Saturday

Time for morningyoga! 

 
Enjoy your day! 
Puss Sandra 

2 weeks


Snart är det dags för nya äventyr!  Denna vår kommer bli så spännande och rolig. 
Puss Sandra 

Fadderbarn

I Kap Verde fanns ett barnhem i lilla staden Santa Maria. Resenärer på vårat hotell tipsades om att skänka allt från sin tandkräms tub till schampo kläder osv. Vi fick reda på att barnen va i stort behov av pennor, block , kritor etc. 
Blev så ledsen eftersom ingen nämnt de från resebolaget innan resan. Vi plockade iallafall ihop det vi kunde göra så det blev två påsar. 
Att se fattigdom på så nära håll, bara om man tittade direkt utanför hotellområdet så va allt torrt och öken. Man såg något enstaka litet uppfällt hus efter vägen och en smal hund som låg och vaktade. Det skär i mitt hjärta att veta att världen är så orättvis. Dom har också rätt att leva under omständigheter med rent vatten mat och kläder för dagen. Det som gläder mig till stor del ändå är att dessa människor sprider så mycket glädje runt varandra, dom skrattar , tar hand om varandra och verkar uppskatta vardagen på ett helt annat sätt än vad vi gör. Kanske är det för att vi själva aldrig varit där. 
Jag har iallafall skaffat fadderbarn nu och ser fram emot att kunna hjälpa till, det är det minsta man kan göra. Hoppas du tänker likadant, för hur lycklig blir man inte när man kan hjälpa andra. 
Puss Sandra Traveling to Dubai

Räknar ner veckorna som närmar sig Dubai resan! Ska bli underbart! Nu är det två år sedan jag var där första gången. Om man jämför Kap verde  och Dubai nu så är det två helt olika resor, men jag tycker man lär sig någonting varje gång oavsett resa. Många reser inte till Dubai eftersom man det finns väldigt stora klass skillnader där, vissa blundar för det och lever i lyx. Jag är lite emot lyx grejen. Jag reser gärna dit för det är väldigt vackert på många håll och  framför allt solsäkert men att utnyttja lyxstandarden får gärna vara. 
Puss Sandra RSS 2.0