River Island


New !


Gårdagen !

Igår var jag såå nära nära på att ta flyget som gick 21.00  från Arlanda ! Det hade blivit en stressig resa men helt klart galen tur ! Hursomhelst bestämde jag mig för att vara kvar i stan, Stockholms besök och vännerna fick mig att hållas kvar. Det var Halloween igår, eller hela helgen har jag sett skräckinjagande exempel. Vi hamnade på en  fest där de endast var vi som inte var utklädda. Det var allt från Joker / Batman till en tjej som var utmålad till afrikan. Det är så kul med maskerad, en sån där grej man oftast bara styr upp en gång om året.
Vi hamnade på Strömpis och dansade i timmar !  Det känns i kroppen idag, inte minst mina fötter .
Idag blir en lugn dag. Men min bok i högsta hugg, en kopp te och filtar. Har varit ut på långpromenad med Bella. Ska träffa Julia på Java senare och skvallra lite ! Sen måste jag hem och laga middag till mig och Diana. Undra vad man ska hitta på idag. Några förslag?

Puss Sandra


In the shadow !

Foto: Malin Johansson

www.fotojohansson.blogg.se - kika där och se hennes fina bilder !

 

Istället för att välja den lätta vägen, väljer jag den svåra.


Tuesday

Wake up happy !
Det ska jag göra imorgon. :)
Imorse var en bad day. Dålig start på dagen...
Längtar till helgen !!
London By Night !
'
Då ska vi slå klackarna i taket !
Puss Sandra

Bellis is back!

Bellis is back! Hur underbart sm helst!! :) Hämtade hem henne i helgen efter att hon varit hos mammi en vecka. Funderar på hur jag ska klara av vintern och denna kyla? Var nyss ute på powerwalk, vilket brukar resultera en ganska varm Sandra. Men icke idag! Brrrr... Det är för kallt redan.
Tur att det finns filtar att krypa ner under när man kommit in.
Ligger och myser med skruttan nu, hon somnar som vanligt på en sekund. 
Puss o Kram
Sandra


Italiano lesson!!

foto0496 (MMS)

Italiano lesson!!


Me

Foto: Johan Maxe

Några resultat från fotograferingen med Johan Maxe och Malin Johansson !


Haloween one years ago!

Vad händer i år gott folk? Jag förstår inte att dom  här veckorna alltid går så snabbt innan haloween så man aldrig hinner panera! Tjejerna och jag hade tänkt oss en stor maskerd fest med OBLIGATORISK utklädnad! Sånt är ju bara såå kul ! Vi får se vart vi hamnar!!! ;) i´Mina planer är dock iaf att ta de liiite lugnare än förra årets fest! Kvällen började bra, men morgondagen inte riktigt så bra..
Middag hos Erik
Det spårade ganska snabbt..


Idag är en Happy day!!!

foto0480 (MMS)

Idag är en Happy day!!!


Vänner, nöjen, hår, shopping ! <3

 

Trött efter en lång dag!

Single and ready for mingle!!

Dancefloor somewhere in Soho ;)

Påväg till mässan!

 

Oxford Street för en shoppingrunda, vilket resulterade i 10 timmars shopping!

Resultatet!!!

We found love !
Sista måltiden på Stansted innan hemresan. Något besvikna och ledsna efter att ha missat flyget hem på morgonen och  därför suttit och väntat i 6 timmar på nästa flyg, så kunde vi inte sluta le när vi tänkte på vad som fanns i väskorna när vi väl kommit hem ! ♥
Jag har haft en underbar vistelse i London. Vänner, nöjen, hår, shopping!

TONI&GUY!!!

 

 

I Söndags var vi på plats på den årliga Frisörmässan på Salon International i LONDON!!!

Vi hade köpt extra biljetter till TONI&GUY och deras visning. Så jäkla häftigt!!! Här är några av bilderna från visningen. Var tvungen att använda min gamla kamera eftersom den nya är på lagning. Trodde vi skulle hinna få den innan resan. Men icke!



Love London !! <3

foto0451 (MMS)

Love London !! <3


Love London !! <3

foto0451 (MMS)

Love London !! <3


2 dagar, London here we Come! ;)

Nu är det nära , nära, nääära!!!

Lördag London med dessa godingar!!!Galet!

Har en lista på vad som ska shoppas, vilka ställen som ska besökas och bäst av allt TONIandGuy visningen!

I´m exited!

På lördag kväll ska vi möta upp Julia och då ska det dansas till fötterna strejkar. All. Night .Long!

Får se om de kan bli något av Fabric eller Ministry of sound som jag har blivit rekommenderad av Giovanni att besöka. Imorrn kommeer mamma och sover här och tar med Bella hem . Hon får äran att vara hudnvakt till våran lilla skrutt ! Ska försöka uppdatera en  snabbis imorrn kväll, om min resfeber inte har tagit över!

Ha en fin kväll!

Puss Sandra


Dagens Goda Gärning !

Imorse när jag vaknade skickade jag ett sms till min pappa där det stod : "Pappa, den 15 nov får du tanka bilen och hämta oss på Frösö flygplats **.00! Puss Sandra". Det var så kul att skriva det och överraska honom för jag och Diana hade lovat redan i Augusti att vi skulle komma och hälsa på . Men då stod valet mellan Magaluf eller en resa till honom. Dum som man är valde vi nöjet framför familjen. Och efter det trodde han nog inte vi skulle komma.
MEN nu har jag planerat in några semester dagar i November så det blir en perfekt resa till honom.
Idag bokade vi tåg samt flygbiljetter!!
Så skönt att allt är spikat och klart! Just nu längtar jag som bara den !!! ♥
Var trots allt  i påskas vi träffades senast. Kärlek.


Puss Sandra

MondayMorning.

foto0429 (MMS)

MondayMorning.


Magaluf Augusti -11

Idag är det sex veckor sen vi kom hem från en veckas semester i Magaluf. Jag har knappt lagt in några bilder sen resan så passar på att göra de nu. Kort och gott om resan, vi hade sol och runt 30-32 C hela veckan.  Träffade Aaron en snabbis som hastigast på flygplatsen. Det är ju ett måste när man ändå är i Palma! Magaluf var sig likt, dock lite mindre folk sen i juni när vi var där. Det märktes väl på dansgolvet och dom svenska barerna lika så Grabbarna grus. Här har ni lite bilder iaf:
'
Lite smått och gott  från Magaluf Augusti 2011!
Puss o Kram Sandra!

Letters to Juliet !

Kärleksfilmer, kärleksböcker och framför allt lovesongs är någonting som får mina kvällstimmar att gå. Jag kan inte få nog av den vackra filmen Letters to Juliet! Jag kan se den om och om igen.. Den är lika vacker varje gång. En riktigt true- love - story, som har fått mig att gråta många tårar. Personligen har jag aldrig varit den person som ägnar tid åt att läsa böcker och kolla på filmer. Men jag bara älskar att få krypa ner i soffan med en bok, en filt och en kopp te. Kanske är det för att det är höst? Mörker? Kyla?
Kärlek är det finaste om finns. ♥
Tror ni på kärleks vid första ögonkastet? Det gör jag.

Puss Sandra

I like how it feels.

 

Får aldrig nog av den låten.

 

 


TONI&GUYtickets!!!

foto0409 (MMS)

TONI&GUYtickets!!!


Hair, shopping, Party! LOVE <3

Det pirrar i magen av vetskapen att om 10 dagar sitter på planet till London. På söndag (dagen efter vi kommit dit) ska vi kolla på TONIANDGUY och deras visning! Häftigt!! Dom är så stora och sätter dom största trenderna alltid.
Kan ni gissa om jag kommer vara paparazzi och ha kamera i högsta hugg?
Sen själva mässan runtomkring kommer bara bli så kul!! :) Pratade idag om mässan som finns i Italien Bologna (eller hur de stavas).  Den brukar vara på vårkanten runt mars april har jag för mig. Den ska också besökas närmsta åren!
Hursomhelst. Idag  har det varit en toppendag på jobbet! Kännt mig full av energi, solen har skinit och jag har haft underbara kunder! Jag är så glad att jag får jobba med det jag verkligen vill göra. Jag  uppskattar verkligen det och tar vara på varje dag som om det vore den sista.
Det har föresten varit dåligt med bloggande på sistone. Har inte haft någon alls tid för detta. Har haft sådär galet mycket jobb , över tid nästan varje dag ! Sen har jag även dargit igång med träningen på Njoy, väldigt skönt. Var på Bodyjam i måndags, vad jag älskar dansen, movesen, musiken. Till veckan blir de Zumba som är största favoriten. Måste provas till er som aldrig provat!

Nu ska jag slå igen datan och läsa lite ..
Godnatt!
Puss o Kram Sandra


RSS 2.0