Miss this


 
Ha en fin torsdag! 
Puss Sandra 

Are you with me

Vilken hysterisk fredag! Jobb hela dagen, försenade kunder, knappt lunch och stress. Vid 19 tog jag väskan och sprang till tåget. 2 timmar senare var vi äntligen på väg till pappa i luften. För första gången åkte vi ett litet propeller plan, oj vad konstigt de kändes. Haha. Snabbt gick det iaf! 
Nu är vi här och njuter av omgivningen och av att vara nära pappa! :) 




  
För två veckor sedan fick Wilma flytta upp till hundhimlen. Det är så tomt här utan henne. Jag är påväg till hundgården hela tiden men i samma ögonblick kommer jag på att hon inte finns kvar hos oss.  
 
Ikväll kommer Ida på besök , kommer bli så kul att se hennes nya lilla tillskott i familjen. 


Puss Sandra 


Hairbyme









Birthdayparty!

I helgen var det dags att fira Sara och Sofia! Vi började kvällen på SthlmTapas och avslutade på Escalier.. Trevlig kväll med massa blondiner ! :) 
Söndagen bestod av en lång pw i fina Sumpan! Kvalitetstid med min favorit och hemma mys!   
Puss Sandra 







Mysmorgon i en annan del av stan





Älskar dessa höstfärger på löven! 
Igår var jag ledig så passade på att busa bland löven med Bellis!   
Puss Sandra 

2 x Balayage

Här är två nyligen gjorde balayage/ ombre. Lika snyggt på mörka hår som ljusa. Vissa kommer och vill ljusa upp topparna, medans andra vill ha ett mörkare djup i botten.  


 För mer inspiration kika in på www.michaelofrisorerna.se 
Puss Sandra 

Autumn Monday


  Har haft en super mysig helg med jobb, Ikea och massa mys!! 
Puss Sandra 



Thursdayslook!

Regnet har öst ner nästan hela dagen. En riktig rusk höst torsdag. Imorgon är det fredag, såå skönt! Dock har jag min jobb lördag men bara några timmar! :)  



  Ha en fin kväll! 
Puss Sandra 

Girlnightdinner!

Idag vaknade jag till en ledig dag. Finns det något bättre med en sovmorgon och en kelsjuk liten Bella?! Vi gick en promenad i regnet , fixade frukost och myste framför tvn. Diana var också ledig idag, så lyxigt med alla tre hemma på en och samma dag. :) Kvällen avslutades med middag i stan på favorit stället med fina Via och Jean!:) 
Nu väntar sängen för imorgon är det dags för jobb igen!  
Puss Sandra 




Work

Här kommer massor av höstiga och fina färger som jag gjort på sistone! 







Älskar alla höstensfärger! 
Bild från morgondagens promenad med Bella! 
Puss Sandra 


LondonMonday

Förra veckan startades med en shoppingmåndag i London. Jag och D åkte tidigt och var framme vid 10.00. Sen hade vi hela dagen för shopping. Lite stressigt var det ju såklart men helt klart värt det. London är ju trots allt en av mina absoluta favoritplatser! :)   





 När vi väl kommit hem lite mer än 24 timmar senare så var det några timmars sömn som stod på schemat. Sen dags för  jobb och tjejkväll lite senare med Mina fina flygvärdinnor! Mycket mat , marängsviss, tjejsnack och sexandthecity ! Guld värt!  
Puss Sandra 





Weekend and love

Har märkt att det blir en veckas mellanrum på mina inlägg. Bara konstatera att jag är mer aktiv på instagram.  Har haft en supermysig helg med många nära och kära. Även fast det var jobblördag så har vi hunnit massor. Jobba, bio med vänner, kvällspromenader, lite shopping och även chill framför tvn. Så mysigt med dessa höstkvällar och promenader. 
Ha en mysig söndag! 
Puss Sandra 







RSS 2.0