Burlesque

I lördags var de dags för sommarfest hos nya kollegorna på BjörnAxen BirgerJarlsgstan. Temat var då Burlesque / 20 tal. Jag jobbade till 18 och skulle försöka skynda mig iväg. Vilket resulterade i att jag fått håret lockat och fixat innan och sedan blev springandes i spöregn. Mina lockar var ett minne blott.

Kul kväll iallafall! 
Puss S 


One month

Om exakt en månad idag byter jag salong! Helt sjukt vad tiden går fort. Jag ser fram emot det samtidigt som jag kommer sakna mina favvis kollegor. Tur att vi ändå är kvar i samma företag. Igår var de fullt ös på salongen. Vi hann med en grupp bild på alla. Lugnet före stormen. :) 

Hoppas ni gamla kunder hittar mig ändå, alla jag inte hunnit berätta så är det Birger Jarlsgatan 33 ( alltså fortfarande Björn Axen) som jag kommer byta till. 
Puss Sandra 


Morgon i Jämtland!

Mysigaste morgonen på länge. Landade igår kväll sent efter jobbet i Östersund. Väl framme fick jag skjuts av Anders hem till lilla Svensta. Riktigt kul eftersom de va flera år sedan vi träffades nu. Men vi räknade ut att vi känt varandra i 18 år haha.

Imorse iallafall så vaknade vi till solen och lugnet. Så härligt! Plockade massa bär. Både röda och svarta vinbär och krusbär. Så himla gott! 
Har precis kommit in och njuter av lugnet. 
Så glad och tacksam att jag hann åka hit en  snabbis, trots att jag var här för 3 veckor sen. 
Puss S 


RSS 2.0