt gå förbi fönstren på kvällarna längre. Nu har han slagit till flera gånger i området. Polisen kan inte göra nåt, dom har varit o kollat på spåren.. Ta fast den jäveln!

Nog tjatat om det...Idag har jag tillbringat dagen med Caroline :) Vi har gåått på stan och kikat på kläder, på vad jag ska ha på mig på min födelsedag (20årsdag) som är på fredag! Det är svårt att bestämma sig. Antingen vill jag ha en riktigt snygg klänning, som jag har letat efter hela dagen men inte hittat nån! :P Eller så ska jag ha en svart hög kjol o ett vitt linne under, lite mer klassiskt! :) Får se vad det blir =)  

 Vi har varit på ett möte idag.. Pinsamt var det! En ung snygg kille höll i det :S Typiskt, man är inte så inne i det vi pratade om, så det  var bara att sitta o hålla med :P Kändes som att han tänkte: Vilka dumma blondiner! Hmm?  Haha:P
Aja, det är avklarat! Nu hoppas vi på det bästa! :D

Nu blir det ett varmt bad! ;)

Puss!



2009

Jaha vad ska jag skriva? Jag känner mig helt tom idag. Dagen började bra, NOT! Igår var det en så himla mysig dag och kväll. Jag, syrran, Emelie, Sandra Ö, Sandra A, Johni, Håkan, Jim och Johannes var på Njuta och fikade. Det var super mysigt! :) Verkligen nåt man börjde göra oftare. Jag och Ems hade pratat ihop oss att kanske gå ut en sväng efter det.. Men innan vi åkte till njuta blev det tjafs  me mamma och  sen min syster! mitt humör förändrades på en sekund! Typiskt! :(  Party känslan försvann, ville bara hem o lägga mig i sängen o vakna upp till en bra dag :P
Idag hade jag bestämt att  gå och kika på fotboll. Skulle varit kul men som vanligt drar sig folk ur, och så står man där själv!  Jag blev på så himla dåligt humör..  Så jag gick ut o gick en timme själv, när jag kom hem igen kändes allt bra igen! 
Sara ringde förut och fråga om jag ska me ut ikväll, sorry gumman! Men jag ska jobba imorrn :S Det får bli nästa  helg ! Då blir det UTGÅNG!
 
Då firar TVILLINGARNA sin 20 årsdag!!!!


På måndag ska jag o Carro på ett viktigt möte kl.11.00! Håll tummarna för oss! :D

//Sandra

RSS 2.0