Kreta

Inatt landade vi på Kreta. Förra året blev midsommarafton en flygning till Nice, igår flög Diana dit och jag och Hussein till Kreta istället. Kom i säng halv 4. Men när klockan ringde imorse var de så underbart att vakna till solsken och värme. Älskar utländsk miljö, kanske är de för att svensk sommar är så kort eller om det är någon alls. Vi har iallafall varit ute hela dagen och njutit. 
Hoppas alla haft en midsommar hemma! 
Puss Sandra 


Twins!

I helgen var Diana förbi en sväng hemma hos oss. Våra stunder tillsammans är oslagbara. Tänk er att ha en syster som är en allra bästa bästa vän i all lägen och som dessutom ser liksom ut som dig själv! 
Du är bäst. Min andra halva. 
Puss Sandra 

Björn Axen

Får lite förfrågningar fortfarande var jag jobbar av gamla kunder som "hittat" mig. Ni hittar mig på Björn Axen i Åhlens City. Mer info på hemsidan! 


Ser fram emot en spännande sommar och höst med massor av utmaningar. 

Puss Sandra 

Sunday

Peppar peppar, börjar äntligen förkylningen avta. Så långvarig.. Igår tog jag en liten promenad som var den första på en vecka. 
Idag har vi vaknat till solsken, finns det nåt bättre. Vi tog en snabbis på Bauhaus innan vi åkte iväg och kollade på klänning till mig inför bröllop vi ska på i sommar. Hittade en fin rosa dröm som fick följa med hem. 
Jag och hjärtat har grillat, myst i solen, promenerat och fiskat(!) idag också. Älskar dessa lediga dagar tillsammans att bara få umgås och ta dagen som den kommer utan några som helst måsten. 
Hoppas alla haft en fin söndag! 
Imorgon är det Sveriges dag, 6 juni. Ser fram emot lite park häng i Humlan med lite vänner. 
Puss Sandra RSS 2.0