One week


Äntligen helg!
Om en vecka.... 
Puss Sandra 

13 hours

Tiden går så galet snabbt! Om en vecka imorgon går flyttlasset mot Stockholm , underbar känsla! Men har hur mycket som helst att fixa innan. Ibland undrar jag om man är mänsklig eller snarare en robot. Var på jobbet 13 timmar igår. Idag blir det över tid och väl hemma har jag massor att fixa. Allt ska hända och ske helst samma dag och samma tid. Okej , flummigt inlägg.. Beror mest på min tidsbrist. Hade iaf möte med SFF igår, mysigt gäng. 
Nu work work. 
Puss Sandra 

Monday

Måndag. Nya tag. Ett steg fram. Två steg bak. Så kan man sammanfatta dagen. Avslutade kvällen på Här och Toupema Belgal! :) 
Puss Sandra 
Stockholm Saloon

Har totalt glömt bort att blogga från frisör mässan som ägde rum ute i älvsjömässan i början av sep. Självklart var vi där! Jag mötte upp Julia och Randi för en sväng där inne. Så kul att se sig om bland bara massa frisörer. Vilket underbart yrke vi har! 

Rolig dag. Och på kvällen fortsatte galan.. 


En helt underbar kväll utöver det vanliga !
Puss Sandra 

Can't get enough

Sista tiden i stan försöker jag träffa så många som möjligt. Har tre helger i Örebro på rad nu. Det har jag inte haft sen förra sommaren tror jag! Flytt kartonger växer i min lägenhet och jag börjar få små separations ångest för min lägenhet. Men våran i Stockholm är hur fin som helst också !  Hann med att träffa fina Jossie och hennes prinsessa Tuva. Så söööt!  Igår hann jag med en gammal klassiker , fika på hertan med Fredrik!  Hann också med en låång promenad med Anna och hennes lilla Bonus. Det finns verkligen människor med ett varmt hjärta, trots att samhället har blivit rätt kyligt. 
Puss o kram Sandra 

Love you like a love song


Hinner inte förstå hur snabbt allting förändras i mitt liv just nu... Behöver verkligen smälta! 
Puss Sandra

Round and round

Prickig tjej hej!

Puss Sandra

Friday !

Vilka fina kunder man har!  
Man blir verkligen varm i hjärtat! 
Puss Sandra 

Highlight and lowlights!Snart. Inte långt kvar nu. Can't believe! 
Puss Sandra 

Apple

Har hamnat i någon slags baknings period. I helgen plockade vi äpplen i massor, ute på gården. Bakade både äppelpaj och äpplekaka. Bakade även citronpaj. Ikväll var det dags igen. Jag gjorde eget äppelmos och äppelmuffins.. Så gott! 

RSS 2.0