Glad Påsk!

Då har påsk ledigheten snart sprungit förbi. Jag är så tacksam att jag och Diana har varit hemma hos pappa och firat. Älskar känslan att landa här uppe på gården. Vi har ätit god mat, sovit och vilat upp oss. Jag har varit så trött efter terrorattacken som skedde förra fredagen. Det har verkligen tagit hårt på mig. Men med tiden

blir det bättre. Så viktigast är att lyssna på kroppen och försöka sova ordentligt. 
Är hemma i Stockholm om några timmar. Ska bli mysigt att komma hem till älsklingen. Han har varit hemifrån i två veckor typ, så längtar nu! 
Hoppas alla haft en fin påsk helg och tagit hand om varandra. 
Puss Sandra 

Skriv inläggstext 


Weekend with bae

Helgen går alltid så fort när man vill pausa. Jag har hunnit med lite träning och kvantitets tid med älskling. Bjöd över Diana och Micke på middag i lördags. Blev även lite spelkväll! Så mysigt.:)
I veckan som var hamnade vi på HMs shopping kväll där det bjöds på munkar och godheter. Så mysig vecka och helg. Att få spendera tid med dom bästa betyder allt!
Hoppas ni alla haft en fin start på veckan.
Puss Sandra

För en vecka sen vad vi och hälsade på Pillis på fina Ekerö! Vilket drömhus.. Kunde riktigt drömma mig bort ett tag..
Det bjöds på brunch, kollegor och ett gott skratt! Fina människor.

Puss Sandra


H a i r .

I love my work! Ni hittar mig på Björn Axen Åhléns city!
Puss Sandra


Master!

Förra veckan gick jag lite på moln av tacksamhet. För vad livet har att ge.
Veckan sprang förbi, jag hann med att sjunga i kören och där va de inspelning också, så kul! :) Att omringa sig med människor och positiv energi är det bästa.
Under veckan hann jag även med två kurser med Peter Hägelstam. Bara det är en ära och lycka. Mästarens mästare.
Har alltid sett upp till människor som lyckats bra och tagit steget men som också bär på en ödmjukhet. Många som lyckas med något, höjer sig själva och tappar det fina. Det är inte snyggt.

Puss S


RSS 2.0