Girls night!

Mojito, trevligt sällskap och musik fick jag spendera min lördag kväll med! :)
Puss Sandra


Bae

Äntligen fått träffa älskling några timmar innan han drar iväg igen.. Livet med en resande sambo. Inte alltid uppskattat, självklart beroende ur vems perspektiv man ser. Jag börjar åter känna igen mig efter influensan eller vad det va jag hade.. Inatt va första natten utan hosta och nässpray, haha. Framsteg!
Har tagit mig upp och ska iväg på en kurs med jobbet nu som jag sett fram emot flera månader. Kul!
Ha en fin söndag allihopa, ta hand om varandra och ge lite extra kärlek till någon du tycker om , ett leende till någon du möter eller varför inte ett hej till tanten du möter med hunden. :)
Puss Sandra

Jag och min bästa Hussein! :)


Sjukstuga!

Sjukstuga.. Det kan man lugnt kalla det..
Jag hade ju en helvetes höst med återkommande förkylningar och problem med halsen.. Nu har jag varit frisk sen dess och kommit igång med träningen. Och såklart då faller man dit igen. Inte tränat på två veckor och så bryter det ut igen. Tappade rösten totalt igår så jag knappt kunde prata med mina sista kunder. Har iallafallvrit hos läkaren och uteslutit halsfluss. Nätterna är värst, smärtan i halsen har hållet mig vaken så kl 3 inatt hade jag legat vaken i ett antal timmar och gick och kollade på tv. Somnade till ungefär 5-6.. Vaknade 7. Somnade om 9-11. Usch vilken jobbig dag.. Vill inte klaga på något sätt för de finns folk som har det så mycket värre men ibland känns de bättre att få skriva av sig några rader. Hoppas ni haft en fin torsdag! Puss Sandra


Womansday!

Idag sträcker vi på oss mer än nånsin just för att idag är det internationella kvinnodagen! Heja tjejer! Heja oss! Tjejer är bäst!
Puss Sandra.


London!

Helgen bjöd på en weekend i härliga London! Älskade stad! Så underbart med vår feeling, shopping, god mat och bäst av allt , kvalitets tid med bästa halvan! Vi har njutit till varenda minut.
Puss S


RSS 2.0