2012

Idag är sista söndagen för i år. Här kommer lite bildregn över det gångna året!
 
Januari - Tog en spontantrip med Diana och såklart Bella till några vänner och besökte Gävle för första gången. Brända bocken och lite trevligt sällskap.
Februari - Hårshow med Toupema Belgal på Nalen i Stockholm. En speciell dag då jag träffade finaste H för första gången. Ödet kan vi kalla det. Och helt ärligt så finns han med på denna bild, redan då hade han fångat min blick. :)
Mars - Utbildning med Schwarzkopf Stockholm.
 
April - Åkte till Jämtland en snabbis  och firade pappas 70 årsdag! Underbara dagar i snön och solen.
Maj - Spontantrip till London för massa shopping med bästa tjejerna Diana och Julia! Passade på att ta en utekväll med vännerna Philip och Alan! :) Love UK !
 
Juni - Tjejresa med Diana och Karin til Rhodos. Ön där ingen sover! Sol, fest och bad. Lycka!
 
Juli - Några fartfyllda dagar på glada Gotland i Visby. Jag, Diana, Carro och Mikaela. Träffade även på ett antal kända ansikten på den härliga ön. :) Kallis!
Augusti - Återvände till Grekland och Rhodos för en avkopplande vecka med sol och bad. Love !
 
September - Månaden innehöll mycket jobb. Så mycket att jag fick mina utslag tillbaka. Det fanns inget val än att lägga i en lägre växel, lyssna på sin kropp och bara vila. Firade såklart mammas födelsedag denna månad! :)
Oktober - Besökte pappa för lite vila. Underbart fina dagar!  Åkte därefter till favorit LONDON för frisörmässa på Salon International och även några dagar för shopping och andra äventyr! :)
November - Startades med Halloween! Diana flyttade till Stockholm. Jag gjorde väldigt månnga resor till huvudstaden. Mötte H för mysiga fika och middagsstunder. Turer i stan som fick en att drömma sig bort!
 
December - Mina stockholms turer har fortsatt. Jobb veckorna sedan Stockholm helgerna! Bästa Diana och H på ett och samma ställe. Kan inte bli bättre! Vi har gjort allt från mysiga hemma stunder till mysiga promenader i gamla stan. Julen i år har varit speciell för jag har hunnit med att både fira med mamma på jullafton och nu befinner jag mig hos pappa och firar nyår här vilket aldrig har hänt. Och i fredags hann jag även med en Stockholms sväng. Fika med sötaste Ein och sedan mötte H upp mig. Lycklig som får träffa hela familjen , nära och kära såhär på jul.
Gott Nytt År !
Puss Sandra

God Jul! :)

Idag är de dag 24 i december. Julafton! Att få vakna upp vid sidan av Bella och Diana , dessutom hemma hos mamma är helt underbart! Några minuter senare ett sms från en underbar person.
Morgonen började kanske inte som vi tänkt , utan följdes av telefonköer till veterinär jour. Men efter några samtal och letande kom vi äntligen fram. Lilla skruttan mår inte helt okej, men dom tycker att vi ska avvakta och se.
Annars har det varit en mysig dag med massor av mat , tv tittande mys och promenader ute i snön! Då var julafton över för detta år !
Stora höjdpunkten idag var när vi hade öppnat klart alla paket , vi var klara med allt . Då kommer plötsligt Diana in i rummet med två paket och ett fint kort TILL MIG, från "Han"! Jag blev så glad , chockad och överraskad! Att hon kunnat hålla detta hemligt är otroligt, hon är ju trots allt min tvilling! :)
Jag blev superglad iallafall. Och orden som stod på kortet. Haha jag vet inte vad jag ska säga. BÄST!
Hoppas alla haft en fin jul!
Puss Sandra


Varmt hjärta

Sista dagen på jobbet igår. Jäklar vilken vecka. Det har varit 110% jobb , privata grejer och alldeles för få sömn timmar. Dagen slutade inte riktigt som planerat igår. Hursomhelst , nu är det jul vilket betyder lite ledighet efter allt slit! I år hinner jag med båda mamma , pappa och en snabbvisit i Stockholm. Vilken super jul! Bara mina nära och kära. Dom allra viktigaste som betyder allt för mig. Och imorgon kommer Diana hem , längtar!! Nu är jag snart hemma hos mamma och väl där så ska jag pussa ihjäl min Bella som jag inte träffat på en vecka. Mitt hjärta!
Ha en fin helg!
Puss Sandra


True colors

Igår ,inatt,imorse. 11 timmar sammanlagt i telefon med bästa H! Det är sjukt galet men så himla underbart! Vi är en bit ifrån varandra men ändå så nära.


Stockholm gör mig glad!

En hel helg i Stockholm med en person som är så otroligt fin att jag inte finner några ord. Så svårslaget att jag tror jag drömmer. Timmar i telefon som känns som få minuter. Helt magiskt.


Friday

Jobbat klart för dagen. Påväg hem till mamma för en myskväll! Imorgon Stockholm och träffa två super duper personer ! Kan det bli bättre !? Nej!
Puss o Kram Sandra


Bara jag. Prio ett.

 
Året börjar närma sig sitt slut. Både på gott och ont om jag får säga. Jag kan känna att det hänt en hel del negativa saker under året, men också väldigt mycket bra saker också.I år ska jag ge ett litet nyårslöfte. Brukar inte ge något för de håller man ändå aldrig. Men i år ska jag lova mig själv att JAG ska vara prio ETT! 
Fick ett mail häromdagen om att tidningen Nollnitton vill ha med mig i en enkät om spådom inför nästa år 2013. Jag är rädd för allt vad spådom har att säga. Men tydligen ska jag bara svara på några fråga om vad jag tror kommer hända och vad som inte kommer hända. Ska fundera ut något. Jag vet ett svar jag skulle vilja ge honom men med tanke på att hela Örebro kan läsa det så känns de lite för kaxigt att ge de svaret.
Jag ska sätta mig ner och kolla igenom mina resor jag gjort för detta år. Två gånger hos pappa, två gånger London och två gånger Grekland. vad jag älskar att resa!
Puss o Kram
Sandra
 

Andra advent

Som jag skrivit har jag längtat massor till andra advent. Och igår var dagen här :) Mötte upp fina H vid tåget och det kändes sådär magiskt ! Sådär magiskt som bara få människor får en att känna. Han är en av dom! O'helga natt stod på schemat , pepparkakshus likaså! Vi hann med massor. Vi tog en sväng förbi salongen också för att värma oss lite från kylan.. Vacker dag!
Idag har jag befunnit mig någonstans mellan verkligheten och molnen.
Underbart!


Första advent

Första advent idag ! Helgen har bara rusat iväg. Igår hade jag en riktigt hemma dag med min sötnos Bella ! Senare kom Sandra förbi mig och vi gick vidare till lilla Örebro för några drinkar. Farligt goda drinkar! Efter ett glas eller två gick vi vidare för lite käk på donken :) väl hemma så blev de lite telefon samtal i inte bara en eller två timmar utan i fem (!) timmar ! Galet galet! Halv 8 kom jag i säng och somnade såå gott efter denna pratstund med H !:)
Idag har jag sovit länge , städat, handlat och bakat pepparkakor ! Haft mys i soffan med Bellis och njutit av ledig tid.
Ha en söndag !
Puss Sandra


Första december !

Vilken härlig första dag i december! Solen skiner och snön flyger i luften. Jag vaknade med ett leende på läpparna och massa energi , så jag och Bella har redan varit ute på promenad i snön. Somnade så gott igår efter ett låååångt samtal med H! Över två timmar denna gång med.:)tiden bara rusar. Han är så fin ! Sådär bäst !
Idag ska jag ha en dag med Bella , bara hon och jag. Kommer bli en supermysig dag! Och kanske kanske tar jag tåget mot Stockholm och kollar på Dianas nya lägenhet :) och passar på att träffa "him".
Ha en fin dag allihopa !
Puss Sandra


RSS 2.0