Bye!

Nu kickar vi igång sommaren!! 
Hej Turkiet och hej Sarah. :)  


 Puss Sandra 

Örebro!

Haft en heldag i Örebro med skratt, god mat och tjejsnack!  Sitter nu på tåget påväg till Stockholm igen med ett leende på läpparna. Det är så fantastiskt att man blir så klok med åren. Man väljer vilka människor man vill ha runt omsig. Man delar tid och rum med människor man är väldigt lika som en själv. Människor med ett gott hjärta. När man var yngre var inte allt så självklart som det är nu.  Tacksam för att man blir äldre och klokare. 
En annan sak som jag kom att tänka på nu när jag sitter här är när jag pendlade mellan Stockholm och Örebro för två år sedan. Nästan varje helg på detta tåg, haha! Allt för min kärlek!  Det var det helt klart värt. 
 


Imorgon är det jobb igen! Fullt upp men jag gillar det.  Framöver kommer det hända en hel del spännande som jag skulle vilja dela med mig av men det får vänta ett tag.   
Ha en fin dag! 
Puss Sandra 

Hairpassion
Några av mina jobb senaste tiden.  Love  my work! 
Puss Sandra 

Monday

Helgen rusade som vanligt när man blir lite ledig. Nu är man inne på en ny vecka. Har galet mycket som ska göras denna vecka, men det är kul! :)
På torsdag åker jag till Örebro för att jobba lite. Så mysigt att komma iväg ibland och träffa fina människor. På lördag blir det sleepover hos jessy och söndag loppis! Imorgon ska vi iväg på visning igen. Denna gång med american crew. Kommer bli kul!  
Nu väntar jag på en rabarberpaj som ska ut från ugnen nu. 
Trevlig kväll alla!
Puss Sandra 

Word

A smile is the best makeup a girl can wear. 


Rainy day..

Och så var regnet här. Helgen som gav så mycket sol och värme och helt plötsligt vaknar man till en mörk och regning höst morgon. Tänkte bjuda på lite bilder från helgen som va helt underbar. Sol, shopping, cykelturer och långa promenad. 
 Puss Sandra 

1 maj!

1 maj och nästan en månad sen bloggande. Jag märker att jag bloggar i periodvis , lite sådär när jag får någon lucka.  Som vanligt är det jobb jobb och jobb för hela slanten. Tycker inte man gör något annat än jobbar. Det är tur att man älskar det man gör. Just nu har jag min favorit sovandes bredvid och jag vaknade tidigt av solen som väckte mig. Så underbart med vår och sommar! Om en månad ska vi åka på Turkiet reunion och samla på mig lite fräknar och lite bränna! Innan dess är det mycket som händer.  
Ha en fin ledig dag alla! Lite av några jobb på senaste. Har varit dålig på att fota ett tag. 
Puss Sandra 


RSS 2.0