Under the Coconut tree !

För mindre än en månad sen . . .


Tröttis på jobbet! :)

foto0395 (MMS)

Tröttis på jobbet! :)


Ibland.Gör.Man.Misstag.

Det var en sen kväll i våras. 19 mars närmare sagt.
FAN!
Foto : Malin Johansson - www.fotojohansson.blogg.se
Det är lätt att vara efterklok!

Maracacacaca!


Det var fest igår! Kul kväll, förutom vissa omständigheter men som tur löste sig!! :D
Hade helt turen med mig på min sida helt enkelt!

Dagen har bestått av mera städning på salongen, lite klipp och sen en långpromenad med Bella.
Igår blev de lite jobb, städning och shopping. Var inte hemma förräns halv 8 på kvällen. Mer eller mindre död. Men med lite good music i högtalarna förvandlades min trötta själ till något helt annat!
Jag och Carro intog dansgolvet i highheels och förblev där hela natten  till stängning. I dimman.


I

Idag har jag klippt mig. Eller rättare sagt Carro klippt mig. Har klippt mycket, över 1 dm så nu känns mitt hår jätte kort. Men de växer snart ut igen!
Ikväll blir det cykeltur ut till Naturens hus, med filtar, ljus och något gott att äta. Tjejerna och jag.  MYS!
Puss o Kram
Sandra


LONDON NÄÄÄÄRMAR SIG!!! Har redan spikat lördagkväll  med utgång, med tjejerna och Julia!
Kommer bli galet!


Hörde jag skål?

Klackarna i taket tonight!


Have a nice night!
Puss o Kram

Amandas new look!

foto0390 (MMS)

Amandas new look!


Good Night!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen. Den här veckan har varit helt galen med jobb! Det tar aldrig slut, men det är kul , de är så de ska vara!! :) Igår efter jobbet tog vi en snabb visit till Ikea och handlade lite till salongen. I helgen blir det stor städning och så ska vi även skylta om fönstren med tema Höst!
Imorrn kväll ska jag hem till Carra på myskväll, vi ska ha en riktig sleepover med film och massa gott! :)
Good Night!
Sandra och jag för två helger sen!

Fotat!

Äntligen ligger jag i sängen efter denna långa men roliga dag! Måndagen började bra på jobbet, trevliga kunder och lyckade samtal med engelsk talande inblandat!  Slutade en timme tidigare idag, så vid 17.00 kom Diana till jobbet och vi åkte direkt till fotograferingen! Vi höll på i 5 (!) timmar att fotas! Det var såå kul! Min energi nivå var dock  inte på topp sista timmen kan jag bara nämna. Malin och Johan är verkligen duktiga fotografer!!  :)

Lite mörka bilder, de är tagna med våran kamera, och luset där inne var inställt på något annat vis.

Nu behöver jag blunda för några timmar !

God Natt!

Puss SandraWendy Cummins !!!

Längsedan jag hälsade på i bloggen! Har haft en otroligt kaotiskt tid sen ett tag tillbaka. Jag har inte varit helt hundra , jag krigar fortfarande med min dunderförkylning som är mycket bättre men intehelt bra! Vi har jobbat massa massa massa!!

I Tisdags var jag och Caroline på en Cut and Style kurs med engelska Wendy Cummins! Häftigt!! Hon är känd för bland annat att vara en av Englands bästa visningfrisörer och har vunnit en hel del priser genom åren! Hon gav såklart en massa inspiration. En mycket givande och trevlig kväll!

Nu är även datumet för London och Saloon International (den årliga stora mässan) satt!

15-18 oktober. Och bäst av allt, Diana ska även åka med! Vi kommer att ägna söndagen på XL och resten av dagarna blir shopping! Wihooo! ♥

Kommer att ha en hektiskt höst, men  de ska bli roligt! Ska även slänga in en Stockholms trip med mina Apple girls och en trip till PAPPA i November! Och massa massa annat kul!

Nu ska ja fortsätta mysa med mamma, vilket hela min helg har bestått av!

Hoppas alla har har en lika lugn och  fin helg som jag. Ibland behöver man ta en paus -  och andas!

Puss Sandra


Vad är meningen?

Vad är meningen med att sprida en massa rykten, skitsnack , lögner osv osv? Vad försöker man som person överbevisa? Jag vänder gärna på steken! ALLTSÅ för att man lägger ner energi och skriva om någon (vilket i detta fall är jag och Diana ) så måste denna person alltså bry sig. Annanrs skulle man inte ens slösa en bokstav och låta dem ta en rad i sin blogg.  Att påpeka någons utseende , någons sätt att vara är väl lite för omoget av en 22 åring.Personen måste i fråga vara väldigt svag i sig själv. En person med stark självkänsla, är trygg i sig själv . existerar inte skitsnack eller ens energin på att tänka i dom banorna. Och  för att  sen behöva ta hjälp av skitsnack och dessutom skriva ner i sin blogg(!) . Påstår även att andra håller med om detta, dom får gärna komma o säga de face to face. För de värsta jag vet är när folk inte är ärliga och snackar bakom ryggen!
Men som sagt , jag tycker synd om människor som tar till dessa grejer. Jag är så glad att jag står där jag gör idag. Stark , självständig och med en självkänsla som inte går att bryta ner! Jag har nämnt det i bloggen tidigare. Kan jämföra mig som en spegel. Era fula ord, era skratt , allt, studsar tillbaka!
Och att hota med rykten och lögner- vem vinner på de?

Att älska sig själv är det finaste man kan göra!

Puss Sandra

Autumn

He´s gone. She´s gone. Fokus träning. Fokus jobb. Fokus JAG!  I will begin from start!
Välkommen mysiga höst!
Klackarna i taket!

Det var längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår! Jag träffade hela gänget från våran Greklands resa. Vi har inte varit samlade alla fem personer på 4 år! Caroline som bor i Manchester är hemma på besök i Örebro . Hon var hemma förra sommaren men det kändes som flera år sen vi sågs sist! Vi tittade på en massa bilder och kommer ihåg studentresan som igår ! ;) Vi börjar bli gamla... 22 år! Hjälp(!)

Denna vecka har varit ganska kämpig, jag jobbat asset av mig trots min dunder förkylning. En morgon tvivlade jag på att ens kunna kliva ur sängen men jag tvingade mig iväg till jobbet. I slutet av veckan har jag mått bättre och känner mig lite på bättringsvägen.. Tills idag! Det skulle blivit en lugn kväll, men det är svårt att sluta när man har som roligast, eller hur? Min sista röst och sista energi tappade  jag på Strömpis dansgolv inatt och dem verkar vara kvar där ännu.. Idag är jag seg, mer än seg.

Jag är hur trött som helst nu men självklart kan jag inte sova ut eftersom det är helg Vaknar alltid för tidigt när jag väl får sova ut! Finns väl nån meningen med de också! :) Ska fixa mig nu innan jag springer ut på stan en sväng.

Föresten, om en månad åker jag och Caroline (kanske Diana) till England ! Birmingham eller London, för mig spelar de ingen roll vilket vi väljer.

Huvudsaken vi kommer åt den underbara shopping som dom har att erbjuda ! ♥

Can´t wait!

Puss Sandra

 


Back from Maggan- back to reality!

Dag 1 i Sverige- jag mår sådär.Igår på stranden, med Jaycee!

Good Night !
Puss

RSS 2.0