Händelserika 2008

En dag kvar av 2008. Det känns faktiskt ganska konstigt. Det har gått otroligt fort. Det har varit ett händelserikt år på både gott och on. Men för det mesta gott! =)

Förra nyår var en bra start på det nya året.! Natten tillbringades med Diana, Sandra, Jimmy, Simon och Nandor i Örebro :) Grym kväll!

                      


I mars var jag med min salong och deltog i Sverigs finaste bröllopsmässa som hölls på Örebro slott. Jag fick vara hårmodell och bära brudklänning! :) Se här :

                         


27 april 08 åktre jag syrran, Sandra, Emelie och Caroline på studentresa till Rhodos! Det var bland de roligaste jag har gjort :) Den veckan innehöll allt kan jag lova! Sol, bad, fest och killar, hehe. Det kunde inte bli bättre! Saknar!

      

När vi kommit hem från Grekland var det dags för avslutningsbalen med skolan. Jag hade på mig en rosa klänning som syrran sytt!! Hon och jag hade precis likadana klänningar. Det var inte mycket som skiljde på dom ( och inte på oss heller). ;) Titta själv! ;) Det var en oförglömlig kväll med mycket skratt och dans på Elite hotell i Örebro. Kvällen slutade på Frimis! Det är inte att rekomendera att gå till krogen i sin balklänning. Det var inte det lättaste att dansa vill jag lova! :P
   

Studentpepp veckorna innan Studenten!
    


STUDENT 2008!!!! Jag får fortfarande rysningar i kroppen när jag tänker tillbaka. Natten innan studenten blev det inte många timmars sömn. När man väl somnat, skulle man upp för att fixa sig och börja den stora festen! Hehe.
På stan såg man STUDENTER överallt, dom skrek och var glada, andra ledsna. Själv hade jag blandade känslor! :)
Våran klass samlades i parken utanför skolan, där satt vi och drack och njöt av goda frukter! Solen strålade! Allt var UNDERBART! ♥ Vidare in på Hjalamar Bergman teatern fick jag sitta och bita mig i läppen för att inte gråta. Det är inte lätt att vara känslig. Sen gick vi till klassrummet där alla skulle ta farväl! Vem av alla i klassen bröt ihop i gråt? Jag.
Känslan att springa ut ur skolan me sina betyg i handen går inte att beskriva.
Flaket nästa!  Dagen höjdpunkt, vet inte hur många vändor vi åkte! :D Det var riktigt kul! =) Frimis på kvällen och senare drogs det till Stadsparken där alla studenter firar att skolan is over! Sammanfattar hela STUDENTEN; GALET!!!!

     
   

Nollåtta dagen i stockholm =) Jag, syrran, Emelie och Sandra åkte på en weekend i Sthlm. Vi hade( utan att veta) prickat in 08dagen ( 8/8- 08) då alla sockholmare firar! Fullt ös medvetslös....
Stureplan var ett enda stort dansgolv! Det gick inte att röra sig. Vi gick till LAROY där vi spenderade natten! Riktigt kul :)
En super helg med både shopping och fest!  =) Tack vänner
!♥

     
 


Självklart har det hänt en massa annat roligt under året också, men om jag skulle sätta in alla bilder så skulle detta inlägg bli vääldigt låångt! :)

Nu är det bara att Hoppas att 2009 har lika mycket kul att bjuda på! Jag tror att det kommer att bli bra som det känns iaf! =)
Nästa vecka (9jan) fyller jag och min syster 20 år!!! Det ska firas!! :D  Oavsett om vi befinner oss i detta land eller om vi ligger på en strand och steker, så kommer det blui grymt! =)

Det var allt från mig detta år!

GOTT NYTT ÅR!

PUSS Sandra!





In i Dimman på Klaras

Då var Julhelgen över..  Pappa har åkt hem och allt är som vanligt igen! Hoppas jag kan träffa honom snart igen. Det blir så långt mellan gångerna. Men jag ska försöka att åka dit i Påsk eller i sommar! :)
Annandagen spenderades på Klaras! Grym kväll me tjejgänget o Johni! Det var engelska som stod på schemat den kvällen om man skulle prata me Johni :P Men de gick bra, haha för ovanlighetens skull! Kanske pågrund av alkoholen, hehe.. En rolig kväll men galna saker ;D Roligt att träffa alla!!!  =)

       


       


För övrigt har det varit en väldigt seg helg.  Har inte alls gjort så  mycket. Har träffat lite vänner, fikat och pratat, haft allmänt trevligt bara:)

Nu är det inte många dagar kvar av 2008!  Detta ska firas påNyår på onsdag, tyvärr så måste jag säga att det kommer bli väldigt lugnt för min del! Jag ska jobba dagen efter kl 07.00! Ser verkligen  fram emot det.

Imorrn blir de shopping med Carro! =) Ska bli kul!


Hinner inte skriva mer!
Ha en mysig kväll!
Puss Sandra

Tack mamma o pappa

GOD FORTSÄTTNING på er alla!
 
Då var julen 08 över nu. Iallafall julafton. Idag är de juldagen,vilket är en dag många ska gå ut o partaja på. Men jag ska sitta hemma med familjen och mysa och äta skumtomtar! Fast man är proppmätt så ligger man där i soffan och äter iaf, konstigt.. Men de är ju bara Jul en gång om året så ät och var glad! :)

Min julafton är jag jätte nöjd med :D Fick allt en 19 årig tjej vill ha!! Haha.. Jag hade bara önskat mig pengar men jag fick inte bara pengar utan massa smycken, parfym, lotion, kläder och massa annat :D Kunde inte ha blivit bättre!
Tack Mamma och Pappa och alla andra !!! :D

Och som vanligt så kikades de på Kalle Anka, nästan den stora tidpunkten på hela dagen. Kl. 15.00 satt vi bänkade framför tvn och kikade på favoriten =)

Idag har vi gått långpromenad allihopa, det var skönt. Sen åkte jag och syrran upp till Emelie och gick en promenad med henne också, trevligt trevligt! :) Annars har det varit mys med familjen som stod längst upp på schemat ♥

Imorrn åker pappa hem.. Men de har varit en underbar jul nu när han varit här och hälsat på!  Att hela familjen är samlad händer ju bara en till två gånger per år..  Jag hoppas att vi kan åka till pappa i sommar och hälsa på så att de inte går alldeles för lång tid.. :/

Annandagen bjuder  på Partaj på KLARAS! ;) Det kommer vara galet mycket folk!! Ska bli riktigt roligt! :) Jag är sjukt taggad!!       BE THERE!! ;) 

  Puss S♥

GodJul

Imorgon är det JULAFTON! :)
Det känns på den mysiga julstämning som är runt omkring mig nu. Igår kom pappa hit! :) Det var jätte kul att få träffa honom ♥Nu sitter hela familjen samlad och kollar på Bingolottos uppesittar kväll!  Som vi alltid gör, inga nya traditioner här inte!  Nu sjunger snyggingen Danny ;) Alltid lika fräsch är han..! ;) hehe.

Imorgon ska alla paket öppnas som ligger under granen, man känner sig som ett litet barn igen! Haha.. Undra vad som finns där under granen? Har faktiskt inte önskat mig nåt annat än pengar i år. Jag vill ut och resa snart, helst nu på en gång efter nyår!!! :D Har hittat en resa som är all inclusive till Egypten, den är jag riktigt sugen på :D
Får se vad man får imorgon... Spännande! ;)
Den stora frågan!
Mjuka eller hårda klappar?
 Ja, vad föredrar man? Är det mjuka paket, då vet man ju att det är något klädmässigt. Typ, underkläder, pyjamas eller bara nån tröja eller så. :P De kan ju vara kul:) Är det hårda paket, då blir det genast lite spännande! Detär svårare att gissa. Har faktiskt inte känt på paketen i år, så de blir en överaskelse vilket som! =)

Nu ska jag kika vidare på Bingolottos uppesittarkväll, de slutar kl. 12 inatt, men då sover nog jag :P

Vill önska Alla en GOD JUL!!
Puss Sandra





PepparkaksHjärtan

Idag har jag fått roa mig själv nästan hela dagen. Syrran har jobbat och mamma har inte heller varit hemma speciellt mycket idag. jag har varit hemma själv, kan vara skönt ibland. Men oftast saknar jag att ha alla hemma! Det är så tyst utan dem.. :P
Jag har precis målat Pepparkashjärtan med Kristyr! :D Såhär fina blev dom:

 


Passar även på  att visa mammas Jul/ljusdekorationer som finns överallt
 hemma hos oss och lyser upp vintermörkret!



Nu är det inte långt kvar, tre dagar till JULAFTON!

Visst är julen mysig?


Sandra

Julhysteri

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera!
Just nu händer det lite väl mycket omkring mig. Jag kan inte avslöja nånting vad det är som är på G, men det kommer mer om det framöver.. 
Det snurrar i huvudet och jag har tusen saker att tänka på. Inte bara runt den här "grejen", utan även runt detta Julhysteri som existerar. Folk är galna i affärer, knuffas hit o dit, man kan tro att de gäller liv o död ibland! Lugna ner er lite, de är faktiskt ändå tre dagar kvar till den stora dagen JULAFTON! :)

Pappa kommer till oss på Måndag, de blir riktigt kul!!! :D Han stannar till Annandagen tror jag?!
 Då planeras de partaj på Klaras,!
 
Du har väl inte glömt att köpa förköpsbiljetter?

Sitter just nu och lyssnar på musik, dock inte julmusik. Lady gagas senaste album, många bra låtar!
 Regnet smattrar på rutan, ja jag skrev regn. Det är precis vad de gör :/
Gräsmattorna är gröna och all snö som vi samlat ihop under några dagar förra veckan är totalt lost..
Det blir en Grön Jul i år igen.. 
Tur att man har pyntat klart och ställt fram granen som är fullt klädd, så att man har julstämning iallafall inomhus!=)

Undra vad som händer idag.. Först och främst blir det en promenad, det är alltid skönt att komma ut. Hoppas det slutar regna snart! Jag har fortfarande inte sett den omtalade filmen Twilight än, är sugen på att se den.! :) Jag kanske får me mig nån, det är bara de att alla är så upptagna såhär innan jul.. Imorrn blir de jobb 7.00-16.00, sen kl. 18.00 ska jag o några vänner kolla på Julkonsert i kyrkan. En kompis ska sjunga, det måste ses :D

Nu ska jag göra nåt vettigt..

Ha en fortsatt trevlig helg alla!
Sandra

Luciahelgen

Åter igen söndag. Konstigt att helgerna går så fort, kanske är de för att man är så beroende av dom?

 Fredagen bestod av att fixa det sista julpyntet här hemma, nu är allt så jul likt som de kan bli! :) Med en mamma som är galen i julsaker kan det inte bli annat än JUL! :D Hehe..
Jag hann även att jobba några timmar, kvällspass. Det gick bra, skönt när man får gå hem och veta att man gjort något som lönar sig , som gör en glad slutet i månaden ;)

Efter jobbet väntade Idol och tv mys! Var bara tvungen att se finalen. Visste ju även att en kompis Emelie skulle sitta med i publiken, såg henne. Kul när man känner nån som är me i tv, de blir ju extra roligt att kika då ;)
 Hur som helst hejade på Kevin, och han vann! Det var jubel hemma i vårat tv rum  kan jag lova :) Haha..  Kevin är en naturbegåvning!! Vilken kille, så glad, och full av energi! Ja bäst :P


Lördagen var ganska seg. Skulle gått på bio, men de ställdes in pga av vissa skäl! Det var riktigt tråkigt, vi skulle ha sett Twilight. Har hört att den ska vara riktigt bra! Men den går fler helger hoppas jag :)
Jag bestämde mig för att gå ut, de var såå längesen jag var på KLARAS! Det är iofs 20 års gräns på lördagar, men man kan alltid försöka! Och hoppas att det inte är nån av de drygaste vakterna som står!  Vi kom in iaf, jag fyller ju 20 år i början av Januari så han bjöd till ;D
 På vägen dit träffade jag Robin,en gammal klasskompis sen mellanstadiet! han hade med sin en vän från Avesta, så dom hängde på oss till Klaras, där vi höll till under natten ;) Och firade LUCIA 08!

Det var en lyckad kväll! Är dock lite seg idag..  hehe
Klockan 11.00 imorse ringde telefonen. Våra släktingar från Stockholm, Britt o Lasse hade vägarna förbi så dom skulle komma in o hälsa,. Trevligt var de! :) Det blir inte så ofta vi ses..
 Efter de gick jag iväg och klippte Emma på jobbet, de blev snyggt! =) Det är kul när man får klippa lite som man vill, annars brukar folk vara så rädda och den vanligaste frasen är " ta bara de som är slitet", "du får inte ta så mkt" !! Jag är likadan också, men de är kul me omväxling!

Nu har jag precis klippt Viktors bror Rasmus! :P Funderar på att ta en promenad, vore skönt att komma ut lite!
Får se om jag får nån med mig eller om jag måste gå själv. Det är alltid skönt att kunna dela tankarna med nån annan =)


Lite bilder sen igår♥
        

Puss på er!

Sandra


 





 


Julhandel!

Idag har jag varit i stan och handlat Julklappar! Hittade lite småsaker, som jag tror kommer bli bra :)
Passade även på att luncha en snabbis med Sherko! :D  Det var mycket trevligt! Skööön kille! ;) hehe..

Ingen mer snö har fallit ännu, hoppas de kommer snart!!  Ingen JUL utan snö! :P
Är iallafall jätte glad över att  Pappa kommer och hälsar på :) Det ska bli så himla kul att träffa honom, och att hela familjen kommer att vara samlad  under jul :D Har inte träffat pappi sen i somras, så de är ett tag sen..
Runt om mig är julpyntningen i full rulle, ljusstakar, stjärnor, ljus, tomtar och självklart julmusik!
Just nu spelas nya julskivan av Peter Jöback :) Den är riktigt bra! Favoritlåten är  sen låt som alla hört ; Halleluja, kan spelas om o om igen! 
 =)

Nu äre Andra Avenyn;) De måste jag kolla.. Haha...

Här kommer lite nya pics på mig och på min syster♥



Puss!

Julmarknad:)

Julmarknaden 2008 är här. Helgen som man ska gå flera vändor på stan, i snöväder, bland brinnande facklor, lucia kandidater, och en massa turister. Jag kan inte direkt hålla med om detta i år. Visst vi har lite snö, eller hade när vi vaknade! Nu regnar det, snön är nästan helt bort. Det är brist på folk på stan (trots alla turistbussar från Stockholm som anländer)  och ingen julkänsla alls kan jag säga :( Hm tråkigt..
Men jag hade iallafall trevligt sällskap med mig :D Sandra!
Vi gick och köpte den traditonella Noraglassen, som självklart var av smakerna Saffran, Vanilj och en ny smak av Julmust.  Gott var det! ;)
Jag handlade också en påse med nougat, Hammarbys hemkokta. Smaskigt!

Ikväll ska  jag och Sandra kolla på Mamma Mia. Har inte sett den än.. :/ Det har inte blivit av.. Men de ska bli kul, jag Älskar ABBA!!! Deras musik är Bäst :)  Får se om de blir några tårar inblandade, ska försöka bita ihop. Men de kan vara svårt.. Det återstår att se!

Imorrn är det modevisning på Njuta! Jag ska gå och kika på de:) Först blir de jobb hela dagen till fyra, sen vid nio börjar det. Blir nog en o annan drink också! ;) Hehe..

På tal om Lucia, snart är den häär! För två år sedan var jag en av de sju kandidaterna.
Det var ibland de roligaste jag gjort. Att få sjunga med sina vänner, åka runt till företag och ha det vita linnet på sig, kransen på huvudet , åka häst o vagn, de är nåt jag har med mig livet ut!
Tyvärr blev jag inte Lucia, men jag hade nog minst lika kul iaf! :D Åh det finns inget mysigare än att vara i kyrkan på kvällen och sjunga en massa jullåtar, och bara vänta in julen:)  MISS ! ♥

    


 

Trevlig Helg på er alla!

Puss Sandra







Shopoholic

Idag har jag ägnat dagen åt att springa runt i nya Marieberg. Det vill inte inte säga lite! :P  Hehe.. När dom är klara med alla affärer och lokaler kommer det bli grymt att åka dit. Det har blivit såå stort och Fräscht!! Det var verkligen tid att göra om lite och Förnya. Det är alltid kul :D 
Träffade även på lite vänner mitt i allt =) Jag lyckades bli ovän med syrran i en klädesbutik :P Det är inte ovanligt, men det gick över efter en stund när jag fjäskat lite! ;) Haha..

Hittade en svart fodral klänning på Gina tricot, Älskar fodralisar så DEN skulle jag bara ha innan jag lämnade butiken. Den fanns även i röd, vilket passar till jul men svart fick de bli!
Hittade även den efterlängtade Mysdressen! Har kikat runt länge och väl, men nu när kylan är här så är det så skönt att gå runt i ist'llet för dom där urtvättade legginsen man slänger på sig ! :P

Det har äntligen kommit lite snö! Var ute  me Sarah på promenad och såg snöflingorna gnistra i solskenet.. Fiina bilder de skulla ha blivt om jag hade haft kameran me mig:)

Nu har två vänner åkt iväg på semester! Emelie har åkt till LA och Sarah till Thailand! Blir man avundsjuk eller? Skulle göra vad som helst för att följa me i deras resväskor ;D
Kommer sakna er tjejer men vi ses i jul när ni kommer hem! Bruna och fina =)


Nu ska jag lägga mig.. Måste sova, ska troligtvis jobba imorrn!

Godnatt!
// Sandra


fikastund!

                      Imorgon är det lill Lördag (Onsdag), vilket betyder utgång för mig!                                                       
                  Jag testade lite kläder förut och hittade min outfit som ja ska ha på mig imorgon!       
Inget märkvärdigt, men jag trivs otroligt bra i tubtoppar! 
Och självklart höga klackar!! Inget utgång utan pumps .. hehe.. 
Med lite make up och accesoarer  och min nya pälsjacka så kommer de blir perfect! ;)


Idag har jag haft mitt livs längsta fika!Haha.. 2 o en halv timme :) Självklart med väldigt trevligt sällskap! Vi hade nog kunnat suttit där längre ändå, men tiden räckte inte till :P
Tiden går fort när man har roligt :D

Imorgon ska jag träffa Carro, deska bli såå kul! Vi har lite planer som jag tyvärr inte kan avslöja, men om det kommer gå bra kommer jag berätta om det snart! ;)

Här kommer lite bilder sen fikat idag!

            

Puss på er!!!


RSS 2.0