Happy Friday!
Älskar mina nya vaser! 
Puss Sandra 

MichaelochFrisörerna

Idag är mitt huvud fortfarande i sömnläge. Är såå trött! Hade datasystems genomgång efter jobbet igår. Säger som italienarna ; Mamma Mia!  Imorgon it is. Men nu är de fredag så nu kör vi!! :)   Btw idag kommer älskling hem från sitt jobb och idag är det även två veckor kvar till vi åker till romantikens stad. Can't wait for you Paris!  
Puss Sandra Today

Ledig dag ledde till Beyonce  i lurarna och en lång promenad tidigt imorse. Så skönt! Sen har jag och Bella haft en mys dag i soffan. Har lagat lite mat också. Älska lediga dagar! Nu iväg på avskeds middag för Carro på jobbet.   Här kommer även lite bilder sen helgen. Mysiga långpromenader, god mat och massa mys med finaste!  
Puss Sandra 

Måndagshälsning!

Måndagshälsning från Afrika! ❤ 

Puss Sandra 

Snow day!

Idag är det ingen mindre än Linns födelsedag! Tjejen med det varmaste och största hjärtat jag vet. Så glad att ha en sån fin vän på jobbet och fått chansen att lära känna henne.   
I eftermiddag ska vi iväg och fira och äta tårta, då blir hela jobbet samlat! Bästa gänget!  
Annars har snön rasat från himlen mest hela dagen. Jag och Bella har myst i soffan och sovit lite grann. Har fortfarande inte återhämtat mig helt från förkylningen. Pratade med Diana idag, dom solar och njuter. Vill också åka iväg! Men snart väntar PARIS! Längtar!!! 
Ha en fin söndag! 
Puss Sandra 
 


Birthday!

Igår var det 9 januari vilket betyder birthday! 26 jordsnurr är ju inte illa! Diana är i varmare breddgrader så jag har varit hemma själv. Blev firad på jobbet med tårta, och så film och tjej snack med Linnsy efter jobbet. Hade fina blommor som väntade hemma, även tårta och en fin text. Kan bara säga att jag längtar...  Puss Sandra 

RSS 2.0