:)

Vaknade tidigt som vanligt alla lördagmornar. Men imorse vaknade jag upp hos mamma! Tog bussen efter jobbet igår kväll och spenderade kvällen med god mat och mys med mamma! ♥ Och så Bella förstås! ♥ Avslutade kvällen med en American pie film. Mina favorit filmer, absolut min humor, haha! Min tanke var att jag skulle lägga mig sent så´jag skulle sova lite längre men det blev inte riktigt så. Vaknade vid 8 redan och kunde inte somna om. Tog iställetbussen och åkte hem och träffade Diana innan hon åkte iväg till Stockholm!
Har varit en sväng på stan och inhandlat lite grann. Ikväll blir det lite fest med Julia och tjejerna!! Men först ska jag försöka laga en ananas paj! Får vi se hur det går?! :)

Jag, Jaycee, Diana Magaluf -11


Heldag med Schwarzkopf!

Snabba svängar! Åkte upp igår eftermiddag till ett regnigt Stockholm. Klok som jag är så har jag såklart (som alla andra ivriga människor) plockat fram ballerina skor redan. Lämpligt. Jag och Carro hade en tid att passa så vi var lite smått stressade. Vilket resulterade att jag förutom spöregnet (!) dessutom  springer rakt i en djup vatten pöl. Vi sprang åt fel håll. Min knapp på jackan föll av. Vi tog fel taxi. Kom sent. Listan kan som sagt allltid göras lång. När vi väl kommit fram hade vi en fin kväll, med mycket god mat och skratt!

Har ägnat denna torsdag med en heldag hos Schwarzkopf i deras studio i Alvik! Kursen började med teori som sedan följdes av praktsikt!Det vi skulle lära oss idag var ingående slingtekniker. Dagen har varit såå himla kul och lärorik!!  Jag känner mig som en svamp ibland som suger upp allt jag kan! :)


 

Nu väntar sängen för en trött tjej..För imorgon är det woooork!

Puss o Kram Sandra


Middag!

Middag med C & C!

New.

New. spring. jacket.

Puss Sandra

Puss på er !

Sitter och målar naglarna. Väskan är halvpackad. På bordet brinner ljusen och jag njuter fullt ut av ensamheten här hemma! Idag har min träningsvärk från gårdagens Sh´bam anlänt! Puh! 
Imorgon jobbar jag och Caroline till ca. 16.00 sedan tar vi tåget upp till Hufvudstaden. Där väntar middag och uppmötande av C. Trevligt! Ska prova på Griffins eller Vapiano. Steak eller Italiano, de är frågan?
Hursomhelst, det är KURS som står på schemat! Torsdag kommer att hållas till i Schwarzkopf studion i Alvik. Teori följt av praktiskt ! Superkul!!! Har jag tur så hinner jag med en snabbis fika med frisör Hussein innan tåget mot Örebro går tillbaka. :) Jobb fredag. Sen helg! Då väntas kalaaaas med tjejerna ! ♥

Jag bara älskar det röda läppstiftet! Köpt i London i höstas , men det är nu man vill se lite mera färg framåt våren !

Puss på er !


SUNDAY in city!

Våren är verkligen här! ♥

Söndagspromenad och glass i solen! Vilken härlig dag! Och den är dessutom inte slut än. Ikväll blir det tacosmys hemma hos Karin och bokning av resa! Jag har hittat den perfekta resan! Mer om de sen.♥

Puss o Kram Sandra


Dagens!

Hej vårfärger, vårkläder, vårfeelings!

Precis hemkommen från arbetsdag. Solen skiner. Jag är glad.
Puss Sandra

Freeeedag! <3

Freeedag! Jag är tom ordad. Helt slut. Imorgon jobb.

Den här dagen var lite utav en utmaning. Att boka en hel dag från 9.30 -18.30 med kunder fullproppat utan lunch är inget att rekommendera. Men jag lyckades jobba på lite extra och skaffa mig några minuter att fylla på min energi med.

Jag klarar Allt!

Puss Sandra

5 år idag!!

Idag firar jag och Körkortet 5 hela år!!!  Värt att firas! ;)

Puss Sandra

I <3 Hair !

 

Imorgon kväll  är det Visning på HÄR! Inspiratiooooon! ♥

Puss Sandra


Nya grannar!

Har glömt att lägga in lite bilder sedan Carras inflyttningsfest på Badhusgatan för två veckor sedan. En fartfylld natt, vänner,skratt, mat och dans ! ;) Nu bor vi bara några minuter från varandra, och dessutom på rätt sida av stan!

Dessa tjejer ska med till Visby i sommar! Grymt!

'

Hörde jag skål?

Bildregn.

 

Godnatt!

Puss Sandra


Sponsring!

På måndag är det dags för UF mässa i Conventum Örebro! Superkul, eftersom jag själv hade uf- företag sista året på gymnasiet!  Fick en förfrågan av en gullig kund som precis startat sitt företag om vi kunde vara med och sponsra henne lite till hennes monter hon skulle ha på mässan. Hennes företag heter Hairfix UF och hon säljer hårnålar. Hon har tidigare fått pris för tredje bästa  affärsplan. Dessa hårnålar är starkare än vanliga, dvs bättre kvalitet, den sitter fast bättre och de säljs även i söta små tygpåsar! Hon kom in till oss och presenterade arbetet lite snabbt,  och så fick  vi även det skriftliga så vi ville gärna sponsra lite. Vi hjälper henne, sen får vi synas på hennes monter. Klockrent! Hon kommer ha tävlingar med fina priser som utlottning, så spring förbi Conventum och mässan på måndag om ni får någon ledig lucka!

Själv har vi tyvärr ingen ledig lucka att gå förbi och kika. Den enda tid jag har på måndag morgon ska ja ha att springa iväg och köpa en nya sax! Lovely!

Puss Sandra


Frisörföretagarna!

Det händer mycket nu. Så mycket att jag knappt hinner med mig själv. Det här året vet jag redan nu, kommer bli spännande, utvecklande och lärorikt! En utmaning. Jag och Caroline var på branschmöte med Frisörföretagarna i Onsdags. Mötet var som vanligt i hantverkslokalen och avsutades med middag på Stora Örebro. Dessa möten brukar inte vara speciellt roliga egentligen. Ganska ointressanta, och har adrig riktigt känt mig så insatt i deras prat. Men denna gång så skedde lite förändringar. JAG(?) blev utvald till suppleant i styrelsen från och med nu och ett år framöver. Caroline min kollega blev vald till självaste ordförande. Att sitta i styrelsen känns ganska utvecklande. Dels för att komma in i gruppen mera och dels för att det finns massor att lära! Det handlar ju förstås om styrelsen i Frisörföretagarna, och jag hade aldrig gått med om det inte hade haft med mitt jobb att göra!
Vem vill inte vara med och medverka och påverka?

Ibland känner man sig så otroligt gammal när man börjar prata och inse att man faktiskt kan vara med och påverka saker och ting! Om man bara kunde få pausa tiden ett tag och leva som ung några år till. Jag och min åldersnoja. Det blir inte bättre att tiden går så snabbt precis! :)

Foto: Malin Johansson

Jag och Caroline- okt 10




Nytt och Fräscht!

I fredags var Öbo hos oss på salongen och la in nya takplattor. Eftersom jag och Caroline har målat om hela köket, dvs, skåpluckor och väggar m.m så passade de alldeles utmärkt att få taket utbytt på en o samma gång. Har bytt knoppar på luckorna, vilket gjorde stor skillnad! Att små saker och ting kan göra så mycket. Det är så små detaljer, men det höjer verkigen helheten på en gång! :) Nu är det med andra ord ljust, nytt och fräscht!
En annan grej som va mindre rolig är att allt vi skulle handla på Ikea häromdagen var slutsålt, eller hade utgått. Örebros Ikea är ganska litet, så det är inte första gången det inte finns det man ska ha. Sånt får mig att lacka ganska så rejält! Vi hade mätt och planerat hur bra alting skulle bli i våran kontors hörna , och när de  sa att de inte fanns så föll allt. Hursomhelst, har kollat upp och grejerna finns i Västerås iallfall, (vilken räddning!). Så ska åka dit här nån dag och handla dessa grejer.
Kan knappt vänta innan det blir färdigt ! Ska bli så skönt att släppa allt detta. Har en massa annat som ska fixas i veckan med. Det är papper, samtal och prat.
Måste läsa på grejer, kontrakt osv. Man lär sig något nytt varje dag. Det går framåt!
Puss Sandra

Om fyra veckor åker jag till pappa!

Fullt upp !

Fullt upp! Tiden räcker inte till för mycket annat än jobb just för tillfället. Det händer mycket. Lite för mycket.
Bokade en färgkurs i Stockholm idag, så den 29 ska jag och Carra iväg till på en heldagskurs in the town! :)
Ser jätte mycket fram emot den kursen, då de är en kurs jag letat länge efter
men inte hittat någon som innehållit de vi ville se!
På salongen sker ändringar . Köket är nu klarmålat, bara lite vid två fönster som ska målas så är allt klart. På Torsdag ska vi iväg till Ikea på morgonen och handla lite nytt. Det ska bli en kontors "hörna" där inne. Kommer bli toppen! Att få ordning på papper, pärmar och liknanade. Perfektion it is!
Imorgon är det redan 0nsdag  och halva veckan har redan gått. Ska bli skönt med en ledig helg. Har redan den fullplanerad nästan. Konstigt att de där två dagarna bara svishar förbi och man hinner adrig göra hälften av grejerna. JAM på fredag, på Satin. Är mer eller mindre medtvingad dit. Hursomhelst så blir det en vit helg. Resten av dagarna ska spenderas på annat håll. I Nora.♥
Nu ska jag blunda för natten. Imorgon väntar en lång dag som först börjar med jobb och sedan avslutas med möte med  Frisörföretagarna och middag på Stora Örebro.
Natti !
Puss Sandra

Fredagsmys!

Älskar våran nya kristallis!

Fredagsmys!

Idag är jag kortfattad.Min hals gör ont. Jag hostar och är allmänt trött. Rättare sagt helt slut. Imorgon väntar jobb! Efter det besök av C. Middag och seitsing i Öre står på schemat!

Trevlig helg!

Puss o Kram


Bokat och Klart!

Äntligen!! Det har kliat alldeles för länge i mina fingrar nu. Har varit inne och kollat och kikat, letat och sökt!  Funderat och tänkt och nu klickat hem lite biljetter! :) Så nu har jag äntligen London att se fram emot, och även Gotland och sen resa till pappa. Kan inte säga mer än att jag längtar!!

29 mars - Färgkurs heldag Stockholm
19-23 april - Pappa Jämtland
29 april - LONDON
Juni - Grekland , Spanien eller kroatien?
Juli - Gotland, Visby
September- DUBAI
Oktober - LONDON och Saloon International 2012

Som ni ser så har jag planerat och bokat endel i förväg. Tyvärr måste man alltid vara et steg före nöör det gäller ledighet , eftersom man alltid har bokningar så långt framåt är det svårt att bara sticka iväg på en sista minuten som imorgon, även om det är riktigt lockande ibland.

Vad jag Älskar dessa resor!







Att få åka med tjejerna är det bästa!

Nu ska jag sova , för imorgon väntar en lååång dag! Och det var en lång dag idag med. Var iväg på en väldigt efterlängtad massage efter jobbet ikväll. Många övertids timmar denna vecka , plus jobb lördag!
Kör , bara kör!

Godnatt!
Puss o Kram Sandra

3 års Jubileum på Salongen! :)

Idag firar vi 3 års jubileum på salongen! Helt galet! TRE ÅR!

Tiden går så sjukt snabbt , speciellt när man har  ett otroligt roligt och ett utvecklande jobb.

Man är aldrig full lärd, man kan alltid utvecklas på många sätt och det finns allti något nytt att ta lära av.

Jag lär mig nästan något efter varje dag på jobbet. Givande!

Efter en intensiv och hektisk jobbvecka med många övertids timmar säger jag Godnatt och tackar för mig denna fredag!

Puss o Kram Sandra


RSS 2.0