24

Om 24 dagar åker jag och hjärtat till Kreta! Längtar så otroligt! Dels till värmen men dels också till att få egen tid. Bara han och jag. Vi två. Mannen i mitt liv! 

Två år sedan vi besökte underbara Balos!
Kärleken är oövervinnerlig.

Puss Sandra 

About last weeks hair!


Puss Sandra

Magic weekend

Min lediga helg inleddes med shopping med älskling och ett väldigt soffletande. Efter några timmar blev de den efterlängtade mjukglassen och en helt underbar kvällspromenad. Jag trivs så bra på nya stället, våra områden är så fina och jag ser verkligen fram emot sommaren just nu! 
Idag har vi promenerat igen och varit iväg och handlat soffa, längtar tills den kommer. Thom var förbi på en fika och så blev det en massa tjej snack. Alltid lika kul att träffa henne. 
Ikväll har jag bakat för imorgon kommer Ami på fika, så mysigt kommer det bli. 
Hoppas alla haft en fin helg!  
Puss Sandra 


En liten gammal bild från me and Diana. Min älskade syster, you and me! 

H a i r

Avslutade med en somrig half updo. 
Puss Sandra 

Surpriseparty

I lördags var det dags för surprise party för Amanda! 30 hela år skulle firas och allt i sin hemlighet. Det blev en lyckad kväll! Kul att träffa gamla kollegor. Puss Sandra


Sunnydays!

Igår var jag ledig och fick äntligen tillbringa några timmar i solen! Jag hade min syster hemma hos mig för en sleepover, så mysigt! Vi solade och njöt i solen, fixade lite i lägenheten och tittade på film. Jag trivs så bra på nya stället vi flyttat till. Allt känns bara så rätt. 


Puss Sandra

RSS 2.0