Desert safari. Magic moment.


So much love!


Happiness!Cool fishes!

Igår på vatten landet hade dom ett galet stort akvarium med hajar , fiskar , rockor and you name it.  Vissa av dom va sååå fula! Såg ut som spöken , medans vissa var hur fina som helst. En fisk var leopard mönstrad. Hur häftigt som helst!   Hajarna va mest längst ner på botten , usch vad dom är hemska och läskiga. Ikväll ska vi på ökensafari och rida kamel!!! Nu ligger jag och försöker vänta på någon sol lucka , har precis startat dagen med varm bubbel pool på rooftop! Galet! 
Puss Sandra 
Dolphin bay !

Idag slog en av mina drömmar in! Jag har simmat med delfiner och dessutom ute på palmen Atlantis här i Dubai!!!! :) Känns som jag fortfarande drömmer. Jag är så lycklig!!! 
Puss Sandra  

The day is here!

Idag ska vi åka till palmen och bada med delfiner!!! Min stora dröm ska bli uppfylld!! :) åh, kan inte fatta allt som händer här i Dubai! Dom har allt på ett och samma ställe! Galet! 
Puss Sandra 
Dubai mall

Världens största köpcenter med 1200 butiker!! 
Crazyyyyyy!!!

Bildregn :) 
Puss Sandra 

Sunday in Dubai!

Idag vaknade vi sent. Vi har vänt på dygnet hehe. Dubai mall har öppet till 01.00 och vissa dagar 02.00! Hur sjukt?! Världens största köpcentrum pratar vi om. Det är helt galet stort. Dom har akvarium med hajar , skridskoplan, vattenfall , världens finaste utsikt, listan kan göras lång.. 
Vi har spenderat alldeles för många timmar där. Vädret är inte det bästa nu. Men vi hoppas de vänder till imorgon då de är den stora dagen!!! Bada med delfiner på Atlantis i deras egna delfin lagun!!!!! :):) Vi njuter som aldrig förr här. Och personalen på hotellet är underbara. Vi är så tacksamma som får uppleva detta. Samtidigt då dricksar vi dem hela tiden. Dom är så värda det! 
Puss Sandra 


Beachparty

Igår hade vi ett mina bästa bästa festnätter nånsin! Tänk att dansa med sand mellan tårna,mellan strand och sky skrapor! Jag önskar att jag kunde förmedla den känslan. Helt galet vill jag säga..   
Puss Sandra 

Birthday!

Igår var det dags att fylla 25 år! Känns som en dröm att vi är här i Dubai och firar, känns helt magiskt. Vi hade en alldeles underbar dag! Vi började morgonen på barasti beach och avslutade dagen med att klubba. Vi åkte iväg till ett ställe som heter Crystal bar och låg på taket på ett diamant format hotell. Så galet! När vi frågade vilken våning vi skulle ta hissen till svarade han 16! Jag trodde jag hörde fel. När vi kom fram var de ännu en våning med trappa upp. Dock fick jag en panik attack när jag kom upp. Det var glas väggar överallt! Jag är höjd rädd men trodde aldrig att jag skulle reagera såhär. Men efter några glas var det ingen fara längre. Vi träffade mycket svenska, men mest araber faktiskt. Bra musik, goda drinkar och en helt galen utsikt över hela Dubai! Alla är så snälla och hjälpsamma här. Man lever verkligen i lyx. Jag trodde bara det existerade i filmer men här lever vi exakt som dom. Tack för en underbar 25 årsdag! 
Puss Sandra 


Kan ni gissa var cluben låg? 
Puss Sandra 

Sun goes done

Första dagen i Förenade arab Emiraten är gjord. Klockan är nu 01.40 och vi ligger och småpratar. Ingen av oss vill sova..  Vi tillägnade kvällen med shopping på Mall of Emirates. Ett stort köpcentrum , så stort och häftigt att de till och med har en slalom backe där inne , med snö gubbar och granar och allt man kan tänka sig i ett vinterland. Så häftigt! Vi gick loss med shoppingen ist för skidåkandet , gick hem och myste ner oss i vardagsrummet!  Imorgon väntar ny dag , och det känns redan jätte spännande! OCH dessutom så fyller jag och Diana 25 år!!!!! 
Godnatt från Dubai! 
Puss Sandra 
First day!

Har inte så mycket mer att säga än att jag älskar Dubai! :) Servicen, människorna, byggnaderna ... Listan kan göras lång! Här får ni lite bilder. Idag vaknade vi till en underbar frukost. Våran lägenhet är super fin! Vädret har varit strålande och vi har både pool och bubbel pool på rooftop ( våning 14(!) )! 
Enjoy! 
Puss Sandra 
Hejdå Sverige för en stund...

And... Hello DUBAI!! 


Puss Sandra 

Dubai fever!

Nu har bi krupit ner i sängen.. Vilken lång dag... Imorgon ska vi vakna tidigt och packa det sista! Kan knappt vänta för just nu är värme och avkoppling väääääldigt efterlängtat! 
Puss Sandra 2014!

Längesedan jag besökte bloggen för några rader. Tänkte göra en snabb update nu. Sist jag skrev hade jag precis flyttat. Jag kan bara säga att jag älskar Stockholm!!!! Jag har haft de tuffaste veckorna och så stressigt som jag inte kunde ana. Men för varje dag som går blir jag bara mer varm i kläderna. Jag stormtrivs på nya jobbet! Vi är bästa gänget. Jag älskar mitt nya liv! 
I början tänkte jag att jag säkert kommer ångra mig med försäljningen av salongen men beslutet var verkligen rätt. 
Hursomhelst , har jobbat galet mycket i tre veckor och imorgon väntar semester!! Ska möta upp Julis senare för imorgon gå flyget till Dubai !!!!! Som jag längtat!!!! :)  
Puss SandraRSS 2.0