Hindersmässan!

Det sägs att alltid när Hindersmässan är så är det tycldigen nästan årets kallaste helg. Jag tror de stämmer.. Burr... Det har varit ganska okej väder innan, men idag (första dagen på mässan) så blir det tok kallt! :(
Man blir inte så sugen på att gå. Jag gick en sväng efter jobbet idag, tur att dom har öppet till 19 annars skulle man inte hinna gå! Jag var tvungen att springa o köpa en fet godispåse! Nougat såklart!
Hindersmässan är en årlig tradition tycker jag, vare sig man ska handla eller inte. Det är mysigt att gå runt i stan och kika lite, alltid stöter man på någon man känner. Ska försöka hinna gå en sväng till med systrarna Appel eller Carro! För ett år sedan gick jag med någon helt annan. Jag vill egenligen ha det osagt, men det var den bästa Hindersmässan nånsin! Ibland springer minnena ifatt en.


Några dagar senare befann jag mig i ett annat land. Bara han o jag.

Trevlig kväll!
 Puss Sandra


White .

Här får ni en liten skymt av våran nymålade lägenhet! Känns som ny faktiskt!
 Det är SÅÅ  FINT, om jag själv får säga! :)





En liten tjuvtitt... ;)
Mer bilder kommer sen, finns fortfarande lite kvar att fixa runt om.
 Diana målade om en gammal byrå från morfar idag. Blev verkligen en förbättring ! :)

Min kropp känns helt slut efter allt bärande. Men allt står på plats nu iaf.
Just nu ligger jag i soffan med Bästa Bella! Min bebis!

Min lilla skrutt! ♥ :)

Nu tror jag Emelie är på ingång här.. Det är så skönt att kunna springa emellan hur enkelt som helt.
 Bara en trapp ner så är man där! :D

Puss o Kram Sandra


Vilken härlig lördag!

Lördagen började med sovmorgon!! Vaknade av att Bella puttade på mig. Hon är världens sötaste! Så jag kunde inte bli arg. Men jag somnade om. Gick upp runt 11. Fixade oss för en träff med Sandra! Shopping stod på schemat!
Det blev några rundor i galleriorna på stan och sen lite mat på La Baguette. Mums! Det blev en hel del skitsnack också. Efter några timmar blev de promenad hemåt och då var det målning pågång. Målade i över två timmar. (Mina armar är helt döda). Jag ska måla en sista gång nu, sen är hela lägenheten klar!!! SÅÅ FINT!
Har suttit ikväll och haft belsutsångest : Gå ut , eller inte? Gå ut , eller inte?
 Men nej, jag stannar hemma, fixar i lägenheten. Jag tror ändå inte jag hade missat något ute ikväll.
 Den här stan kryllar av idioter.
 Ursäkta, but that´s true!
Ibland undrar man om Gud samlat alla på ett o samma ställe.. Hehe..

Ska till Ikea imorgon och handla de sista! En till garderob behövdes hemma hos oss, konstigt (?).
 Mamma kommer också, ska bli supermysigt! Har inte träffat mammi på två veckor..

Föresten så har vi gjort om våran hemsida. Kika in den på www.2klippare.se och bli medlem. :)


Foto: Malin Johansson

Puss Sandra



Just nu!

Just nu!
 Målning hemma hos systrarna Eriksson! ;)


Vitt vitt vitt.


Mysfredag!

Ikväll är det jag  Bella och godispåsen som gäller! Vilken härlig fredag va?
Nu kom precis Emelie förbi också, så de blev inte så långt inlägg. Trevlig kväll alla!
Puss Sandra

Underbar helg !

Som ni vet har jag fått världens bästa grannar! ♥ Det är helt otroligt! Sandra har bott i lägenheten i helgen. Så fredagen spenderade jag med Emelie. Vi satt o babbla i 2 timmar  (de kändes som en halv timme typ), men tiden går fort när man har roligt! :) Lördagen  började med en sväng på stan. Det var nästan lite snöstorm ett tag så de blev ingen lång stund! På kvällen kom B över en stund. Brun och fin efter en vecka på Gran Canaria ! ;) Jag är så avis! Jag vill också ha sol bad och värme. Det är verkligen rätt tid att fly från Sverige nu.  Kvällen avslutades nere hos Sandra! Det blev också massa babbel!! Sen tog vi en sväng med Bellis o mötte Emelie som kom med bussen vid 1 tiden. Mysig kväll!

Idag har jag hunnit med en powerwalk, eller ja så gott de gick. Det är ju isgata utomhus! Haha.. Men jag höll mig på benen. Lagat mat i tre timmar. Förengångsskull ska jag slippa stå o laga mat för nån dag. Jag och spisen är inte bästa vänner. Häromdagen brända jag mina små fingrar på en platta, efter att ha satt på fel ! Idag trodde jag att jag klarat allt, tills jag kom på att jag glömt maten i ugnen. Det gick att rädda om man tog bort de brända! :)
Ikväll har jag målat massa, de är nästan helt klart nu. Det blev juett break när Diana o jag fick influensa. Men nu är de nästan klart som sagt. Snart är de sängen som väntar.
Längtar tills lördag! Det kommer bli amazing...

God Natt!
Puss Sandra

Stop playin the game


Lycka!!!!!

Jag har fått världens bästa granne! Självaste syster Appel! :) Hur stor är chansen att en av sina bästa vänner flyttar in under en, vi delar trappuppgång. Ska springa ner till henne en stund nu så får vi se vad som händer. Igår hade vi myskväll allihopa! Sandra , Emelie , Diana o jag. Det var bästa kvällen på länge! ♥

Trevlig kväll!



Magaluf 7-14 juni!

I ♥ MALLORCA !


Jag dog litegrann...


Jag dog litegrann när jag såg Eclipse Twilight!

Jag försvann någonstans mellan drömmar och fantasier.

Finner inga ord...

Jag fäller alltid lika många tårar när jag tittar på denna skönhet.Och de underbara filmerna.
Kärlek.


22 år !


22 år idag!
Önskar att jag var sådär pigg som på bilden.
Men de är långt ifrån verkligheten just nu.

Tack för alla Gratulationer, dom värmer verkligen!♥
Puss Sandra


Goodmorning reality

Godmorgon!
Vaknade för en liten stund sedan. Har faktiskt ätit mat idag, fått i mig massa. Massa var väl att ta i men mer än vad jag fått i mig dom senaste 5 dagarna. Magen har skrikit efter mat. I måndags när jag skrev sista inlägget i bloggen var de ganska kortfattat. Jag minns hur jag mådde. Jag kände att jag var sjuk. Jag gick och lag mig och vaknade några timmar senare och hade insjuknat i influensa. Ja INFLUENSA! Jag trodde aldrig jag skulle behöva känna på hur det kändes. Hög feber, hosta frossa. Diana och jag tog bussen kl 7 på morgonen hem till mamma. Vi smittade tyvärr mamma också. Så hela familjen Eriksson har legat i influensa 40 graders feber , halv döda med andra ord. Jag har sovit 24/7 . Helgens planer sprack ganska snabbt. Målningen är kvar hemma ogjord. Imorrn är det min födelsedag som jag får tillbringa i sängen.(Vilket jag gjorde min 21 års dag också). Vilken himla bra start på året. Det finns även andra grejer i min omgivning som har gjort attt jag har haft mkt att tänka på....

Såna här stunder önskar jag att man hade någon att krypa mer med ,någon som tog hand om mig och som man kunde dela tankarna med.


Dirty Situation !

Dirty Situation !


Idag är det Måndag. Och jag är sjuk igen.


2011 !

Då var vi inne på nya året! Ett år med nya möjligheter. Kommer bli grymt!
Har inte hänt så värst mycket i mitt liv sen nyårsnatten. Har varit mer eller mindre död. Målning har stått som prio ett! Vardagsrummet är kvar och det ska vara klart till helgen. Twinsens Birthday Party! 22 år(!) .
Har nyss haft besök av B! Det var längsen vi hann ses , trevligt var det iaf! Rensa tankarna lite.. Kan behövas ibland :) Sitter i soffan nu, framför en nymålad vägg. Lägenheten kommer bli fin när den är klar! :)
I veckan blir det jobb , jobb, jobb. Känns som jag laddat lite energi idag iaf!


Puss o Kram


Nyårsafton! :)

Igår var sista dagen av 2010. Som ni ser i min blogg innan har jag summerat året litegrann. Det är alltid lika spännande med ett nytt år. Man vet aldrig vad som väntar.  2011 kommer bli ett fantastiskt år! Och jag ser fram emot det.  Något nyårslöfte blev det aldrig. Jag vet att det bara bryts. Många brukar lägga ner sina löften på träning osv. Jag har iofs en litet löfte. Och det handlar om en person. Att vi inte ska ha någonsomhelst kontakt på nått sätt o vis. Tillomed inte ens minsta ögonkontakt. Det blir bäst så. Punkt.

Kvällen bestod av god mat , Emelie, Caroline, Diana, musik, mysket prat och framför allt mycket skratt!
Självaste tolvslaget tillbringade jag med dom bästa iförd i en svart fodralklänning och high heels! Bara det var kärlek! Jag hade en magisk kväll med vännerna , vi dansade fram till 3 , fick aldrig nog av movesen! Innan jag somnade hemma fick jag finaste  samtalet någongång mellan 5.00- 6.00 imorse.
Jag välkomnade 2011 på bästa sätt. Nu är det bara att fortsätta  på det sättet! ♥
Tack alla för att ni gjorde mitt nyår minnesvärd!



Hemma hos oss. Lägg märke till att det är nymålat ;)












Gott Nytt År!
Puss Sandra


RSS 2.0