Oh my Godness!


Run!

Back on track in Örebro town! Snabb men trevlig visit i Stockholm. Solen lyste hela tiden, den gör mig så glad. Mest av allt är jag så glad över att tiden går så fort. SNART Mars!! Och sen bara någon månad till man får plocka fram alla fina klänningar att använda , alla ballerina och söta sandaler.Eller varför inte barfota  i gräset, eller på någon fin strand så låångt bort man kan komma Sverige. Längtar!!!!♥

Nu väntar en middag med Diana! Sen kväll med Sandra! :)

Ha en fin söndag alla!

Puss Sandra


Mot Sthlm!

Redo för hufvudstaden!

Puss Sandra


Härliga vårkänslor !

Lördag morgon och jag vaknade redan innan 8(!). Solen lyste in och det bästa av allt är att man är ledig två dagar. Har fått mycket uträttat under morgon. Varit ute i över en timme.  Varit på stan och fixat lite grejer. Handlat och lagat mat och städat. Det var hela  11 plusgrader för en timme sen utomhus. LOVELY! Jag känner mer och mer vårkänslor för varje dag som går, okej i onsdags var det dock höstkänslor när regnet öste ner likt Niagara fallen och mörkret var här tidigare än vanligt. MEN nu sista dagarna är min älskade sol framme. Herregud vad jag ser fram emot ljusare tider, längre kvällar och framför allt värme!
Något mer som känns skönt är att jag är bättre från min förkylning som trängde sig på denna vecka.Söndagens målning tog kål på mig med feber och värk. Och i måndags tänkte ja att jag skulle försöka att inte känna efter för mycket men efter en halv timme på jobbet tog jag Bella och gick hemåt igen.  Slutade med en heldag i sängen för mig. Antar att jag fick den sömn jag behövde för att återställa kroppen.
Nu packar jag väskan och åker till Stockholm. Hoppas solen skiner lika mycket där, som här i Örebro. Back tomorrow !


Puss Sandra

Hår ring!

New! ♥

Hår ring i Guld.

Looove it!

 


Thursday.



Big Bror !

Tur tur tur, att jag och Diana tackade nej till medverkan i årets Big Brother !
Annars hade ni sett tvillingar i rutan ikväll! ;)
Puss Sandra

Kalas på Clarion ! :)

Igår var det dags att fira Julia, som fyller 24 år på tisdag! Förfesten startade på Clarions svit på tredje våningen! Mycket nya ansikten, nytt folk. Efter det gick alla vidare till den gula villan - Strömpis! Där skakade vi av oss den energi vi hade för kvällen, och dansade natten lång! En mycket trevlig och rolig kväll! Mina tjejer är dom Bästa! ♥

Födelsebarnet! :)

Tack för en grym kväll mina vänner! ♥

Puss Sandra

 


Äppel/Päronkaka ala´Sandra!

Lördagen började med bakning hemma i  Erikssons place ! Jag brukar vara ganska seg på lördag morgnar men inte denna. Diana skulle iväg och jobba så jag vi åt en lång frukost tillsammans och myste. Hon hade sån tur att hon fick skjuts till jobbet idag vilket gjorde att de intevar lika stressigt här hemma som det brukar vara. Jag tog en promenad i yrvädret som råder med lillskruttan! Sen när jag kom in började jag med lite bakning. Inte så märkvärdigt , (eftersom jag nu lyckades bränna översta lagret , typiskt det godaste också!) Men Äppel/Päronkaka  blev det iaf! :) Hade lovat Dani en fika i nya lyan innan han åkte hem till Linköping. Så han kom förbi och fikade lite bullar, kaka och vaniljsås! Gott!  Förtillfället så har jag inte alltför mycket tid över för nära och kära men jag försöker prioritera så jagfår lite med alla. :)

Ikväll ska Julia firas!! Kommer bli en grym natt med mycket skratt och skrik! ;) Hoppas min hals håller för detta bara. Funderar på att köra en blå tunika ikväll, ett par svarta jeans  eller svarta lackleggings! Klänning är ju min absoluta favorit, speciellt när det är något specielt som kalas på gång. Men klänning änns alldeles för kallt.

Att få spendera kvällen med mina tjejer och att även Diana ska vara med känns såå kul, jag ser verkligen fram mot detta.

Nu ska jag ta en promenad med denna lilla söta varelse! ♥

Sen väntar en liten powernap, innan jag ska börja med middagen innan Diana kommer hem. Har sovit otroligt dåigt denna vecka. Har drömt så skumma drömmar , och jag har verkligen vaknat irriterad på morgonen för att vissa personer varit med i drömmen. Fuck. Så nu ska jag ta ifatt lite sömn.

Trevlig Lördag allihopa!

Puss o Kram Sandra


Happy Valentine´s Day! <3

Alla Hjärtans Dag! ♥

Känner mig väldigt nöjd med närvaron!

Jag, Diana  och Bella. Världens bästa film (Letters to Juliet) och en stor bit tårta! Det är årets firande!

MÅNGA Pussar och Kramar till mina nära och Kära! ♥

Kärlek.


Sun...

 

 

 

LOVE ♥


Pics

Foto: Malin Johansson / Johan Maxe okt-11


Punkt.

Det är rätt komiskt att man har på känn vad som hända skall.  Förra veckan pratade jag med miina tjejer om att de sista meningarna skulle skrivas. Alltså att kapitlet var slut och boken skulle slås ihop. Mycket riktigt. Ibland ska man lyssna på sin magkänsla och INTE låta huvudet ta över.

Käftsmäll.




Power of Love

Då är snart dagen med stort D här! ALLA HJÄRTANS DAG! Dagen man vill dela med någon. Dagen som känns som hundra år. Dagen som man önksar man fick älska med sin kärlek. Dagen som jag ibland önskar inte fanns !
Nu låter jag som världens tråkigaste tjej. Men de värsta värsta värsta är att nu när jag är sjuk så får jag alldeles för mycet tid över för at tänka. Och när jag väl börjar tänka, så är jag fast ! I drömmarnas värld. Så länge man är på benen, jobbar och har kul så är det så lätt att bara glömma, gå vidare tänka på annat. Men så fort man får en stund för sig själv, ensam, och när man speciellt inte känner sig helt hundra heller så kommer funderingar, känslor och mycket mera fram. Men det är inte riktiga jag.  Så därför måste jag bli frisk NUUUU !

Think Twice.




.

Kan det inte sluta göra ont?


Äntligen!!!

Igår klickade jag hem detta :

Tickets to daddy! ♥

AND



A new Kristallis! ;) Fast i annan färg ...




Qx galan!

Ikväll har detta program räddat min fredags kväll! 2 minuter med underbara DARIN som sjöng på Qx galan!! Herregud, han är den mest söta killen jag vet! hihi.. Ögongodis!
Förövrigt har denna fredag varit hell... Jag har kämpat igenom denna dag. Suck! För två dagar sen fick jag lämna jobbet för ett akutläkarbesök! De hittade inga direkta fel, väntar fortfarande på provsvar. Men jag hoppas dom ser bra ut! Men något konstigt är det. Någonting gör ont. Kan inte riktigt säga vart eller hur, men nåt är det.. Min sista kund idag var en permanent, vilket var jobbigt eftersom de onda kommer ibland när ja står upp. Denna vecka har blivt alldeles för få sov timmar. Ska vila upp mig i helgen.  Hos mamma.
Vill känna mig som vanligt !

Yesterday, today, tomorrow

Igår var det livligt , roligt  och mycket skratt här på Hertan. Sherko var här på besök och i hans närvaro går inte annat än att skratta. Hur han än bär sig åt så småler jag mest hela tiden.  Han är en rolig prick!
Idag är det raka motsatsen här hemma. Det där roliga, skrattiga, högljudda rummet har förvandlats till mörkt, tyst och lugn omgivning. Ljusen står tända på bordet och i soffan ligger Diana och Bella. Jag ska börja läsa det första kapitlet i en ny bok. Jag och böcker. För några år sedan existerade det inte. Nu tycker jag att det är underbart att få lägga sig i soffan, koppla av och läsa några rader.
Imorgon väntar fika med Julia på Java! Gossip, gossip !
Det händer mycket nu !! Resor ska planeras.Resor ska bokas. :)
Det händer även en hel del i salongen. Planering inför en kommande grej och även lite fix som jag och Carro ska hållas med på kommande helger.

Puss Sandra

S

S.


Modeveckan Sthlm.

Nalen

Titta noga vilken snygging vi hade som utsikt framför oss! ;)

Bea Szenfeld











I♥Hair! 
Puss Sandra


Fin Lördag med Fina människor!

Fyra underbara dagar! Torsdag och fredag spenderades i Stockholm med massa lyx, dvs. god mat, mingel, HÅRvisning. Stressiga men njutfulla dagar! Hann inte mer än hem innan det var dags för movie time ett par hus länge bort här på Hertan. Godis, skratt, mys! Härligfredag. Lördagsmorgon började tidigt med worktime som sedan följdes av både lunch och fika med sötaste Emelie! Längesen vi sågs, men alltid alltid så mycket att prata om.
Kvällen spenderades på söder och slutade på väster! Däremellan var dansgolvet prio ett! Mycket dans. Mina fötter var redan halvt döda från torsdagskvällen men ja tvingade på mig klackar, och vinglade in i vimlet iallfall.
Natten är ung. Det var verkligen bevisat inatt. Vi blev våldgästade av Fred och Jon  inatt, de lämnade lägenheten 06.03 då Fred skulle infinna sig på jobbet 06.30. Ingen sömn för han inatt. Efter ett max besök var det dags de att smaka våran egengjorda mat hemma, de ville inte ge några direkta kommentarer! haha.. Själv slog jag upp ögonen runt 10 imorse . Har hunnit ovanligt mycket idag ändå. Varit iväg och handlat med Carro. Fått en lång cykeltur. Promenad med Bella. Städat. Och  äntligen ligger ja ner i sängen igen. Puh.  Bella ligger bredvid mig och sover nu. Ska nog göra som henne nu.  Imorgon är det måndag.Igen. ♥


Allt vore en smula lite lättare, om det gick att radera.



Sena nätter.Tomma glas.

Girls night out. Ja , det är det enda som får mig att vilja gå ut i denna istid som råder.


Nalen and Pure med Toupema Belgal!

Vingel, Mingel  och Visning!

 

Denna sötnos hittade vi bland vimlet!


Mys i sängen ! <3

foto0729 (MMS)

Mys i sängen ! <3


Home.


RSS 2.0