Fartfylld helg på Liseberg! :D

Är med andra ord helt död kan jag säga! Fredagen började ganska lugnt. En lugn dag på jobbet som sedan avslutades med en lugn myskväll med sötnos! :) På lördagmorgon skulle jag upp och jobba. Hade en bröllopsfrisyr på schemat! Det var spännande och roligt, eftersom de var första frisyren jag gjorde på våran salong =) Den blev jätt fin. Den var ganska enkel men ändå speciell. Jag gjorde en kompination med flätor och lockar,  fäste upp det med nålar osv. Jätte fint!
När jag var klar var det bara att dra sig mot tåget som styrdes mot Göteborg! :D

När vi väl var framme möttes vi av Diana, Sandra och Jimmy =) Vi startade med karusellen Kanonen! Sjukt rolig men galen karusell!! Måste åkas säger jag bara. När jag åkt den tänkte jag att de inte måste finnas nån värre. Men där hade jag fel.Vi gick vidare till Balder- den var värre! Alltså jag säger bara de. läskig karusell.. :P Men jag är glad att jag åkte den. Den läskigaste av dom alla var ändå Uppsvinget! Shhiiiiitt! jag höll på att börja gråta där, som tur är var det sista karusellen vi åkte. Det var tur att dom stängde 23 och inte 24 för vi var genom blöta efter Flumride!

Efter det gick vi till hotellet och åt mat  jag och  Sherko.De andra gick ut och åt! Vårat hotell låg precis vid Anenyn så de var perfekt! Där  ska de bos på flera gånger ;)
Imorse gick vi lite på stan innan vi körde hela långa vägen hem!

Jag som inte badat än i år fick för mig att bada , inte minst i Göta Kanal. Så fick det bli ;D Årets första dopp!
Har hafte en sjukt rolig resa med mina nära och kära! ♥





Nu väntar sängen för mig!

TACK underbara människor för en galen helg utöver det vanliga! =)

Puss
Sandra

Lill lördag - Afterwork at Strömpis =)



NU kör vi afterwork på Strömpis!!!! :D

Favorit i repris =) =)

Massa trevligt folk och lill lördag kan bara sluta på ett sätt! :)

Ses i dimman!

Sandra



Blondie ;)

Äntligen får jag min utväxt fixad! Ska bli skönt att slippa den hemska mörka randen. Mitt hår måste växa väldigt snabbt, de har börjat göra de på sista tiden. De är jag bara glad för :D
Sen ska jag hoppa in i duschen när detta är klart och bege mig till Örebro. Där väntar sötis och vi ska mysa ikväll :) Mysigt!

Och så var det måndag igen. Jag älskar att vara ledig , men hatar att helgerna går så fort ! Men det är samma för alla :P
 Tur att jag har ett jobb som jag älskar att gå till :) Det gör att det går mycket lättare att gå upp på morgonen, eftersom jag
brukar ha svårt att komma upp.

Nu blir det nog  inget bloggande för mig på ett tag eftersom jag lämnar datan hemma hos Diana!

Hoppas alla haft en lika skön helg som mig :)




 



 

Blond igen♥

 
River Flows In  You - Yiruma

Puss
Sandra


 


Juni, juli, augusti!

Sitter här och lyssnar på juni, juli, augusti av Gylllene Tider! Älskar den. Är så avundsjuk på alla som kör Stockholmsveckan och  är i Visby, Båstad eller Saint Tropez. Sol, spruta skumpa och massor med folk måste vara den bästa blandningen! Vill dit! Det skulle vara så kul, men jag får köra på det nästa år =) 








 ♥
Älskar SOMMAREN!

Tjejkväll! :)

God morgon alla!
Idag tror jag många ligger bakis hemma. Men inte jag! Körde en nykter helg! Otroligt skönt!! Det har blivit lite för mycket utgång på sista tiden. Så nu kändes  de bra att ta en vit helg. hehe..
Igår var jag på tjejkväll hos Emelie :) Det var jätte mysigt att bara träffa tjejerna! Oftast är de ju så att de är nån kille med, men när man är ensam sådär då kan man passa på att snacka tjejsnack fullt ut! ;D Haha! Sånt gillar vi! =)
Jag åkte hem ganska tidigt , var hemma vid 22 och då lag jag mig och kollade på en av mina favorit filmer, 101 dalmatiner! Den är fortfarande lika bra som den var för några år sen.. :P

Idag står regnet som spö  i backen. Blir så sur att de aldrig kan vara fint väder en hel helg. Idag ska jag packa kläder åka in till Örebro igen! Har varit hemma i Nora över helgen. Sen ska jag träffa Sherko! Får se vad vi ska hitta på!? Vi har inte setts sen i fredags nu, vi äår van att ses varje dag men de kan nog vara bra att vi är ifrån varandra lite.. Han ska flytta snart och då blir det ännu värre! Hm..

Här kommer lite bilder sen igår :










Nu ska jag kliva upp ur sängen och göra nåt vettigt! Städa kanske?

Tack för igår tjejer! Vad vore man utan siina vänner ♥
Puss
Sandra

Jag njuter av tillvaron!

Min ÄLSKADE SOL är tillbaka! Och jag njuter verkligen av det, och i minst att jag är ledig dessutom! =)
Siter ute o steker nu, inkletad i kokosolja (utan solskyddsfaktor denna gång) och äter mammas nyplockade hallon! Lyssnar på musik och bara njuter av tillvaron. UNDERBART! 
Ikväll väntar mys med tjejerna.  Var nere på stan en stund med mamma förut. Vi gick och satt blommor på mormors grav. Saknar verkligen henne, vi pratade om allt jämt. Den bästa mormor man kunde haft! ♥ Just nu är morfar dålig, så han ligger på sjukhuset. Han börjar bli gammal men jag hoppas han blir bättre.

Den här söta klänningen hade jag förut , den är sydd av Diana! :D Sjukt söt, tycker jag iallafall!
 Någon som håller med?

Sandra

Saturday!

Mamma väckte mig lite innan halv tio vilket jag är glad för eftersom juag typ inte kan vakna själv längre.. JAg kan sova hur mycket som helst! Men jag har haft en stressig vecka på jobbet så det förklarar väl trötttheten.'
Har ätit en underbar frukost nu eftersom mamma precis kom hem med nyplockade HALLON! DE ni! Så nu har jag ätit frukost, vilket dels bestood av hallon och mjölk :)
Nu ska jag hoppa i nån snygg sommmarklänning och vandra ner  på stan med mammi!
Har endel att välja mellan eftersom Diana har sytt endel på slutet!
Hon är BÄST! ♥ Kärlek!


Puss o Kram


Dröm sött!

Godnatt allihopa!

Imorrn väntar tjejkväll med mina flickor, ska bli kul! :D



Sandra

Jag!



Bilder sen helgen kommer nån dag..
Har inte haft datorn i lägenheten denna  vecka, så har inte hunnit blogga nåt! Har mest spenderat min lediga tid med Sherko! Måste passa på innnan han flyttar till Ungern. Den dagen den sorgen.........

Tar vara på varje dag nu känns det som.


Den lilla rosa =)

Hej igen!
Äntligen har åskan slutat. Så jag kunde ta mitt efterlängtade varma bad. Skönt var det iallafall! Har ätit middag med familjen nu och snart åker vi till Örebro igen. Vet inte om jag får med mig datorn eller inte. Har en massa annat att ta med. Mammas matlådor bland annat! :P Eftersom jag inte blivit nån kung i köket än.. Haha.. Har lagat mat endast två gånger sen jag flyttade. Fråga inte hur det gick! Hehe..

Nu ska jag hoppa i min urgulliga lilla rosa klänning- min favorit färg som alla vet =)  
Den är från Gina tricot och modellen heter Savrina Frill Tunic. Det kommer bilder snart. Måste sminka mig och fixa håret också. Klockan springer iväg!

Ha en trevlig kväll allihopa!
Mig kommer ni hitta i dimman på Frimis inatt med dessa tjejer. :D


Puss o Kram
Sandra


God morgon världen!

Ligger fortfarande kvar i sängen.. Det finns inte så mycket att göra en dag som denna. Regnet slår fortfarande mot rutan  som det gjorde när jag vaknade  runt 9! Jaag hatar Sveriges skit väder.. Regn, regn, regn.. Vad ska man göra? Som tur är har jag haft datorn hela morgonen (räddaren i nöden). Har kollat på film dirty dancing , får aldrig nog av den!
Nu går åskan.. Typiskt jag som tänkte ta ett varmt bad!
 Hörs senare!

Sandra

Fredag :)

Äntligen Fredag ! Är helt slut. Carro gick på semester igår och jag har jobbat själv nu i två dagar. Det märks, shit är verkligen helt slut. Det är fullt upp hela tiden, man ska hinna städa och hålla rent och fint dessutom. Skönt att hon bara har en vecka semester. Jag längatr jätte mycket efter min SEMESTER! Jag ska ha 6 augusti!!! Ska bli otroligt skönt!
Kom precis till Nora , ska sova hemma här inatt. Jag sover så bra i min gamla säng. Finns ingen skönare :P
Imorrn åker jag tillbaka till lägenheten, sen bär det av på förpärla hos Henke. Sen vidare till Frimis eller Srömpis tror jag :)
 Jag hoppas på fint väder  i helgen, eftersom jag fortfarande inte har tagit något dopp i år än . Sol vill vi ha!!

Undra om det är något bra på tv ikväll? Hade helst av allt velat krypa ner i soffan med Sherko ikväll men han är i Örebro.. Jag får helt enkelt nöja mig med mammsen ! ♥ 

Nu hinner jag iinte blogga mer, ska måla fransk manikyr på mina naglar inför morgondagens utgång. Ska ha en rosa volangklänning från Gina Tricot, hur söt som helst är den! Det kommer bli perfekt. Funderar på hur jag ska ha håret bara, lockigt eller rakt? 
 
Saknar Emelie som nu befinner sig i Finland. Saknar dig gumman.

Förra helgen blev det en nykter utgång , imorrn kör vi onyktert för hela slanten ;)


Trevlig helg alla!

Puss
Sandra


Tillbaka igen..

Hej alla!

Nu är jag tillbaka på bloggen. Det har varit så himla mycket på sista tiden att jag inte ens tänkt på bloggen. Det har varit mycket jobb och lite fritid. Men på min lilla lediga tid har jag ägnat så mycket som möjligt med Sherko, Sandra , det har bliivit lite afterwork och allmänt chill. Chill i stadsparken, det nya haket haha! ;)
Nu är det Nora dagarna så jag är hemma i Nora över helgen, så kul att träffa mamma och vännerna! ♥
Jag hade planerat att ta mitt premiär dopp i helgen men vädret ser inte ut att tillåta det tyvärr..
Igår var vi hos Sandra och förpingla lite, (jag var nykter) sen gick vi vidare ner på stan, terassen. Shit! Bottenskrap(?)
Jag skämdes, de  var pinsamt. Hur folk beter sig? Okej, jag var nykter och  då ser man allt på ett helt annat sett men alltså de där va värst! Usch! Supa skallen av sig för att försöka få med sig nån hem, ligger inte riktigt på den nivån.
Jaja, folket verkade ha kul iallafall. Jag tyckte de va trevligt att träffa gamla vänner iallafall =)

Tjejerna


Sherko

Tvillingarna!

Emelies 20 årskalas!

Afterwork at  Strömpis"


Förpärla på våran takterass! ;)

Victor, jag Emelie!

Chill i stadsparken!



Det har blivit endel fest på sista tiden :) Men det är ju sommar!

Har underbara vänner, ett underbart jobb!
Livet leker! :D

Puss sandra

RSS 2.0