Keep the Love
Höstmörker

Åter igen faller löven. Tänk hur snabbt ett år går. Ännu ner ofattbart hur snabbt tiden gått sedan jag flyttade till Sthlm! Igår gick jag en promenad genom Örebro , funderade på hur tiden var när jag bodde här. Det är så skönt att inse hur bra val jag kunde göra. Absolut finns det stunder jag saknar mina fina kunder och några fina själar i stan men ändå så har jag inte ångrat mig en minsta aning att jag flyttade. Stockholm ger min vardag möjligheter, utmaningar och massa mer, något som Örebro (såhär i efterhand ) hade svårt att ge. Sen har Örebro absolut fina stunder att minnas och staden är mysig, men inte tillräcklig för mig! 
Puss Sandra. 

Kickoff!

För två helger sen var det dags för kickoff på jobbet. Vi började morgonen tidigt med frukost på Clarion. Sen åkte vi vidare mot Årsta för lite film och chill. Efter det var det dags blev det en snabbis fika innan vi åkte vidare till Fors Gård Islandshästar. Där red vi en dagsutflykt på Islandshästar, Min hette Topp-Stjärna men kallades Toppis. Han var så fin och snäll. Några timmar senare var det dags för middag och förkrök hemma hos Carro. Supergodmat mat och bra dängor. :)  sen fortsatte natten på hotellet. Underbar dag med kollegor! 
Puss Sandra Afterwork med GHD!

I torsdags var vi iväg på den efterlängtade awn med GHD! Vi började på teatergrillen och avslutade på Italianopapa. Godaste maten och bästa sällskapet! Jag har vunnit några vuxenpoäng på sista tiden. Kan faktiskt få i mig ett glas vin till maten, då endast om man kan skölja ner med lite vatten.  Haha.  Och bara vitt.  Örebro

Efter tidig morgon på jobbet och några timmar senare så sitter jag på tåget. Och är helt överlycklig för jag gjorde en chansning på att hinna med ett tidigare tåg och jag hann! Två timmar är ändå stor skillnad. Ska hem och fira mammas födelsedag. Diana jobbar på slinga i Gbg så jag åker hem ensam denna gång. Om en månad är det dags för en tur till pappa. Saknar honom så mycket!  
Innan det ska jag hinna med London. London på hösten är ett måste. Tror jag besökt London fem år i rad nu eller 6 år på hösten. Så mysigt. Ska åka om en vecka redan. Lite spontant. Men det är bäst! Här kommer lite jobb från senaste. 
Puss Sandra 

 

RSS 2.0