48 H

I år skippades 48H som hölls på frimis.. Istället tog jag och Julia en hemma kväll med film och bakning. Provade ett nytt recept, kokos och blåbärs stubbe. Så god! Den blev kanske inte så fin men nog fin för att vara första gången. ;)
I helgen har solen skinit på oss. Underbara sol. Nu ser jag fram emot en varm och solig vår och sommar!
Puss Sandra


One week ago

Idag är det en vecka sedan jag var tillbaka i London. Magiskt!
London levererar som vanligt och lite till.:) Mycket shopping, chill i Hydepark, seeitsing i Picadilly Circus, liter mer shopping och goda middagar( dock alltför sena) haha.. Dagarna gick så fort så plötsligt va vi hemma igen. Tillbaka på jobbet.
Veckan har varit helt crazy. Det är jobb, telefonmöten, möten, små fix och lite annat. Jag önskar att dygnet hade fler timmar , då kanske jag skulle hinna med hälften av de jag vill göra!
Det har varit en fin vecka. Solen har lyst lite och laddar en med ny energi dag för dag. Idag är de 4 veckor kvar till Mallis! Behöver jag säga att jag längtar ?
Puss Sandra


With you!

Idag går timmarna sakta. Jag lyssnar på musik. Sover lite. Varit ute med Sarah och Kelly! Kan inte tiden gå fort? Vill ha morgondagen här. Då jag får skynda mig till tåget efter jobbet och åka iväg till Stockholm. Älskar känslan. Och ännu mer nu , när jag vet att vi ska till London på tisdag! Ska först möta upp Diana och ge lite grejer, sen middag i Vasastan. Sen hem till H och förbereda. Jag är världens. Lyckligaste. Tjej.
Puss Sandra


Summertimes!

I helgen har jag drömt mig bort till sommaren , värmen , solbrända ben och allt vad sommaren har att ge. Längtar så otroligt mycket!


Dubai!!!!!!!

Har precis bokat min efterlängtade resa till DUBAI! Helt galet!!! Jag är mållös.. Kommer nog inte kunna sova inatt.. Haha.. Har drömt om de stället många år och ikväll klickade jag hem tickets dit! :) lycklig tjej!
Puss o Kram Sandra


Påsken!

Och så var ledigheten över för denna gång. Hur snabbt går den inte? Man hinner knappt blinka innan jobbet väntar igen. Visserligen har jag hunnit med väldigt mycket dom här dagarna , men ändå så går tiden otroligt fort när man är ledig.
Har haft en fin påsk! Spenderat tiden med tjejerna. Vi har festat, myst, lagat goda middagar, precis så som de ska vara! Kört två dagars, varav en spontan utgång ( vilket alltid blir lyckade) och en homecoming party för Anton och gänget! Efter de behövde jag några dagar vila och spenderade dem med mamma och Bella! Solen har lyst hela helgen och den ger mig mer energi än nånsin! Bra och fin helg! Imorgon är det jobb igen, ser fram emot en händelserik vecka! Och idag är det bara 15 dagar kvar till L O N D O N!!!
Puss o Kram Sandra


RSS 2.0