Sunny sunday!

Idag har vi haft en riktig shoppingdag! Spontant är det bästa! Kom hem vid halv 4 imorse , sov några timmar och när jag vaknade så var jag så sugen på att gå ut i solen njuta lite av stan. Det blev en massor av nya kläder, ett par skor och lite till. Lite glass som vanligt också. :)  Avslutade kvällen med kräftmiddag och mys!  En helt underbar helg! Tack alla inblandade! 
Puss Sandra  


Kerastase 50år!

Igår var de dags för gala igen på Grandhotell. Kerastase fyller 50 år och därför skulle de firas stort. Visning och tre rättersmiddag stod på kvällens schema! Efter några glas och fotande bar de iväg på andra roligheter. En underbar kväll med underbart sällskap!  Puss Sandra 

Lycka!
Lycka!
Nice!

Sitter på planet hem nu efter en snabbis i Nice med Jessica! Säger bara en sak , Im in LOVE! Nice är fantastiskt vackert, det är trevligt folk och så harmoniskt på något sätt. Tyvärr var vädret inte helt hundra hela tiden men vad gör de med trevligt sällskap!  
Take me back soon again! :) 
Puss Sandra 


France!

Igår kom vi äntligen till Nice.  Det är lika underbart som jag trodde. Super mysigt , massa restauranger och fint vatten. Dock sten strand , men men. Jessica fick sitta inne i cockpit igår och jag slapp sitta på klapp stolen puh! Hoppas vi kommer hem när vi ska också. Det vet man aldrig med ID! ;) Puss Sandra 

Noraglass!

Idag åt jag årets första och säkert årets sista Noraglass! Åh det var så gott! Ett måste när man är hemma på besök. Hade inte varit i Nora på snart 5 månader eller något..  Fick träffa bästa mami iaf! Vi hade kräftmys och pratade massor. Det var en snabbvisit bara. Nu är jag tillbaka i Stockholm. Ska panik packa!! Imorgon ska jag till France!!!! Wihooo! 
Ha en fin söndag! 
Puss Sandra 


Saturday

Idag bestod lördagen av tidigt morgon jobb. Fixade en tärna inför ett bröllop och lite klipp och avfärg stod även på schemat! Imorgon är dagen då jag får packa väskan och åka iväg, som jag längtat!! Jag är som lite halv beroende av att resa. Älskar miljö ombyte , varma klimat och spänning! Hinner inte ens upp i luften innan jag vill boka något nytt igen. På måndag blir det Nice och Frankrike! :) Inte helt fel att åka ID, får dock se om man hannar inne i cockpit eller får en sittplats. Hursomhelst jag tänker och ska försöka åka till Dubai igen någon gång i höst. Amazing.  
Puss Sandra 

Pride!

För några veckor sen ägde Pride veckan  rum här i Stockholm! Hela stan var färgglatt och mer kärleksfullt än vanligt. Självklart fanns vi på plats för att se den årliga paraden genom staden. 


Mer kärlek åt folket! 
Puss Sandra 

Love

Monday. 
I helgen var det dags för kryssning för att fira chefen.. Båt skräck som jag har tackade jag nej till turen och ser. Fram emot galan och kickoffen ist! 

Bästa teamet! 
Var iväg och firade Tania och där var det massa härliga människor! Det blev ev hyfsat lugn helg iaf!:)Avslutade dagens med söndagsbakning och matlagning. 

 Kan inte sluta titta på mina rosor, tack finaste bästa du! 

Puss Sandra 

MichaelochFrisörerna
Några av dessa bilder tog jag häromdagen. Det är endel av de jobb jag gör om dagarna! Man hinner inte fota allt men man försöker så gott man kan! :) 

Lovelife

Jag vet att det är farligt att skriva att man älskar livet ( det är nästan alltid då det vänder , händer något). Men jag är så otroligt tacksam för att jag får vara med om allt runtomkring mig vad det gäller jobb, kollegor och vänner! Sedan jag flyttade till Stockholm har livet lekt! Självklart finns det motgångar som man möts av i vardagen men man måste lära sig att möta dom rött. Motgångar ger ibland framgångar! Tänk på de ni.. 
Jag hinner inte ens med bloggandet när det är så fullt upp. Oftast blir det bara bilder och bildregn. Tänkte bjuda på lite bilder från några Aw som vi kört, SommarkryssetpåGrönan , vi har snurrat runt i en karusell på Gröna Lund en hel kväll. Haft picknickar i parker, grillkvällar på verandan , badat och njutit av vår vackra huvudstad. Om mindre än två veckor besöker jag Nice för första gången och efter det väntar en stor gala och andra äventyr! Nu måste jag blunda lite innan morgondagen ropar., Godnatt! 
Puss Sandra 
RSS 2.0