Friday I´m in love!

Fredagen avlustades ganska stressigt på jobbet. Efter över tre timmars arbete med Lindas hår så sprang jag till bussen för att komma hem till halv 8 =) Linda blev superblond och fick några rosa extensions slingor i det också! :) Nu är jag hemma och ikväll är det bara mys som gäller! Imorrn ska jag ut med tjejerna och skaka rumpa! Kommer bli nice =) Nu har jag kikat på Idol, heja Tove! Vilken stjärna!


Ooouf , gammal bild jag hitta..
Puss Sandra


Nya Älsklingar! <3

Kan man få nog av skor? Svar NEJ!
Handlade nya godbitar idag..


Svarta och röda! :)  De röda passar till den lilla svarta i jul :)

Mina tredje älskare finns på Din sko , ljusrosa high heels i sammet med guldiga nitar och silver nitar. Love love love, de ska bli mina!

Puss Sandra


Friskvårdstisdag!

Man borde tänka på sig själv lite mer har jag kommit på. Varför inte unna sig massage lite oftare och varma långa bad med något badsalt i som doftar gott. MMMMM! Det har jag gjort idag iaf :)


Massage är det skönaste som finns att avsluta dagen med!

Och efter det ett lååååångt varmt bad...

Nu sitter jag i min pyjamas, har precis smörjt in mig i bodybutter och myser under en filt innan det snart är dags att hoppa ner  sängen och sova min skönhetssömn.

Thinking of You
Puss Sandra


Vi har en busunge..

Vi har en busunge hemma :D Nu tror ni alla att det är jag eller kanske Diana jag menar, MEN det är  våran lilla hund Bella som är busig! ;D Hon ser så snäll och försiktig ut, men när ingen tittar på så är hon tvärtom. Hon tar allt hon får tag i och biter på.. Fy Bellis! Men eftersom hon är så söt så kan man bara inte vara arg på henne!
Hon ligger bredvid mig och sover om nätterna tätt, tätt intill, mysigare och kelsjuk hund får man leta efter! ♥

Se så söt våran lilla bäbis är! ♥

Puss Sandra


Neew Moon! <3

Igår var jag och Sandra på´Neew Moon Twilight! OMG! Dom två timmarna gick bara för snabbt. Ville aldrig att filmen skulle sluta. Den var SÅ BRA! ♥ Jag längtar redan nu efter fortsättningen. Jag kunde inte hålla tillbaka mina tårar, då jag  tyckte att mycket speglade mig , plus att den är så himla fin film. Så det blev lite snyft.. Tur att jag hade en godis påse att trösta mig med. OM det ändå fanns vampires, jag är helt såld på Edward och  inte minst på Jacob! ;)  Jag kommer definitivt se den här snart igen!Sandra


Blondette or Brunette ?

     

Blond eller mörk är frågan?

Glädje

Jag älskar Glee! Så mycket sång och dans. Glädje helt enkelt! Jag saknar mina år på kören som jag gick, alla konserter och lucia tåg jag varit med om. Sång är verklgen glädje och lycka för mig! ♥ Man blir såå GLAD! =)


Två år gammal bild från julkonsert i Nora kyrka

Emelie, Emelie och jag

Hur glad är man inte när man får vara i kyrkan, sjunga och bara känna julen! Snart är de jul, hihi..


Glee :)

Imorrn är det äntligen Friday! Ska bli så himla skönt med helg, den här veckan har varit tung. Mycket pågrund av allt som hände exakt för en vecka sedan och sen även att jag fortfarande inte är hhelt frisk.. Måste blii frisk tills på måndag för då ska lilla jag ta vaccinsprutan. Jag är faktiskt jävligt rädd, men hellre de änn att ligga sjuk i veckor.. Jag jobbar med människor varje dag, så det känns som en skyldighet även om jag inte skule bli sjuk så kan jag smitta andra!
Nu sitter jag och tittar på mitt favorit program, GLEE! Har även sett Mammas pojkar nyss. Go BOBBY and JULIA! Sötaste paret!! =)

It´s over now

k ä n s l o k a l l

Sandra


You make me smile

S t o c k h o l m   snart :)


Sandra


Life goes on!

Man kan inte styra över sina känslor
Men man kan välja hur och vilket sätt man lägger fram dom på.


Kärlek är som ett krig. Lätt att påbörja men svårt att avsluta.


Happyland

Som att plåga sig själv.

Starkare än SÅ är JAG!


Blåögd

Varför så blåögd?

Out. or not?

black

black

black


To be strong

Att vara stark. Det tar tid att lära sig vara stark och se saker från andra sidan. Jag har varit med om många långa och jobbiga olika faser i mitt liv. Det har varit jobbigt för stunden. Men och andra sidan har det även gett mig någonting. Styrka och lärdom.  Jag har blivit starkare och starkare för varje gång. Så många gånger jag har suttit och gråtit för att killen lämnat mig och visar sig varit ett riktigt svin. Dom är inte ens värda dina tårar!  Man tänker alltid vilken bra kille man gått miste om. Så tänker jag inte längre. Jag har passerat den nivån, och tänker istället vad de har gått miste om. Jag är en fantastisk person, jag vet vad jag vill med mitt liv, och jag står med båda fötterna på jorden. Dom är förlorare som inte vet vad de gått miste om. Tack vare min goda självkänsla kan jag tänka såhär.En god självkänsla är något alla borde ha. Men det är tyvärr många som saknar det, vilket resulterar i osäkerhet hos många. Sånt ser man ganska snabbt på en person.

Man måste se lyckan i allt och alla i sin näret och allt som finns runt omkring en.
 Jag är så glad att juag kommit så långt attjuag kan tänka såhär.

♥Ta vara på dina nära och kära. En dag står man ensam och tvingas att välja rätt väg.
♥Lev i nuet, man är bara unge en gång.
♥Ibland känns livet surt, men det gäller att gilla läget.
När en blir två, eller två blir en?


Now you are gone...


Doesn´t mean anything?

Kärlek gör bara ont. Jag lovademig själv att aldrig släppa in någon på mig. Jag gjorde det, jag litade på någon. Någon som helt plötsligt inte finns.

Jag älskar mina VÄNNER, ni är det bästa som finns och som får mig att känna lycka! Trots mina goda självkänsla ser jag ljust i det hela, jag blir starkare och starkare. Jag klarar av saker mer och mer. Jag är värd nån som verkligen vet vad den vill, och det visste tyddligen inte Du.
Vad vore jag utan mina vänner!Life goes on..


Hairextensions!

Fullspeckad helg! Fredagen började inte riktigt bra, jag fick tvinga iväg mig själv till jobbet för att ta hand omnågra kunder, men när klockan närmade sig 2 tiden kände jag att min kropp var helt slut. Jag höll på att ramla ihop. Tog bussenhem och lag mig, hela fredags kvällen plus lördagen spe ,nderades i min säng. På lördag kväll var de sleep over hos Carro=) Igår var vi i Karlstad på Extensionskurs. Det var riktigt kul! Det är roligt att lära sig nya saker och hela tiden utvecklas! Det är nog det bästa med att juobba som frisör, att de alltid finns saker att lära sig. Man är aldrig färdigutbildad ;) Efter en hel galen och rolig dag och biltur med Carro(vi fick vara med om mkt igår, putta igång bilar, jag fick hjälpa Carro att pickparkera i typ 15 min! Haha) så var jag hemma vid halv 8.Okej, jag var helt död.. Men nu är jag ett diplom rikare! ;)


Vi utökar nu våra behandlingar på salongen. Besök våran hemsida för med info:
www.2Klippare.se

Ta även del av våra månadserbjudanden där!

// Sandra & Caroline,  2Klippare


Tired........

HUr kan man vara såhär trött....????
Det är inte normalt, har legat i sängen sen igår vid 16.00 tiden. Är fortfarande däckad typ.

Nu blir det sleepover hos Carra och imorrn kurs i Karlstad 10.00-17.00.

Hoppas att jag klarar att joina!

Puss Sandra

Sandra

Många tankar går till min vän som just nu ligger på Usö.. :/


Krya på dig! ♥

Sandra


Halloween är över, och jag är SJUK!

Så himla typiskt! Att jag ska gå och bli sjuk. Fan vad trött jag blir :S Jag har ont i halsen, kan knappt prata. Har legat i min säng hela dagen. Kul värre! Vart har denna helg tagit vägen? Hade behövat ligga ner och vila hela helgen.

Igår körde vi lite utgång. Jag och Diana var utklädda till Sailor (sjömän)! Roligt att se alla olika utstyrslar på Frimis ;) Haha.. Rolig kväll, lite för mycket alkohol bara men en rolig kväll =)


Pimp , Sailors, Johan

Girls just they wanna have fun!


Nu ska jag ta ett varmt bad, äta glass, kurera min hals och till sist SOVA!

Hoppas ni alla har haft en kanon helg =)

4 månader idag! ♥

Puss

Sandra


RSS 2.0