Girls girls girls..

I helgen hade jag och Diana vänner hemma hos oss. Förra helgen likaså! Älskar sommarkvällar med vänner och sena promenader! 

Puss Sandra 


My Love

My Love is back home! Det var lyckans dag och vi firade med tårta som jag bakat och sena födelsedagspresenter. 

Puss S 


31 juli

Sista dagen i juli idag vilket betyder 2 dagar kvar till semester! Ser så mycket framemot det. Jag längtar så mycket efter min familj. På torsdag åker jag och syrran till hometown och hälsar på mamma och vänner. Sen väntar förhoppningsvis några dagar i norr hos pappa.

Nu räknar jag ner.. 
 Hoppas ni haft en bra dag!
Puss Sandra 


Björn Axen

Nytt kapitel i livet på gång! Från och med 1 oktober hittar ni mig på Björn Axen Birger Jarlsgatan 33. Jag jobbar alltså kvar i företaget men byter bara salong. Det känns spännande och utvecklande. Ser fram emot hösten. Men kommer sakna mina fina kollegor så mycket. Dom har en stor plats i mitt hjärta. 


Som jag pratat om tidigare och än håller fast vid. Positiv energi. Umgås med personer som ger good vibes och inga energi tjuvar. Äkta personer, trygga och med good energy. Det kommer oftast av sig själv om insidan finns där.  Ni vet vilka ni är! 

Hoppas ni har en fin söndag alla! 
Nu räknar jag ner inför semester. Snart snart snart.  
Puss S


Cypern!

Halloj! Har helt glömt bort att visa er resan från Cypern! Det var jag , älskling och Diana som åkte. En vecka med sol, värme , god mat och lite ny energi. Tacksam. Mina favoritpersoner som har en stor plats i mitt hjärta. Älskar er. 

Puss Sandra 


Back in town!

Hur kan sommar månaderna gå så snabbt! Jag funderar varje år på det. Hösten är långsam och vintern likaså, men så fort sommaren är här springer tiden förbi. 

Jag är tillbaka i stan och det är så skönt. Har hunnit med tre resor sen slutet av maj och dessutom haft värme bölja på alla tre. Så nu är det skönt med lite tid hemma i Stockholm. Om 2,5 vecka har jag lite semester igen. Ska bli skönt! Ska försöka hinna med pappi och mammi! Jag saknar dom så mycket.  Här kommer några favoriter från Rhodos! Insåg på resan att vi firar 20 års vänskap med Sarah! Allt är sig likt, skrattattackerna anfaller alltid i dom med olägliga tillfällen. Om vi skulle fråga gamla klasskompisar skulle dom absolut förstå vad vi pratar om.  
Puss Sandra 


Rhodos!

Nu har vi landat i Rhodos för några dagar sen. Jag , Diana och Sarah! Vänner sen 20 år tillbaka.. Jisses när man kan prata om 20 år liksom. :) 

Här har vi det varmt och skönt! Nästan lite för varmt men dumt att klaga. Idag har vi varit ute hela dagen , temperaturen landade på 31 , dagarna innan va det 36 och det gick knappt att stå ut i när det inte blåser. 
Ska snart och äta sen ska vi till Rhodos stad ikväll. 
Ha en fin kväll! 
Puss S


RSS 2.0