NiceKan vi pausa klockan och låta tiden stå stilla en liten stund. 
Puss Sandra 

Why I Love Nice


Ikväll har vi haft pizza mys i rummet efter en kväll med åska.. Massa serier och en massa skratt!


Puss Sandra 

Nice!

Finally, here again! 
Anlänt till Nice med tjejerna. Bildregn. 

Träffade på Anthony idag, så kul att träffas igen efter fyra år ungefär.  
Ikväll har vi åkt cykeltaxi hem. Har inte skrattat såå mycket på länge! 
Puss Sandra Semester

Denna vecka har varit så underbar med sol varje dag ! Så tacksam för det. Man mår så bra av lite värme, alla som känner mig vet att jag älskar solen lite väl för mycket. 
Idag har jag varit uppe tiiidigt och fixat med grejer, sen åkt till Diana och Mikaels lägenhet. Så mysigt dom har det. Vi satt ute på balkongen och njöt av utsikten av himlen som är full av nystartade flygplan.  Nu ska jag möta upp baby och ta vara på eftermiddagen med varandra. Sen packa min väska så den är klar. Alltid lite resfeber, hehe. 

Hyllan ska få lite mer blommor så småningom.. 😊

Igår va jag i rålis med Ami, så skönt och mysigt! Och i förrgår hängde jag med denna donna, och stekte lite till. Härliga dagar. 
Ha en fin helg alla!
Puss Sandra 

Reality

Semester dagarna flyger fram. Om några dagar drar vi till Nice, kan inte beskriva hur mycket jag har sett fram emot det. Självklart finns rädslan att panikångestattacker ska komma (när man minst anar) men jag kan hantera det mer och mer och är inte beroende av medecin som i början. Vilken suddig sommar för övrigt. Juli månad brukar vara en av årets bästa månader , vilket i mitt fall blev den värsta nånsin i historien. Men jag har lagt det bakom mig, jag ser framåt och allt kommer lösa sig. En sak som jag lärt mig är att ingen kommer nånsin få trampa på mig igen, jag lägger ingen varken tid eller energi på något eller någon jag inte får tillbaka något av. Helt meningslöst. Nu till något roligare, i helgen blev jag äntligen sambo med H, äntligen efter alla år! Så mysigt! Du och jag mot världen baby. 
Puss Sandra 


Puss Sandra 

Live and Let go!

Är så lycklig att vara tillbaka på jobbet. Mina rutiner närmar sig min gamla vardag med små men värdefulla steg. Imorgon jobbar jag sista dagen och sen är det semester. Först på schemat är FLYTT! Tänk att jag ska bli sambo med världens finaste kille. Mannen i mitt liv!  Man märker att åren går snabbare än man tror och att jag skulle flytta ihop med H , vem kunde anat det för tre-fyra år sedan.. :)
 Här kommer lite av veckans jobb. Puss Sandra 

Magic!

En bild säger mer än tusen ord. Därför kör vi bildregn. 
Puss Sandra 

ForbiddenLove

Pride är i full gång i stan. Den kärlek som finns i luften gör mig varm i hela hjärtat. Kärlek är övervinnerlig i ALLA lägen oavsett sexualitet, religion, kultur mm. Låt människan älska! 
Love is in the air. 

Puss Sandra 

RSS 2.0