Tedddy Bear

Och varje kväll,
var han så go och mjuk,
då värmde han min säng så varmt
han var så snäll,
en gång när jag blev sjuk
så fick jag sova på hans arm
Teddybjörnen Fredriksson,
ja så hette han
en gång var han bara min
och vi älskade varann
Kan man nånsin bli för gammal för gosedjur?`

Sandra

Snödropparna blommar!!!

Precis hemkommer från en långpromenad i det fina vårvädret! Och vet ni? Snödropparna blommar! Hur säkert vårtecken är inte de!?! :) Det kryper i hela kroppen när jag vet att varje dag är en dag närmare sommar! Min sommar ska slå alla rekord i år!

Förra sommaren dök du upp i juli, förstörde det mesta. Som från ingenting dök du bara upp. Du bara stod där en kväll. Det var som en kniv i hjärtat samtidigt som jag var hel igen. Dina ord, dina kyssar din röst. En sekund senare var du borta igen. Du fanns inte där. Jag minns känslan. En jobbig period. Du var ett svin. Ett riktigt stort också! MEN samtidigt Det var skönt att se dig en sista gång.  Just nu känns de bara skönt att vi bor i olika land. Många mil ifrån varandra.  Du lever ditt liv och jag lever mitt liv. Båda har gått vidare.  Jag känner mig äntligen hel och stark iigen!
Live your life!


Puss Sandra


Ben & Jerry räddade min dag!!

Äntligen ligger jag i soffan och vilar en stund. Det har gått runt sen igår! När jag komer hem vid sju tiden igår var Sandra här och  syrran. De höll på att fixa sig för att Sandras syster (våran granne) hade inflyttningsfest. Jag slängde i mig maten och fixade iordning mig. Jag hade bestämt mig  för att inte dricka något,men vi alla kom överens om att vi skulle ta ett glas iaf innan vi gick ner. Och så blev det ett glas till. En shot och ett glas till...
En trappa ner var det drag!! ;) Det var kanske runt 15 -20 pers i hennes mysiga lilla etta. Det var trevligt folk och kvällen bjöd på många skratt! :) Har dock kommit på att jag helst inte ska äga en telefon när jag dricker. Haha.. Ringde många samtal enligt telefonlistan.
Vaknade klockan 8 imorse. Svårt att sova. Solen sken in i rummet och ja kom plötsligt att tänka på förra helgen. Det var mysigt!
Åkte till salongen och storstädade i tre timmar. Tog cykeln och cyklade hem över stan. Hem till en stor tvätthög och en liten Bella som ville gå en promenad! :) Jag har tvättat varit ute med Bella. Betalat räkningar. Städat. Diskat.Damsugit. Torkat golvet. Handlat. Ätit Ben & Jerry. Och nu till sist ska jag laga tacos till mig och Diana. Hon kommer hem vid 7.:) Fullt upp hela tiden. Vet inte riktigt hur jag bär mig åt ibland. är 24 timmar på ett dygn för lite ?
Nej nu ska jag börja laga lite mat.
Det blir alltid kaos på spisen när jag står där så det är lika bra att börja i tid. Hehe..

Är så glad att Sandra är tillbaka från Sri Lanka! Har verkligen saknat den här tjejen!♥

 

Puss o Kram!


Heartbeats . . .


Sockholm Boogie och tv inspelning! Grymhelg! :)

in helg var över förväntan!!! Lördagen började med shopping huvudstden. Ganska så snart träffade vi Tommas och Sören. Vi tog en fika på ett mysigt ställe och började tvinspelningen ganska så snabbt därefter!  Vi Filmade till 16.00 tiden och efter de var det dags att bege sigg till Eriks place för lite middag! :) Riktigt duktiga "kockar" var på plats! Alltid lika gott som vanligt:) Vid 21 åkte vi till utestället Pontus och mötte upp Sören och Tommas och tv teamet och spelade in den sista delen. Goda drinkar och kameran var på plats! Det drog ut på tiden så vi fick bråttom tillbaka till Vasastan där Erik och company befann sig. Vid 12 tiden åkte vi till Collage. Där var vi sist också, mysigt ställe! Vi dansade tills fötterna strejkade och var hemma vi 3! Där slocknade jag.
Att vakna till solsken är underbart. Och ännu mer underbart var att få vakna vid din sida!
Dagen fortsatte med shopping och lunch på stan innan vi satte oss på bussen och åkte hemåt. Klockan 19.30 var vi hemma i Örebro och allt är som vanligt igen.
Det finns en låt som spelades sönder igår hemma hos oss.
Samson. Att en låt kan väcka så mycket känslor. Hur som helst. TACK ALLA NI för en FIN helg! ♥

Carro och Jag

Tommas, Diana,jag Sören i Kungsträdgården!

Middag hos E!:)

Johan och Sonja :)

Tv teamet och medverkande ;)

Inne på Collage!

Sandra var lite för full. Men inte lika som Diana som lyckades ramla och göra snygg entre på  dansgolvet! ;) Och dessutom ramlade på en kille som i sin tur också ramlade! Haha låter lite som sytrarna Eriksson va? ;)

Danskarna ska flyga hem efter deras inspelning i Sverige.

Gift.           :)

 

 

Nu ska jag springa och ta reda på tvättten. Diana har tvättat idag hör och häpna! (!)

Puss o Kram Sandra

 


Fucking Perfect!

New. Fucking perfekt. Jag ÄLSKAR SKOR!


Hinner inte blogga något innan helgen. Tänkte slänga in en bild bara på mina nya dojor! Det blir premiär i Sthlm i helgen. Är tillbaka på söndag kväll!

Enjoy!

Puss Sandra


Östersund - Stockholm-Örebro.


Då var man hemma igen. Sittandes med datorn i knäät. Har hunnit få lite mat i mig efter denna långa dag. Vi vaknade tidigt vid 9 imorse. Åt en sista frukost tillsammans. Jag hatar känslan som finns inom mig den sista dagen när man ska åka därifrån. Alltid samma känsla och den går inte att få bort. Tårarna vill så gärna rinna ner för mina kinder men jag står emot. Tvingar min hjärna att tänka på något positivt. Jag hatar farväl om man nu kan säga det. Det är alltid jobbigt. Vid 11.00 skjutsade pappa oss till flygplatsen. I bilen spelades en låt på radion som fick mig att tänka ännu mer. Och det blev ännu jobbigare att tänka bort. Jag klarade mig från att gråta floder den här gången.
Hur som helst. På flygplatsen kom en pilot och satt sig bredvid oss. Vi började snabbt att byta några ord! ;)
Världens hetaste yrke måste ju nästan vara pilot! Han var riktigt mumsig iaf! Och trevlig :)
45 minuter senare var vi på Arlanda där vi tog en buss till Örebro.
Hemma vid 19 tiden så det blev en lång resdag iaf. Men det är så skönt att åka flyg ändå, med tanke på att de går så snabbt.

Jag har haft underbara dagar och jag saknar redan pappa! Men jag har lovat att det inte får gå så långt som ett år mellan nästa gång vi ses!

Jag hann vara hemma 30 minuter innan första skadan är skedd. Jag har förstört våran toalett. Tappade en parfym flaska på toalett locket så det sprack ! :S Hoppas de går att laga! :P

Igår sista kvällen busade vi massa med pappas vovvee Wilma! Hon är så mysig :)
Men lite större än våran Bella donna! :)

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med söta fröken Bella! Åh jag har saknat henne så! ♥

Godnatt!

Puss o Kram Sandra


Fina Måndag!

Idag är sista kvällen hos pappa. För imorgon ska vi åka hem! Alltid lika ledsamt. :( Det är idag somjag riktigt har kunnat slappna av. Solen har skinit hela långa dagen och det var hus skönt som helst!  Tidigt imorse åkte vi till pappaus stuga som ligger i Storbacksjön. Det är alltid lika mysigt att komma dit. Sen åkte vi hem och fikade lite. Jag och pappa gick ut och jag lagmig på ett renskinn. Där somnade jag :) Och pappa! haha.. Jag älskar att sova i solen.
Sen åkte vi ner på byn och träffade gamla barndomsvännen Ida och hennes 7 månaders lilla Casper! Träffade även hennes söta mamma Elisabeth som vi inte hunnit träffa på 10 år (?) . Har haft en  toppen dag med andra ord! Avslutade kvällen på Draupner me Kinamat, mums! Eva kom tillbaka från Stockholm idag så vi alla fyra var samlade.
Alla dagar har varit toppen dagar! Igår var mina brorsbarn här och vi grillade korv och åkte skoter! :) DOm har blivit så gamla, Eira har hunnit bli hela 11 år. Hon är nästan lika lång som mig. Båda är jätte vuxna och kör skoter själva (bättre än mig och Diana). Men jag skyller på att vi bara åker skoter en gångom året.
Vi var iväg och tände ljus på vår brors grav. Det var fint skottat och ljus tända. Vi tände två ljus! Det är jobbigt att besöka graven. Men det är ändå ett måste.
Anders tittade även förbi några timmar igår. :)
Fin dag! ♥

Fin kväll! ♥


Your Song

Yoursong spelas som sista sång innan jag ska blunda för natten!
Imorgon har vi fullt upp hela dagen.:) Vi ska hinna träffa Anders en snabbis imorrn kväll är de tänkt.Och på Måndag ska vi få träffa Ida och hennes lilla bebis Casper! Ser fram emot det!
Godnatt :)
Puss

Jämtland !


Det tog mindre än ett dygn. Mindre än 24 timmar att vara tillbaka i det liv jag levt förut. Att inse vad folk är olika.
Jag lever ett helt annat liv 50 mil härifrån. Men så fort jag är på plats hos pappa så är allt de gamla vanliga igen. Folk är underbara. Dom är trevliga! Jag önskar att jag levde lite som dom gör här.  Hemma i Örebro är alla måsten i första hand. Här tänker man inte så mycket på tiden. Jag har till exempel inte ens en klocka med mig hit bara för att jag skulle koppla av några dagar! Hemma är det stress stress stress.. Här är det avkopplande och ett annat lugn.  Det är skillnad på folk och folk. Jag måse erkänna att det är mer ytlighet på hemmaplan än häruppe. Men och andra sidan är folk så nöja med det dom har här, allt är så naturligt. Jag har inte haft smink på mig sen jag kom hit, haft håret i en knut och sprungit runt i min mysdress. Det är awesome! ♥
Jag är en person som tar mycket för givet, jag letar alltid efter nyheter, vill åt det spännande. Jag är aldrig nöjd. Man ser inte värdet i det man har föränn man förlorat det.  Det jag vill komma fram till är att vi lever två helt olika världar!
Jag blir ibland lite förvirrad över mig själv. Som person vill jag utvecklas och göra nya grejer.Jag har jobbat som egenföretagare sen två år tillbaka. Bara de är ett stort steg eftersom att jag bara är 22 år fyllda. MEN jag är inte nöjd för det. JAg vill göra något nytt. Flytta till Stockholm? Flytta till Spanien? Frisör? Asien trip? Mitt huvud snurrar.. Mycket grejer och lite tid. Om jag bodde här hade jag aldrig tänkt i dom här banorna. Jag hade varit nöjd med det jag hade!

Idag har varit en lovely day!
I eftermiddags tog jag, Diana och Pelle en sväng på skotrarna. Vi lånade pappas skoter och Per hade sin egna :)
Det blev en riktig tur,vi var ute o åkte i en och en halv timme. Underbart! Han är en jätte fin kille! Jag är glad att vi lärt känna varandra dom sista åren. Efter skoterturen åt vi en god middag lagad av daddy! Nu ska vi baka litegrann! Sen är det Melodifestivalen! Jaa har många favoriter, men min bästa är nog Eric Sadee och Danny bara för att dom är grymt snyggga också! :) :)
Adios!
Puss Sandra
Kärlek. ♥

At Daddy´s home! :)

Lycka. Lycka. Lycka.
Jag hade nästa glömt hur underbart det är att vara uppe i Jämtland. Jag är så otroligt glad att vi är ensamma med pappa några dagar! Vi flög hit i går morse så landade halv 10. Varhemma hos pappa vid elva. Vi var så trötta att vi sov några timmar. SSen blev de massa mys med pappas vovve Wilma. Finaste vovven också.  Måste dock säga att jag saknar min lilla Bella otroligt mkt redan också.  Hela eftermiddagen var vi inne igår och myste med pappa. Vid halv 12 tiden dök en skoter upp på gården och vände. Jag har mna aningar om vem de kan varit ;) haha..
Vi har varit ute massor idag, de är jätte mycket snö, solsken och underbara människor här. Jag ska blogga mera sen. Ska ut på en skoter tur nu med Diana o Pelle! Undrar vart vi ska åka. Pappa vill helst inte släppa iväg oss alltför långt. Hehe..
Hörs sen!
Tro de eller ej men jag har faktiskt handlat en bok(!)
Jag läser ju inte ens. Men den här ser jag fram emot att läsa :)
Känns som den kommer passa mig riktigt bra!

Blue water

Es Trenc - 10

Idag hade vi möte med Jens från Paul Mitchell. Vi kommer med stor sannolikhet åka på kurs i höst igen med Paul Mitchell gänget. Antingen Rom elle Birmingham. Jag hoppas på England igen! Jag vill ju träffa Harry och Phil igen, fina underbara frisörer! :)
Puss o Kram Sandra

2 dagar kvar!

Imorrn natt flyger jag och syrran till pappa! Arlanda - Östersund Det ska bli så otroligt skönt! Just nu är jag sönderstressad .. Jag har jobbat o slitit som ett djur. Det är roligt men krävande. :)  Jag tror att det är viktigt med tid för sig själv. Man måste alltid ge lite tid åt sig själv, de är viktigare än man tror. I såna här perioder när jag stressar så kan jag knappt tänka. Jag känner mig som en maskin som jobbar sover jobbar sover.. Men de funkar alltid ett tag, men inte i längden. Så nu behöver jag relax. Och de kommer jag få med världens bästa Pappa!
Ser fram emot att träffa alla, åka skidor, skoter och bara ta det lugnt :) Tyvärr blir det inte en hel vecka utan vi åker tillbaka på tisdag. MEN på lördag bär de av till Stockholm igen! :)  Det vankas utgång!!! ;D

Nej, nu måste ja packa klart inför resan. Är livrädd att glömma passet eller liknanade. Jag kommer jobba som vanligt till 18 imorrn och sen efter jobbet hem till mamma och lämna av min älskade Bella! Och sen tillbaka till Öre och på natten går bussen till Arlanda!
Föresten, är det någon mer som känner att det är vår? :)


Wihooo!

Gissa vart jag ska i sommar?

Juni - Magaluf
Juli     - Visby
Augusti     - ?




Birtday party @ Malmgatan!

Igår var det firande av Carro hemma hos oss! Kvällen började med pizza och mys och slutade på Strömpis dance floor!Det var en trevlig fest hemma hos oss, vi var 10 stycken i vår lilla etta. Riktigt kul! :) Som vanligt när man beger sig ut på krogen så splittras man ganska snabbt. Jag dansade tills mina fötter strejkade. Dom var  med andra och mer döda än levande. Stapplandes hem gick jag och kom hem utan att trillla en endaste gång! ;)
Jag var så glad att jag fick umgås med dom finaste tjejerna igår!! ♥ Det fanns några som inte var på plats o dom var också saknade!
Idag har vi haft storstädning , tvättat, promenerat, ätit middag med mamma och haft mys! Underbara söndag!
Imorrn är de måndag, nya tag. Jag börjar redan 8.00! Det är full fart fram till torsdag nu. Sen tar jag flyget o åker till pappi på Fredag!!! WIHHOOOOO! ♥

Ikväll skulle jag byta mitt sim kort till min nya mobil , vilket gjorde att gamla sms är gone och faktiskt konstigt nog fanns de sparade sms sen 2008.

Det var ett speciellt sms från en speciell person :"....  text...... Vi hörs imorgon :) Puss".

De var skrivet 7 juli 2008.

Flaschbacks..

 

Ett litet sms kan få mitt huvud att börja snurra. Tappa taget om verkligheten. Fast i drömmarna. Och till o med kanske ge mig ett litet hopp om dig. Finns de en mening?

 

Godnatt!

Puss Sandra



Sandra & Diana

Vi två. ♥

RSS 2.0