Last night with lady D!

Igår var en superduper kväll med vännerna! :) Började kvällen hemma hos L där det bara var en hel hög med grabbar ( jag klagar inte!) haha.. Vi dansade skrattade och sjöng. Sen flyttade vi oss över till ett riktigt dansgolv och hamnade på Ritz. Där hände endel både bra och dåliga grejer. Man får skaka av sig och gå vidare. Vi dansade till stängning och fötterna strejkade totalt.
Idag är det födelsedag för en viss person. Kommer alltid kännas lite speciellt. Hur kommer man över ? Hur tar man det där steget som räcker för att komma över någon?
Ibland önskar jag att man var en robot utan känslor. Allt skulle vara så enkelt då. För tillfället hatar jag er. Får man säga så? Idiot.
 
Vår fina vän Peter! Bild från igår.

En dag i taget

En vecka sedan vi kom hem ifrån London. Och mina utslag är tillbaka. Nu vet jag ioförsig vad som utlöste det hela. Men nu är jag verkligen trött på det här. Medecinen och ovissheten att inte veta från ena dagen till den andra hur dagen kommer att bli. Man tar verkligen en dag i taget. Mina utslag ger mig ångest. Allt blir en ond cirkel. Som jag sagt tidigare så är jag så glad för de fina personer som verkligen bryr sig. Era styrke ord, det värmer verkligen.
Nu är det inte långt kvar till flytten. Min sambo flyttar och nu är det jag och Bella mot världen.

Goodnight!

Time to sleep.
Puss Sandra


Back in Sweden !

Då var man tillbaka i Sverige efter en underbar vistelse i London ! Mycket hår, mycket shopping och mycket kärlek med mina vänner. Goda middagar , seeitsing och massa annat. Jag hann inte mer än hem innan det var dags för andra tråkigheter. Men som tur så har allting gått bra. Man ska aldrig ta någon föregiven. Aldrig nånsin.


Beautiful morning

Mysig morgon i solen med min lilla skatt ! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_5078640ee087c34d362a4ffc.jpg" class="image">


The last night

Har redan lagt mig i sängen.. Klockan är inte mycket men energin är redan slut. Jag tror det var dagen som satt sina spår. Vi har nämligen varit ute och tagit upp potatis i pappas potatisland. Haha.. Här snackar vi rehab! Vi har haft underbara dagar här , lugna och sköna men imorgon bär det iväg hemåt! Kommer sakna allt här , som jag alltid gör när jag åker härifrån. Nu ska jag sova. Trevlig lördag allihopa!
Puss Sandra


View!


Underbara Jämtland!

Frisk luft. Lugnt och skönt. Det här är precis vad jag behövde ! :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_506d64999606ee406908df3a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_506d649dddf2b36c9a000141.jpg" class="image">


Live and let go!

Sitter och lyssnar på Anna Bergendahls nya låt live and let go. Har haft en jätte skön och mysig dag hos pappa. Imorse lyste solen och jag gosade massa med Wilma ! Nu mys framför tvn.
Imorgon kommer Diana hit , wihoo ! :)
Puss o Kram Sandra


Lugn stund

Igår jobbade jag förmiddag och det kändes riktigt bra. Mina utslag är fortfarande kvar och jag har fått starkare medicin , så jag ska bli av med de tråkiga..
Igår kväll tog jag kvälls flyget och landade i Östersund. Så nu är första natten hos pappi! Förtillfället har jag legat vaken sen kl . 6 och kliat. Får en viss panik känsla när man vaknar av att man kliar och att kroppen kliar!
Resan gick hursomhelst toppen!
Hann även träffa fina Hussein en snabbis i Sthlm ! Som skickade med en hel påse med fika till mig. Så gulligt! Jag är så tacksamma för dem som verkligen funnits där för mig nu. Det värmer verkligen! Och mindre tacksamma till de som inte förstår eller varken verkar bry sig .. Ett hjärta till er iallafall, ni vet vilka ni är !
Nu måste jag försöka sova igen.
Förutom att jag har varit vaken ett tag nu , så är det underbart att vakna i sitt gamla rum hemma hos pappa ! :)
Puss Sandra


Paparazzi !

Hittade dessa roliga bilder ! Bara tvillingar !!:) mest nöjd med fotbolls killarna bröderna Olsson ! Hehe..


RSS 2.0