Friday again

Som vanligt känner jag mig som en pack åsna på fredagar. Ska bli så skönt när detta pendlande är över. Nu är Bella och min mega väska! Min mage kurrar efter en lååång dag på jobbet. Men om en timme får jag hoppa av tåget. Denna vecka har jag haft så mkt kunder som sagt hejdå. Det är sorgligt! Men avsked är alltid jobbiga och så kommer de va. Det här är ju min dröm som just nu håller på att bli sann! Trevlig kväll alla!
 Puss Sandra 

Fina presenter från mina kunder. Och ännu mera idag som jag inte hunnit fånga på bild än. Kärlek till er!

Here we go again

Hjälp vad tiden går fort! Hinner inte smälta allting som händer i mitt liv just nu. Ett helt nytt liv är vad som väntar och går att säga. Fina Stockholm , om exakt tre veckor bor jag där ! Ofattbart... 
Puss Sandra 

New haircolor!

I helgen slog jag på stort och ändrade mitt super blekta hår. Mitt hår mår redan bättre! :) haha... Det kommer må bättre iaf. 
Puss Sandra 
AW!

Fullspäckad dag... 10 minuters lunch. AW med SFF , övriga frisörer, och Keune. Tåget mot Stockholm. Om några minuter tar jag helg! 
Puss Sandra
Visar mina fina lycko önskningar jag fick av min fina kund igår.. Tre veckor idag så gör jag min sista dag på salongen. 


Wellastudion

Tisdag och onsdag förra veckan spenderade jag på Wellastudion i Stockholm. Två jätte bra och lärorika dagar. Vi hade en härligt team och allt gick super! Nästan så man kände att man gärna fortsatt kursen några dagar till för att gruppen hade sån gemenskap. Det är mycket att ta in i huvudet och jag är mer än snurrig när man lämnade studion med ännu mer idé rik några dagar senare. Några för och efter bilder på mina jobb. 
Wella Björn Axén !

För en vecka sedan besökte jag Wellas och Björn Axens stora visning i Globen. Där var jag med nya salongen och hade trevligt. Vi åt tre rätters , drack drinkar och fortsatte kvällen på Collage. Natten är ung- det blev sent. Men oj vilken kul natt vi hade! 
Puss Sandra 

Alla kan göra något!

Vad hemska alla naturkatastrofer är runt om i världen. I fredags när jag gick hem från jobbet blåste de så mkt att jag tyckte det var jobbigt. Min pappa har haft strömlöst i helgen också av den lilla storm som kommit hit. Och alltid medför det problem... Då kan man tänka sig hur dom har haft de i Fillipinerna. Jag hoppas alla förstår att dom kan göra något. Skänk en 50 lapp , några kronor eller kläder till behövande osv. Bara något. För om alla gör det, så är vi till stor hjälp. Jag skäms över folk som inte har samvete att hjälpa behövande. 


Nora

Hemmahelg i Nora. Efter en tidspendlande och massa nya saker runt om mig kände jag för en helg hemma. Mamma, Bella och jag. Vi har bara myst och jag har varit ute så mycket jag bara kan och hunnit med. Imorgon är de jobb igen. Och nu är det mindre än 4 veckor kvar till vi stänger igen salongen. Hur galet ? Fin söndag vid Nora sjön. 
Puss Sandra 

Moving to Stockholm

I fredags började hela flyttlasset. Tidigt började vi packa bilen , packade och packade. Tog aldrig slut. Vi hade en lastbil på 18 kubik och jag kan lova att heeeela va full proppad så vi knappt kunde stänga. Och vi har bott i en etta. :p  Resan gick bra och det gick snabbt att packa ur. Sen var det bara att lämna lägenheten och åka till Diana. Där har jag spenderat de två sista dagarna. Allt jag önskar nu är att hon bara kan bli frisk !!! Hela min värld rasar när hon är dålig. Jag kan själv inte må bra då. Idag ska iväg till lägenheten och fixa upp sista lamporna och gardinerna. Det kommer bli så mysigt när allt är klart. Och nu har jag äntligen fått en lägenhet med bara trägolv haha !! :)  
Imorgon är det dags för kurs hela dagen, spännande! 
Sen tisdag jobb i Örebro och hela veckan. Och på lördag ska jag ut med min nya salong och se Wella / BjörnAxen show i Globen!! Kommer bli så kul ! :) 
Puss Sandra 


Barnklipp från veckan och avslutade med waterfallbraid. Förra veckan precis innan Diana blev dålig... ❤ 
Puss Sandra 

RSS 2.0