Texture and volume dry spray

Hej allihopa! Jag är hemma för tredje dagen i rad, förkyld och orkeslös. Jag kan säga att det kliar i kroppen efter tre dagar i soffan och sängen.. Samtidigt när jag går upp så har jag ingen ork. Halsen är bättre iaf och frossan och febern har gett sig av. Ser fram emot jobb på måndag igen. Saknar jobbet och mina fina kollegor!
Tänkte passa på att tipsa om en underbar textur spray från Björn Axen, Texture and volume dry spray. Den påminner väldigt mycket om känslan från ett torr schampo men denna spray är till för längderna och du kan även spraya i botten. Du får en matt känsla och bra textur att styla fram både i vågit, lockat eller rakt. Den måste bara testas! Ska visa några bilder där jag använt den. Man får som sagt lite beachig känsla och lite textur som känns helt rätt fortfarande.


Workwork!

Det märks att semestern är slut och det är full rulle igen. Hösten känns okej ändå. Mörkret smyger sig på och man får mysa ner sig i soffan. Denna vecka blev det sex dagars jobb! Kul kul! Imorgon ska vi jobbet träffas och chefen har styrt upp någon överraskning. Spännande! Ska bli kul att umgås utanför salongen. Jag trivs så bra på nya stället. Jag har bästa kollegorna!

Puss Sandra


RSS 2.0