Hair!

Hair by me.

Puss Sandra 

Blueberry

Ikväll har jag bakat en stor blåbärspaj till bästa D! :) Myskväll! 
Puss Sandra 
Födelsedag!

Idag fyller världens finaste och bästa mamma år! Stort grattis till dig på din dag. Är så glad och tacksam att jag får vara hos dig idag. Jag älskar dig!
Puss Sandra 

Igår hade vi långa pw hela dagen lång... :) 24 snart 25!

Börjar tro att mina 24 höstar närmar sig 25 årskris! Har aldrig varit en mer fighter än vad jag är nu.. Vilket ni snart får se - ny stad, nytt jobb, nytt liv!  
Puss Sandra Höst

Tog en promenad med Sarah i Norvalla idag. Så skönt och så mycket flashbacks haha.. Älskar dessa höstdagar.. Sen hade Bella och Kelly puss kalas, dom är såå söta! 
Puss Sandra 

Behind the scenes

Goodnight!Frisörgalan 2013

Har haft en helt magisk kväll och natt på   ÅretsFrisörgala! Alla var så vackra, glada och frisörer är ju inte dåliga på att släppa loss. Tack alla inblandade för en underbar natt! :) 
Mässan på dagen var också trevlig då jag träffade på mer Örebrofolk. :)


London

Had amazing time in London last weekend.. 
Thursday och tankarnas dag...

Allt går alldeles för fort nu.. 
Just nu går tankarna till dig Älskade D! Be strong! Det kommer bli en natt utan sömn.
Puss Sandra 


The dress!

Från new look.


London baby!

Nu vaknade jag i London med tjejerna! Om några minuter är de dags att gå upp och fixa sig för dagens kurser! :) Vi ska hålla till i Hammersmith. Ska bli spännande!
Igår sprang vi runt som galningar! På bara två timmar hade jag redan hittat min gala klänning inför nästa helg! :)
Nu måste jag kila...
Ps. London är lika underbart som alltid!!!!
Puss Sandra


Just had a Call!!!!

Wow! Nu börjar jag faktiskt inse..
My dreams will be true ! :)
Puss Sandra


Bröllop!

Snabba svängar! Nu har jag hunnit med en veckas semester på min favorit Ö Mallorca !:) Landade i fredags och i Lördags var det dags för bröllop på salongen. En brud och fyra tärnor. Jag fick den stora äran att klä bruden. :) hennes brud klänning var en av de finaste jag sett! På henne gjorde vi en slarvig uppsättning med en typ av knut och lite blommor. Till sist satt vi i en jätte lååååång slöja. Hon blev så vacker! Min tärna fick en slarvig utbakad fläta med lite blommor i. Sedan blev det en snabb sväng hem till Nora och gick på lite marknad och hälsade på mamma samt hämtade Bellis min bebis!:)
Nu är de jobb hela veckan och på lördag bär de av till London några dagar för Paul Mitchell education!! Galet!!:) Full rulle kan man gott kalla det!
Men så kul är det!
Puss Sandra


RSS 2.0