Girl reunion!

Igår gjorde vi en snabb tripp till Örebro. Landade vid 12 tiden och där mötte jag upp Samar så lunchade vi och hade massa efterlängtat girlstalk. Efter de blev de lite shopping på marknaden eftersom vi prickat in årets Hindersmässa.  Klockan 19 var de dags för middag med tjejerna! Så mysigt! Vi var på grekiska kolgrillen och hamnade tillslut på Ritz för några drinkar. Mycket skratt, dans och minnen. Nu är vi back in town snart och jag saknar min Hussein såååå mycket! 
Ha en fin söndag alla!
Puss Sandra 

Africa


Lite bilder från våran underbara resa!  
Så tacksam för dessa resor att få uppleva dem. 
Puss Sandra 


Enjoying Africa!
Vi mår bra, vi njuter av solen, maten och    semester! 
Puss Sandra 

27 år!

I lördags firade jag och bestie våran 27 års dag. Det kan vara en bland den bästa dagen på länge! 
Morgonen började med att Hussein väckte mig och sa att jag ska vara klar inom 30 min. Väl ute på gatan hämtade Miki och Diana upp oss! Det visade sig vara överraskningsfrukost på Berns asiatiska. Sååå gott!  Sen åkte jag vidare till jobbet för några timmar. Väl när jag kom hem möttes jag av tårta, musik och ballonger. Då va alla hemma hos oss. Vi fixade oss och sedan var det dags för middag på stan, vi hamnade på Burger and lobsters, där ett gäng väntade på oss! Såå härlig kväll! Tack alla igen för en magisk 27 års dag. 
Puss SandraVåra stiliga killar.. ;)

Sunday and snowday

Har haft en helt underbar ledighet med mina favoriter. Vi har shoppat, myst, ätit god mat och bara njutit av ledigheten. Igår var Diana och Miki här över en middag som avslutades med skräckfilm. Så mysigt. Idag har det blivit läsning , varvat med simning , promenader och lite träning. Nu ska jag och H krypa ner i soffan innan det är dags för skönhetssömn. Imorgon är det jobb igen. Om mindre än tre veckor åker jag till värmen, lycka! 
Ha en fin söndag!
Puss Sandra 

Januari!

Igår var det sista dagen på detta år. Ett år av både bra och mindre bra händelser. Ser fram emot 2016, då det gångna året inte blev mitt bästa år. 
Igår firade vi nyår, jag och min älskling, vänner och bekanta. En vän förlovade sig vid tolvslaget mitt i allt. Så underbart att få se deras kärlek. Efter några skålar och prat tickade klockan snabbt och plötsligt var klockan redan halv 4. Vi ramlade in halv 5 hemma, då var det verkligen dags för lite sömn. 
Om en vecka fyller vi 27 år, galet! Var tar åren vägen.
Puss Sandra RSS 2.0