Björn Axen!

Nu avslöjar jag var ni hittar mig framöver! 

 Nu har jag jobbat min första vecka på nya salongen! Känns så kul och spännande! Det är mycket nytt att ta in men sakta men säkert blir allt rutin för varje dag. Jag första dagarna hittade jag inte ens i på jobbet bland alla hissar och gångar. Mina kollegor hittade mig frågande på helt fel ställe. Haha. 
Hoppas ni får en fin söndag! 
Puss Sandra 

Tomorrrow!

Imorgon kommer jag avslöja var ni hittar mig framöver.. 😊 
Puss SandraDubai

Jisses! Den här resan blev inte riktigt som tänkt. Jag lyckades åka iväg jätte förkyld och hosta från hell. Värmen brukar göra det bättre men jag fick mer feber och kunde inte prata tillslut. Efter att jag fått tag i medecin så vände det sakta men säkert. Men då vände också vädret och slog om till kyla och regn. Så kan det gå. Vi har haft en bra resa ändå men man vet aldrig hur resorna blir. Nu längtar jag efter Hussein! I helgen ska vi iväg och kolla på (kanske ) våran blivande dröm lägenhet!  Och på tisdag smäller det!!!! Ska bli så spännande och kul! 
Puss Sandra 

Nu drar vi!

Säger hejdå till kylan och drar till Dubai! Har dragit på mig en rejäl förkylning igår(!) efter en månads förkylning innan. Så drygt men hoppas solen och värmen gör sitt. :)
Blir alltid orolig när jag ska flyga, speciellt när man inte mår helt ok.
Ska bli kul att besöka Dubai igen, nu är det ju två år sedan. 
Kärlek till er!
Puss Sandra
Be the one

I torsdags jobbade jag sista dagen på Michael o Frisörerna! Så blandade känslor och jag kan tala om att det var krokodil tårar och kramkalas innan jag lämnade på kvällen. Jag ser samtidigt fram emot en nystart och nya äventyr och utmaningar! Nu har jag lite ledigt innan det drar igång. Imorgon har vi lite avskedsmiddag med jobbet och på torsdag lämnar jag Sverige för en vecka i Förenade arabemiraten. :) Två år sedan sist, efterlängtat! Nu ska jag hoppa ner i soffan med Bella och mysa framför tvn. Haft en fullspäckad dag. 
Ha en fin kväll alla och kärlek till er!
Puss Sandra 


RSS 2.0