Nytt och Fräscht!

I fredags var Öbo hos oss på salongen och la in nya takplattor. Eftersom jag och Caroline har målat om hela köket, dvs, skåpluckor och väggar m.m så passade de alldeles utmärkt att få taket utbytt på en o samma gång. Har bytt knoppar på luckorna, vilket gjorde stor skillnad! Att små saker och ting kan göra så mycket. Det är så små detaljer, men det höjer verkigen helheten på en gång! :) Nu är det med andra ord ljust, nytt och fräscht!
En annan grej som va mindre rolig är att allt vi skulle handla på Ikea häromdagen var slutsålt, eller hade utgått. Örebros Ikea är ganska litet, så det är inte första gången det inte finns det man ska ha. Sånt får mig att lacka ganska så rejält! Vi hade mätt och planerat hur bra alting skulle bli i våran kontors hörna , och när de  sa att de inte fanns så föll allt. Hursomhelst, har kollat upp och grejerna finns i Västerås iallfall, (vilken räddning!). Så ska åka dit här nån dag och handla dessa grejer.
Kan knappt vänta innan det blir färdigt ! Ska bli så skönt att släppa allt detta. Har en massa annat som ska fixas i veckan med. Det är papper, samtal och prat.
Måste läsa på grejer, kontrakt osv. Man lär sig något nytt varje dag. Det går framåt!
Puss Sandra

Om fyra veckor åker jag till pappa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0