090701

And I’ve been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
“I’m fine baby, how are you?”
Well I would send them but I know that it’s just not enough


Imorrn  är en dag, vars  datum som får mig att tänka på en viss person.
Those summerdays.
Mitt liv hade sett annorlunda ut om ..............

090701

 
Puss o Godnatt!
Sandra



Mallis bokat!! 7 september! :)




Wihooo! :)


Midsommarhelgen är över!

Åh vilken underbar helg det har varit! Strålande väder, vänner, midsommar, bad, dricka , allt.. :)
Jätte mysig helg iaf! Vi tillbringade midsommar ute i Ormesta. Jätte mysigt ställe utanför stan. Sen har vi haft lite myskväll med Sandra och även varit hemma i Nora hos mammi. Hinner inte skriva mer för jag håller på att somna. Måste även ut me vovven nu.! Gaah! Ja beehöver så mkt sömn jag kan få. Har inte sovit bra sen i torsdags.. Hörs mer än en annnan dag då kommer även mer bilder på i fredags!
Ps. Idag tog jag mit första dopp. Jag är verkligen en badkruka...!


Show me heaven

Har kommit på hur bra det ekar i våran lägenhet när jag sjunger.. Eftersom vi inte fått upp allt på väggarna ännu, så ekar de vääldigt mycket. Jag som älskar att sjunga! Stackars grannar ;) Diana är iväg på Efesos och äter god mat, själv sitter jag hemma själv och äter ännu en av mammas matlådor. Igår skulle jag och Diana koka ris.... Haha... SLutade kanske i lite av en katastrof om man nu kan säga de. Haha.. Fick en utskällning av mamma när vi berättat vad som hänt! :P
Pappa skulle nog inte helller bli så glad om han fick veta att hans pengar som skulle gå till kokbok, blev två klänningar igår istället! ;) Förlåt Pappa! ♥
Jag ska bli bättre, jag ska bli bra på att laga mat. Ge de lite tid bara.
Snart är det MIDSOMMAR! :) Herregud vad allt går snabbt! Det är något som jag får litee panik över. Hela juni är gone.Det är mycket  som hänt på sista tiden. Tur är väl bara att man går vidare, blickar framåt och attman även känner sig stark. Som jag sagt innan hundra gånger, motgång ger framgång. :D
Imorrn är sista jobbdagen för denna vecka, sen är jag ledig TRE dagar!! Wiiiie! Ser verkligen fram emot detta!
Nee, nu ska jag ge Bella skrutten lite mat! =)


New shoes


Te Amo


TE AMO.


Söndag.. Igen.. ?

Hur snabbt går inte helgerna? Gahh! Panic!
Men de är ett bevis på att man har roligt iallafall!  :)
Trivs hur bra som helst i nya lägenheten! Väster är verkligen trevligt område! Grannarna verkar helt okej dessutom. I helgen har jag bott ensam utan både Bella och Diana. Det gick bra! I fredags åt jag för första gången på Indigo. Jätte trevlligt och mysigt ställe. Sen gick vi till Sandras Erik en liten stund. Dom andra gick ut men jag gick hem. En trevlig kväll iallfall :)
Lördagen bestod av mycket sömn...! Haha, och endel festligehter på kvällen. Jag är inte van att köra vå dagars men ibland så:P Trelvlig kväll, nya kontakter , helt okej lördag =)
Idag har jag vandrat ensam här på väster och försökt hitta lite bättre. Om jag blev nåt klokare vet jag inte. Höll på att bli överkörd av en cyklist! Hahah.. Jag hade tur denna gång ..
Nu har Diana kommit tillbaka och min lilla bäbis Bella ! Hon är så busig den lilla skruttan! ♥






Din  f ö r l u s t .


Long time no see...

Igår var de Tjejerna kom hem till oss innan de bar av till Ritz! :)Jag var helt slut, hade ingen ork och lust. Eller jo det hade jag, men jag orkar inte vara bakis och jobba dagen efter! Bra tänkt Sandra!! Jag stannade hemma, men jag följde med upp till Ritz o vände, så följde även Fedrik med som sällskap. Man ska inte gå själv i Örebro just för tillfället :/ Jag var hemma vid 12 men kom inte i säng förrän 1. Jag hatar att sova ensam... Jag hade iofs Bella vid min sida, men hon är lika rädd som mig :P Jag tror jag slår världsklass i att vara mörkrädd. :(
Som tur är harjag min vän Fredrik att ringa som bor 1 minut ifrån mig om det skulle vara något.
Imorrn ska jag få träfffa SANDRA!! Can¨t wait!! :D Får se vad som hittas på, men de ska bli så kul att äntligen få tillbaka henne till Sverige!
Nu väntar sängen. Jag har haft fullt upp idag. Jobbat. Sprungit på stan. Lagat mat. (tro de eller ej). Spikat hyllor. Packat upp kläder. Städat. Varit ute med Bella . Och nu är klockan halv 12 och jag borde sova för längesen..
God natt!




Puss Sandra


Sunday without sun!

Vaknade hemma hos Emelie vid nio tiden. Det var ljust, trångt oh varmt haha. Diana , Emelie och jag delade på hennes säng, men finns de hjärterum finns de stjärterum ;)
Det var en klockren kväll igår! Lyckad! Vi började lite smått hemma hos Sandra Ö i hennes och Robins lägenhet. Toppen Fin ! :) Det var trevligt!! Sen tog vi taxi till Frimis där dansgolvet var nummer ETT! :) Love!
Vi skakade rumpa all night long , alla var på toppen humör! :) Avslutade kvällen på Mc donalds innan vägen styrdes hem mot Kungsgatan...
Idag har jag varit hem en sväng till mamma. Jag trodde de skulle bli sol så man kunde sola , men icke! Jag tog en powernap i nån timme, sen en powerwalk med Moa! Skönt att röra på sig en dag som denna. Imorrn är de måndag igen, bara att ta nya tag! :)
Inatt är första natten i min vår lägenhet! =) Spännande! Hahah..
Nu kom precis Fredde, ska försöka få han att sätta ihop sista byrån, hehe..! Whish us luck!
Puss o Kram Sandra


Saturday morning....

Jag vaknade tidigt. Så tidigt som klockan 06.00! Inte helt okej på en helg.Hade en massa konstiga drömmar, både bra och dåliga.. Skulle jobbat idag egentligen men de blev inte så. Mamma och vi ska åka iväg till Ikea en sväng. De ligger och sover fortfarande.. :P Bara jag och Bella som är vaken :)
Hoppas att vädret håller i sig och håller bborta regnet för ikväll så ska jag paaaarta!!! =)

Folk kallar mig ytlig. Jag är hellere ytlig än elak. Ytlighet sårar ingen annan, men en elak person visar bara vad den är och att den helt ekelt inte är värd mig. Jag är så otroligt trött på att ta skit från folk, dessa människor klarar jag mig bra utan nästan bättre faktiskt!    Din förlust.......

Sandra


Friday, and I had a great day :)

Ligger hemma i soffan efter en stressig dag på jobbet, som alltid fredagar är :P Men de är okej, man kan ta de när man vet att man ska få vara ledig ;)
Imorrn blir det utgång, var hundra år sedan sist känns de som. Jag har inte varit ute sen valborg, tro de eller ej ;P
Undra vad  man ska ha på sig, trorde blir nåt i denna stil :


Fast egentligen är jag sugen på att ha een fin sommarklänning!
Men vädret tillåter nog inte..
Godnatt!
Puss Sandra


The Castle ! :)

Åh vad jag saknar Mallorca, värmen , alla underbara vänliga människor! :)
Under alla timmar vi ägnade på stranden så gjorde vi lite olika sandslott och massa annat skoj :D  (jag vet, vi var små barn för stunden... !) Haha, men det var riktigt kul! Look :










Attila fick en ny kompis Zac. Vårat castle böev Zacs castle! :P
Puss


Härliga Söndag! :)

Tidig morgon idag med.. Gahh! Jag får aldrig min efterlängtade sovmorgon! Nästa helg är det också jobb som väntar, och dessutom party!!! Undra hur de ska lösa sig ;) Hueh?;P
Iallafall idag åkte jag och Niklas med ett stooort flyttlass till lägenheten. Där möttes vi upp av min andra vän Fredrik :) Dom fick bära allt ;) Hihi.. Det var alldeles för tungt för mina armar. Och sen finns det ju ingen hiss heller. Men det blir nog bra bara vi får fixa litei lägenheten :) Nu är ddet rörigt.. Som det ska vara antar jag.
Annars har jag tillägnat hela eftermiddagen i min älskade sol, inkletad i coccosolja! :) Finns inget bättre.
Nu ska jag ta en proomenad. Jag behöver komma på andra tankar.


7 september , i will go back!



It´s nice to know your name...!

Imorse ringde klockan 06.00 och då var det bara att tvinga mig upp för att sätta mig på 7bussen in till Örebro för jobb! Där väntade  två balfrisyrer att göra  :) Vid 12 tiden kom mammi förbi och hämtade upp mig och vi åkte tillbaka till Nora. När jag kom hem var jag heelt död. Jag somnade!
Vid 18-tiden mötte jag upp Emelie och Therese för att titta på ALLA VACKRA studenter. Jag såg även min kusin =)
Alla var otroligt fina! Sen var det bara att packa bilen full för ennu en sväng till Örebro. Denna gång följde Sarah med !! :) Var hemma vid 22tiden.Och nu känner jag hur mina ögon kämpar för dom sista minuterna innan jag somnar. Här kommer lite bilder från idag :



Mina två balfrisyrer! :)




Made by me ;)

Min fina kusin, bilden belv suddig men det är han till höger i grått! :)

Här är en bild på en sliten och trött Sandra... :p

Godnatt!
Puss Sandra


Mallis Next! Can´t wait!!!

Jag har hittat perfekta flygdatum!!
Antingen blir det 19 augusti eller så blir det 7 september. Svårt val.. Hmm.. Augusti brukar ju vara ganska bra väder i Sverige, men och andra sidan är det myyycket varmare i på Mallorca :)





 
KÄRLEK!♥


Har du ett gott Hjärta, får du ett gott Hjärta ! <3



People are so cold. COLD.
Du vet vem Du är .... Hur kan folk förändras som person?

Har du ett gott Hjärta får du ett gott Hjärta,
Jag tror verkligen på dom orden.


RSS 2.0