Trevlig Valborg!

Solen skiner, musik är i full gång! Det är Valborg idag! Vi ska till den gungande ön som alla pratar om . FRIMIS! Det är 48h som håller på där. Det är några band som kommer dit, det kommer vara mycket folk. Kanske inte att jämföra med Uppsala men man får nöja sig med Örebroo. Hehe. Valborg brukar vara lyckat!! För fyraår sedan firade vi i Grekland på Rhodos med tjejerna!! Året efter I stockholm Det var svårslaget! Förra året i Örebro. Och i år Örebro igen. Får se var nästa år har att bjuda på?! ;)

Förra året på Valborg!

Villafest i Adolfsberg... ;)

Trevlig Valborg!

Puss Sandra


Read my lips!

Då var påsken 2011 avklarad och imorgon väntar jobb! Dom här fyra lediga dagarna var välbehövliga. DOm gick lite för snabbt bara... Har hunnit med ganska mycket ändå, trots att dom gick snabbt. Vädret har ju varit underbart! Solen har lyst på mig fredag, lördag, söndag och idag måndag! :) Love it!! Jag har spenderat min tid utomhus nästintill hela dagarna. Var hos mammi och hälsade på och åt massa påskmat. Åkte hem lördagen när det skulle bjudas på festigheter i staden. Vi firade Sandra som fyllt 23 och även hennes pojkvän till deras nya fina lägehnet mitt i stan! :) Galen fest, slutade i både skratt och tårar! Haha.. Kvällen avslutades iaf på Ritz. Det var bra drag! Fin kväll! Dom två sista dagarna har varit helt underbara. Jag och Diana har spenderat timmar ute i solen på våran gård. Till och med bränt oss i solen. Samma grej varje år (paniiksola) hehe.. Igår tog vi årets första cykeltur ut till Naturens hus vid Hjälmaren! Den platsen är så speciell för mig. Jag älskar det stället!
Nu sitter jag här och inväntar Big Brother!Kommer inte  bli sen kväll hos oss ikväll.
Båda sitter redan och gäspar.
Diana och jag körde på magtröjor! Härligt mode! :)
Sandra och Ronnie ! :)

Erik var hemma på besök i Örebro!

Tack för en toppen helg! ♥

Puss Sandra


Lååångfredag!

Idag är det långfredag och det har verkligen känts! Vilken underbar dag det här har varit :) Jag vaknade upp imorse med min familj (pappa är inte här dock)! Jag älskar att vakna hemma hos mamma. Jag blir så lugn i hela kroppen här. Jätte skönt! Vi åkte upp på stan och uträttade lite ärenden innan de var dags att inte solen ! Det blev några timmar ute i min älskade sol. Jag behövde det! ♥ Har tänkt massa på pappa idag. Han fyller år på söndag, vill så gärna fira honom. Han ringde idag och berättade attt han fått sitt påsk/födelsedagskort iaf! :) Hade viljat ha med honom idag när vi grillade, han saknades verkligen vid bbordet. Han brukar ju alltid sköta grillen och allt..

I mitt förra inlägg i bloggen nämnde jag att jag var lyckligare än nånsin. Och det var jag. Tyvärr kan det ändras på bara en sekund. Och det har det just gjort. För två dagar sen fick vi reda på att vi måste leta ny lägenhet för att killen måste ha tillbaka lägenheten inom tre månader. Mitt i sommartid. Mitt i semestern. Mitt i den perfekta jävla tiden på hela året. JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG! Vi har underbara grannar (inte minst Emelie!!!) , bra läge, precis målat om och inrett och nu kommer de här.. Jag är deppig för det här faktiskt! Men men bara att bita ihop och ser det från den ljusa sidan. Efter regn kommer solsken!
Idag har jag hunnit träffa Sandra och igår fick jag träffa deras nya vovve Elvis! Vilken söt gullehund måste jag säga!!! Såklart gick de bra med Bellis och han ! :)
Har även hunnit träffa Moa idag för en promenad nere vid Nora sjön. Mysigt!
Imorrn är det fest! Tvillingarna Sandra och Simon har fyllt 23 åår och det ska ju självfalllet firas!
Så kvällen kommer spenderas i Sandras och Ronnies lägenhet. Kommer bli kul!!
Hörs mer imorgon!
GLAD PÅSK!


Fin helg !

Lördagen började med att bästaste Benn kom med tåget och landade i Örebro ! ;) Det var sjukt kul att se honom! Vi gick hem till oss, sen upp på stan. Visade honom stan (även om han varit här innan) haha. Bl. a Stadsparken, slottet osv. Sen gick vi till salongen och kikade lite!! Eftermiddagen spenderades hemma i soffan. Vihade planer på att gå ut, men dom ändrade när jag insåg att min energinivå inte låg på topp! Kikade lite på den perfekta stormen, en hemsk och tagisk film. Men med mitt sällskap i soffan gjorde de inte så mycket!

Finaste syster! ♥

'

Det finns guldkorn, men dom är få och svåra att hitta.


Benn och jag var ju självfallet tvugna att äta Ben & Jerry glass!


Sen var det dags att lämna av Benn vid tåget. Och därmed vakna ur drömmen.

Nu sitter jag och lyssnar på Finaste låten och hoppas på en fin dröm inatt igen!

http://www.youtube.com/watch?v=nQY4dIxY1H4

True lovestory.


Våren närmar sig med stormsteg och jag är lyckligare än nånsin! ♥

52 dagar kvar till Magaluf! Nedräkningen har börjat....

Puss o Kram

Sandra



Butterflies :)

Imorgon ! ♥




Schwarzkopf Professional

Visning med mat och dryck på Örebro Slott har jag och Caroline tillbringat denna kväll på! Kvällen började vid 18.30 på slottet med god mat och vin. Det fanns öl och cider också men jag valde att ta ett glas Cola, haha.. Jag dricker ju inte vin och cider kan jag ite dricka till mat. Mycket trevligt. Det var många frisörer på plats. Örebro slott är vackert! Man är där alldels för sällan.
Sist jag var där var på Börllopsmässan för tre år sedan när jag var modell.
Själva visningen var grym. Jätte snygga frisörer, fulla av inspiration, ideer, tips och framför allt vilja! Min dröm är ju själv  att stå på en scen om några år, klippa och styla  för olika magasin osv.Jag älskar att ha mål! Dom målen ska man nå, med lite vilja. Man vet aldrig när, var och hur men huvudsaken är att man hela tiden har et mål i livet ochvet vad man vill!Hursomhelst dom två tjejerna som hade visningen idag var på Schwarzkofp och medverkade bl.a. i modeveckan i Stockholm och jobbade med kända designers. Häftigt!
Efter ettt par timmar på var man lite rikare på ny inspiration. Det är alltid nyttigt att fylla på ide´förrådet, det kan aldrig bli för mycket! :)
Dom senaste veckorna har vi på salongen varit iväg på 3 visingar! Det har varit super kul och nyttigt!! Istället ställde vi in Elmia detta år. Det var förra helgen om jag inte minns fel. Vi ska åka till antingen Rom eller England i Oktober på en stor mässa/kurs! Det ser vi redan fram emot!

www.2klippare.se

Puss o Kram
Sandra

Time to say goodbye

Hör vindarna spelar vår song, den förde oss samman en gång
. It´s time to say goodbye...
Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel.


Back in the days...

Lördagen började tidigt med några timmmars jobb. Mitt huvud hängde inte riktigt med. Men det gick bra! När man jobbat en lördag är det riktigt skönt att gå därifrån och känna att man ska vara lite ledig.
Jag cyklade hem till Bellla och gick en långpromenad med henne. Sen var jag bara tvungen att vila lite i soffan. Vid 14 kom Emelie med ett glatt humör som alltid! .:) Vi gick upp på stan och tog en runda i affärerna. Och som alltid kan jag inte gå i affärer utan att handla något. Så de blev en påse med lite news ! :)
Vid 20 kom alla tjejerna hit!! Vi pratade, skrattade, dansade! Precis så som alla kvällar med mina tjejer blir!! Vi hamna på Strömpis dansgolv tillslut iaf! Det var mycket folk, varmt, intimt. Sånt gillar vi!
Jag kan summera min kväll som : Back in the days. Jag träffade på mycket igenkända anstikten.Några som fans där för 3 år sedan . Både bra och dåliga förstås. För övrigt en Fin kväll med mina tjejer! ;) ♥
Idag är det som vanligt Ben&Jerry som håller mig sällskap i soffan. SKa bege mig till Ikea snart för att handla lite til salongen. Ska möta Carro vid 16!
Ha en fin Söndag!
Kvällens sista dokumeterade bild! Andre, jag och Emelie!
Nu ska jag kila!

Puss o Kram
Sandra

Salong 2 Klippare!!

Idag hade vi våran praktikant Amanda hos oss. Hon är hos oss en dag i veckan. Hon har utvecklats så otroligt mkt. För två år sedan stod hon och sopade golv och städade produkthyllan! Nu gör hon allt vi gör, klipper, färgar, stylar, sköter kassan osv! Så himla kul att se! :) Många har kommit in och fråga och praktikplatser men vi har velat fokusera på Amanda, och ha en och samma elev! Det känns tryggast för både henne och oss.
I mars firade vi två hela år på salongen! Helt galet om jag får säga! :) Bara att vara egenföretagare har gett mig så otroligt mycket. Visst, de är lite fritid, man jobbar mycket , har ännu mer ansvar osv. men man får så mycket tillbaka. Jag tycker man lär sig något varje dag! Och jag vill lära mig, jag vill lära ig nytt hela tiden. Utvecklas, klättra högre mot nya mål! Är det de som kallas driven?
I helgen är det Elmia mässan i Jönköping. Vi har besökt den varje år , tre år i rad tror jag. Men i år hoppar vi den och satsar på små kurser och åker iväg i Oktober antingen till ROM eller ENGLAND! Rom vore häftigt!! Ser fram emot det redan.
Nej nu ska jag slå ihop datan.. Och snart lägga mig!
Imorrn är det fredag och alltid hektiskt på jobbet! Vi ska jobba lördah också, fast bara några timmar!
Sweet Dreams!
Puss Sandra
Besök våran hemsida
www.2klippare.se

Kevin Murphy !

Ikväll har vi på jobbet varit iväg på en inspiration/stylingkväll med superduktiga Felicity från Kevin Murphy team!
En jätte duktig hårstylist , som har jobbat med bl.a. Heidi Klum och arbetat med tidningar som ELLE, Vougue m.fl.
Allting var på engelskavilket var både bra och dåligt. Alla vet ju att min engelska inte är helt hundra men och andra sidan är det alltid nyttigt att träna! Caroline och jag bjöd med våran praktikant Amanda på visningen. Så hela jobbet var samlat, mysig kväll!
Nu blir det sängen! God natt!
Puss Sandra
Angående Kevin Murphy produkterna blev jag väldigt intresserad. Flaskorna är i fina färger, dom är i lite speciella flaskor, vilket gör att människor blir nyfikna och det säljer bättre. Och de verka också ha ett stort naturtänk bakom sina produkter. Ganska viktigt nu eftersom dom flesta börjar gå mot mer naturliga ämnen, utan parabener och vissa tillomed nedbrytbara förpackingar! Dofterna var underbara!


Godbitar!

Lucky times ! ♥

Passa på!

Under April månad kan ni handla Superskinny serum för endast 79 :- (ord. pris 99:-)
Vårda, bygg upp och ge ditt hår extra glans med denna favorit från Paul Mitchell!
Besök våran hemsida för mer info om olika erbjudanden.
www.2klippare.se
Puss Sandra

RSS 2.0