My Love turn 26!

Igår kidnappade vi min älskling och körde en överaskningskväll på grönan med Diana och Mikael. Ingen kan förstå hur lyckligt lottad jag är med dessa människor runt om mig. Dom är bara bäst bäst bäst!
Det blev en kväll med massa god mat och massa snurr och annat skoj.
Helt underbar och lyckad kväll och dag.
Puss Sandra

Underbart att få fira år efter år med denna man. Min kärlek.
Puss Sandra


H a i r !


Monday morning

Ännu en ny helg har tagit slut. Har tillbringat helgen med den bästa personen! Jag är så hel med henne till 110 procent. Tänk att ha en tvilling som är en bästa bästa vän. Spelar aldrig någon roll vad vi gör , vi har ändå roligt ihop! Får se när jag kan flytta hem igen, förhoppningsvis imorgon som de är sagt från början. Saknar vår lägenhet. Har fortfarande massa kvar att fixa och handla.
Ha en fin måndag allihopa!
Puss Sandra

Me and my Love!


Underbara Kreta!

Nu har det gått över en vecka sen vi va på Kreta, känns redan som historia. Hur kan tiden gå så fort?! Hur som helst, idag drömmer jag mig tillbaka..
Puss Sandra


Bröllop!

Helgen bjöd på ett magisk bröllop och en sån kärleksbubbla som jag sent kommer glömma. Känner mig fortfarande inne i den. Så otroligt tacksam att vi fick dela Bobby och Jimis dag.
Kärleken är störst och oövervinnerlig. Man ska aldrig ge upp något man älskar trots svårigheter. Kärleken är störst av allt i livet. Tyvärr finns de många svårigheter kvar trots att vi lever i 2016 men med samma mål och en sann kärlek kan man slå allt.
Puss Sandra


RSS 2.0