Pursuit of happiness

Lyckan kommer , lyckan går. Likaså min utslag. Vad har jag gjort att förtjäna detta? Ett evigt kliande , oroande och ångestframkallande. Idag : sängen hela 24/7.
Jag är fast i min egen kropp. Ge mig min vardag tillbaka.


Nässelutslagen is back... 2 år senare...

Trodde inte jag skulle behöva uppleva de här igen. Det var två år sedan mina hemska nässelutslag spred sig över hela min kropp. I hela en vecka fanns dom kvar på olika delar av kroppen. Jag såg ut som ett monster , bokstavligt talat.Jag hade en fruktansvärd klåda och brännande smärta. På den tiden bodde vi fortfarande hemma, så mamma tog hand om mig och la blöta handdukar över hela kroppen. Hela jag kokade. Allt läkarna kunde säga var att det berodde på stress.
Ibland hatar jag mig själv för att jag utsätter mig för den stress jag gör. Jag jobbar för mycket, har ägnat mycket tid åt träning och pw på sistone. Inte lyssnat på min kropps varningssignaler utan kört vidare. Sovit dåligt. De håller inte. Och de är jag ju fullt medveten om. Jag strävar alltid efter perfektion. En viss perfektion såsom att man ska hinna jobba, träna, sköta om hemmet och alltid ha fint och snyggt samtidigt ska jag hinna hälsa på nära och kära. Det är ju endast 24 timmar på ett dygn. FAN jag blir så arg. Nu sitter jag här med mina utslag igen..
Nu ska prio ett vara VILA! Och inget annat.
Såhär såg jag ut sist för två år sedan...
 
 

Vill inte!!!

Det som just nu håller på att hända får inte hända ... Fan fan fan ! Jag trodde aldrig att jag skulle behöva uppleva mina stressutslag/ nässelutslag igen men det är just det som är påväg att hända... Jag orkar inte. Jag gör verkligen inte det.


Nora stad

Ikväll tog jag en promenad genom stan för att rensa lite tankar.. Regnet smattrade på paraplyet och det kändes lika kallt som december kyla. Jag mötte upp min fina vän Sarah så tog vi en promenad hemåt. Nu ligger jag i sängen och ska snart slå igen ögonen. Har nyss pratat ett långt samtal med him. Nu kan jag sova gott , förhoppningsvis utan mardrömmar !
Goodnight!
Puss Sandra


Mum´s Birthday! :)

Igår landade jag hemma hos mamma efter en lång dag på jobbet. Vi åt gott , myste och pratade! :) Och så blev jag äntligen återförenad med Bellis igen , efter tre (långa) dagar utan henne. Hon är ju trots allt som en liten bebis. Sötare än sötast!
De senaste dagarna harjag haft besök från Stockholm. Dock har jag jobbat ganska sena kvällar så tiden har det blivit snålt med. Men man gör detbästa av saken. Så lite tid fick vi iallfall ihop. :)
 
Helgens to- do-list är : Vila, vila,vila och åter vila. Som jag skrivit innan så har jag lite för mycket grejer som snurrar runt i huvudet. Jag har mardrömmar nästan varje natt, sover dåligt och sen jobb på det. Så nu i helgen ska jag lyssna på min kropp och bara ta det lugnt. Har förresten firat Världens Bästa Mamma idag!♥ :) Ätit jätte god tårta med mina favorit bär på- björnbär!
Har precis satt in lite Rhodos bilder på fb. Jäklar vad jag blir sugen på att åka tillbaka till värmen. Vi var ett härligt gäng som vistades i solen en vecka tillsammans. Exakt en månad sen! ;)
 
 
 

Bear in My house

Ikväll har jag en nalle som väntar på mig där hemma. Mys!
Puss Sandra


Bortblåst med vinden

Hundra. Tusen. Miljoner. Miljarder tankar i mitt lilla huvud . Blown away.


Ruta 1

Idag började vi morgonen med ett viktigt möte. Ett väldigt givande sådant. Jag älskar att man lär sig nya grejer varje dag! Häftigt tycker jag! Sedan sprang vi lite på stan för att hitta nya kuddar till Vårat skylt fönster. Så snygga från Indiska! Annars har jobbdagen varit bra. Tog mig till Gymet ikväll. Så skönt! Äntligen tillbaka på banan. Så får vi se hur långt det håller..
Natti !
Puss Sandra


Wedding!


Kaos!

Vad gör man när brandvarnaren piper och håller på att göra en galen. Det som behövs för att få tyst på den är ett litet (stort) batteri! Speciellt när man är liten och har ett väldigt högt tak. Man får vara kreativ och taga vad man haver! ;)


Pyssel

Sitter och klipper och klistrar. Äntligen klar med boken !:) så himla kul att ha bilder att kolla tillbaka på. Speciellt nu när kylan är här och man spenderar lite mer tid i soffan och under filtar.


The sun is shining

Solen skiner och jag vaknade med ett leende på läpparna. Det mesta börjar ordna upp sig. Jag har försökt komma med råd till Diana och försökt hitta plus och minus på båda hennes jobb. När hon fick jobbet i Sthlm var hon så lycklig. En dag senare när dom ringde om flygvärdinne jobbet så fick hon ett ännu större lyckorus. Det är ju hennes dröm. Men att jobba och ha basen i Karlstad eller Halmstad kan bli lite tokigt , när det är Sthlm hon vill bo i. Hur som helst , det börjar ordna upp sig !:)
Härligt med söndag föresten , idag är jag helt ledig. Ska ut på walk med Bellis nu !:)
Ciao!


Under löven

Melissa Horn spelas om och om igen. Fina låtar och underbar text. Ikväll har jag och D myskväll. Pyjamasen åkte på redan för två timmar sedan . Vi ligger i sängen , äter godis och pratar framtida planer. Spännande!
Alla ska ut ikväll. Men inte vi. Vi stannar hemma.
Puss o Kram Sandra

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_5054c3f9e087c323bf12428c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_5054c3fcddf2b3702c001ac6.jpg" class="image">


Bruduppsättning!

Har klätt en brud på salongen idag. Solen skiner, jag är glad och dagen kunde inte blivit bättre !:) sitter med egen färg i håret nu och ska snart skölja syrran. Det här blev en heldag på salongen. Ha en fin lördag alla !
Puss Sandra


Skyltat!

Ikväll efter jobbet gick jag och Carro iväg till parken för att plocka lite kastanjer och grenar till skyltfönstren. Vi hittade perfekta grenar! Sedan gick vi tillbaka och skyltade om. Nu har hösten kommit till salongen. Här är resultatet :


Höstmörker

Mysigt att hösten är här. Det har gått sp himla snabbt. Ikväll var vi på salongen och Diana iväg på massage ! Efterlängtat som tusan. Man är som ny människa igen. Som vanligt har jag och Carro fullt upp på salongen, rättare sagt helt galet ! Massa spännande på gång.

Nu väntar sängen.
Natti !
Puss Sandra


Måndag igen!

Back to work! Carro är tillbaka på jobbet och nu är allt sig likt igen. Det är alltid skönt att vara två i salongen. Har haft fullt upp idag . Sprungit ärenden och fixat det sista inför min brud på lördag ! Ska bli jätte kul att fixa !:) idag hade jag Sarah hos mig . Vi pratade massa som alltid och så avslutade jag med att göra en waterfall braid på henne. Så fint ! Ikväll har vi föresten bokat London. Karin var här och vi hjälptes åt. I oktober bär det iväg på jobb mässa och lite privat. Vi kommer bo väldigt centralt och till och med på samma hotell som några andra örebroare !;) kul kul ! Nu ska jag sova . Bellis snarkar redan .. Som vanligt !
Godnatt ! Puss Sandra


Make you go

Helgen har bara rusat förbi . Jag skulle ha en lugn helg var det tänkt.. Men så blev det inte ! Grabbarna stannade tills idag. Vi har haft sjukt kul! Fyra i våran lilla etta. Finns det hjärterum , finns det stjärterum, eller vad man nu säger. Har iaf guidat genom Örebro, haft film kvällar och skrattat oss genom hela helgen. Idag väntade jobb med Anna ! Hon hade med sig en choklad ask till mig. Så gulligt ! Jätte trevligt att träffas. Nu är det söndag igen och imorrn dags för jobb. 6 dagars jobb denna vecka igen , avslutas med bröllopsfixande på lördag !:) nu ska jag och Diana kolla på Twilight !!
Trevlig söndag alla !
Puss Sandra


Underbara fredag!

Jobbat hårt hela veckan. Trött som bara den. Fick dock ett surprise sms av Diana på jobbet idag :) hon skrev att Rhodos gänget var påväg från Sthlm och skulle tänkt överraska oss! Så nu sitter vi här alla fyra , återförenade sedan två veckor tillbaka !!:)
Ha en mysig fredag allihopa !
Puss Sandra


Typiskt.

Hur kan man vara så bra på att ställa till det jämt !?!


Vill vara tillbaka i värmen och bara strunta i allt..


My kind of love

Mysig kväll hemma på hertan. Jobbade till 18 idag. Promenerade över stan med Bella. Mötte Karin på väg hem efter jobbet. Pratade lite innan jag gick vidare. När jag väl kom hem bestämde jag mig för att baka äppelpaj och överraska Diana när hon km hem från jobbet. Uppskattat till tusen! 
Godnatt!
Puss Sandra
Vad skulle jag göra utan henne!

Monday

Såhär ser jag ut idag . En natt med få timmars sömn , men ändå hann jag drömma så fint!
Jag måste sluta med det här. Inga mer känslor i bloggen från och med nu. Back to work! Ciao!


Tell the true

Nobody said it was easy.


Nobody knows

Allt det overkliga kan bli verklighet så snabbt. Så snabbt som ett ögonblick. Att magkänslan kan stämma så exakt är skrämmande. Att den alltid alltid gör det. Det verkar som att jag fått den egenskapen iaf . Att lära mig lyssna på den är inte alltid bra. Man är visserligen alltid förberred på ett sätt. Men det är även jobbigt. Drömbubblan är sprucken. För bra för att vara sann. Jag krigar vidare.


New cut!

Klippte av mig nästan 1 dm igår! Kortare och fräschare !


Sunday

Full rulle på hertan idag. Från morgon till kväll ! En effektiv söndag med andra ord.
Gårdagens kalas började hos Tom igår . Träffade endel bekanta ansikten , även nya. Vi tog en taxi till trumpetare gatan där kvällen skulle fortsätta . Några glas senare var vi redo för en nån timme på Ritz! Det var bra med folk. Vi dansade tills fötterna strejkade och dansgolvet slocknade. Sen i vanlig ordning ett mc don besök . Haha. Trevlig kväll ! Tack inblandade!:)
Har föresten fixat med en present till mamma. Inte klar än , men har börjat lite grann . Målade om ett trä skrin i vitt och limmade på lite snäckor. I det ska jag lägga lite andra grejer. Det blir en personlig present .
Nu ska jag ut med Bella! Ha en fin söndag! Puss Sandra


Saturday morning

Underbar lördag. Inatt har jag fått många timmars sömn- äntligen! Igår efter jobbet gick jag och syrran på Pride och kollade på paraden. Vilka härliga färger överallt! :) Sedan direkt till gottis och köpte en fet godis bag. Sen gick vi sakta hemåt, käkade lite mat och sen direkt ner i min pyjamas och sängen. Jag somnade vid elva och vaknade nyss. Nu ligger vi allihopa i sängen. Diana , jag och Bella. Vi myser , äter godis och lyssnar på musik.
För engångsskull så är vi lediga ihop. Vi ska på stan sen, lite lunch och sen tagga inför kvällen. Det blir fest ikväll!
Härliga lördag, fortsätt såhär!
Puss Sandra

RSS 2.0