Se hit!

foto0722 (MMS)

Se hit!


En Dagens Tanke

 

"Förbjuden frukt, men alldeles för god för att motstå".

 


Varför?

Har suttit och funderat varför allt som jag och min syster tar i går sönder? Denna vecka började med att :
  • Dianas cykellyse hade frusit sönder , för tredje gången ungefär.
  • I samma veva inser hon att hennes cykelstöd frusit fast i isen så själva gummi pluppen som cykel står lutad mot satt kvar i isen när hon skulle dra upp stödet. Dvs, ett lite sämre cykelstöd därefter.
  • Den lilla koppen som sitter ovanpå låset på ytterdörren lossnade helt plötsligt i veckan.
  • Ugnen har vi lyckats förstöra i förrgår när vi skulle laga kyckling och insåg att kycklingen nästan brann därinne.
  • Igår lyckades vi med att åka till Ikea,köpa ny säng och montera ihop den och i samma stund inse att Diana mätt fel på våran madrass och därmed köpt fel sängbredd !
Några updates från denna vecka. Får vi se vad som väntar nästa. Spännande !

Det händer inte bara på hemmaplan ! Några andra grejer som hänt på våra resor:


Lyckades förstöra toalettknappen på ett hotell i London, efter mindre än  1 timmes anländnng.

Diana har både lyckats få sin fot blåslagen, få en tandbit utslagen och dessutom halka mitt på poolområdet och göra snygg entre så höften åkte ur led, på en och samma dag !

Eluttag flyger ut ur väggen...



Lyckas förstöra mat var och varran dag. Sammanlagt 3 kilo kyckling , 2 kilo köttfärs. (Vid olika tillfällen).

Farligt !

Som ni ser händer det lite !


Vi två !♥

Puss Sandra


Världens. Bästa. Diana!

Bäst på alla sätt!

OCH BÄST AV ALLT ÄR ATT HON ÄR MIN SYSTER!

FINAST!

Puss Sandra

På gång ...

I veckan åker jag och Carra upp till Stockholm för lite inspiratiooon med Toupema Belgal och deras gäng ! KUL!!
Hårshowen är och kommer hålla till på Nalen i stan och sedan fortsätter efterfesten på Pure ! Jag sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. Köpte en svart långklänning igår med lite strass/silverdetaljer på längs med halsen , riktigt snygg ! Funderar på att bära den, med några svarta höga klackar och lockat hår. Vad tror ni? Jag tror på det ! Självklart ska jag ha min nyaste päls som jag knappt kunnat ha pga av det dåliga vädret. Har gått i min dunis hela vintern, så lätt och bekvämt att bara dra på sig och ett par boots eller mina uggs (dom dagar det varit vitt på marken).  Hur som , våran lilla trip kommer bli mysig. Lite stress innehåller altid våra resor men vi ska hinna först en goood och stooor hotelbreakfast och såklart lite shopping !

London Xl mässan- okt 11

Mässor är ju otroligt viktigt att åka på. Att få samla på sig ny inspiration, nya  och kommander trender nya produkter , nya tekniker och massa annat ! Folk tror att det enbart är att få se  frisyrer men det innehåller så mycket mer.

Vi ska börja blogga mer på salongens egna blogg, så fort det lugnat ner sig lite. Har haft som jag alltid skriver väldigt stressigt på sistone. Både jobb, privat och annat! Men snart ska vi skriva mera om det som händer på jobbet, jobbresor , bilder, erbjudanden och massa annat kul !

Puss Sandra

 


Strong !

Att möta sin rädsla är det absolut svåraste man kan göra, enligt mig själv.Kanske just för att jag har många rädslor som är väldigt starka. Nu har jag även fått den goda engenskapen att vara envis. Alltid tro på det jag gör! MEN att tvinga sig själv och verkligen göra det som man bara inte vill eller vågar  göra är så svårt. Jag har gråtit tårar , ödslat funderingar men till sist  tog jag modet ! Jag känner mig starkare än någonsin !



Hair! <3

foto0717 (MMS)

Hair! <3


Dance

Jag kan bara säga att gårdagen var grym! Vilken kväll!! Jag håller med Karins fina update på fb " Ikväll har jag varit utomlands ett par timmar"! För det var verkligen det vi var !! :) Med Balkan tema eller Jam som man nu säger så var det så sjukt bra drag , så många nationaliteter och allt var bara galet!! Dansgolvet rockade! Och Jag och mina fina tjejer var ett klockrent gäng. Fick även  ett fint samtal inatt, jag ringde iofs. Ett  fyllesamtal . (det är svårt att hålla fingrarna i styr när man har ett litet alkoholintag). Men jag fick höra några ord. En grej som ska ske. Oj vad jag kände lycka!! Wow!  Kan sammanfatta min Fredag som en Guldkväll! Nu ska ja krypa ner i sängen  och sova några timmar..


Jag Kan !

Underbar dag på jobbet ! Härliga kunder hela dagen ! :) Jag är verkligen lyckligt lottad som har det jobb jag har! Och dessutom är det mitt/vårat egna företag ! I mars firar vi 3 år, hela 3 år! Fattar inte var åren tar vägen.. Funderar på att åka till Dubai en snabbis iaf. Har kikat runt endel och hittat några spännande datum ! Det vore så häftigt! Jag är så imonerad på deras byggnader, nyfiken på deras levnadssätt och andra grejer. Jag har faktiskt ställt in mig på att inte ta med allt för korta klänningar utan faktiskt kanske satsa på en lång klänning och nån slags scarf så jag inte fastnar i fängelse nånstans i arabvärlden.. Vill inte väcka uppmärksamhet , de känns lite onödigt.
Frågan är ju då när jag ska sitta där på ett plan själv, jag och min flygrädsla. Utmaning !

Tankarna springer iväg.. Har mycket jag funderar på och mycket som ska fixas med. Jag vet att allt kommer bli bra. Kan dom, kan jag ! Nej nu ska jag inte avslöja alltför mycket.

Puss Sandra


Work!

foto0699_edit001 (MMS)

Work!


Gute









Monday feelings

Hur kan jag vara så dum? Att jag ens trodde ! Att jag ens försökte. Att jag ens tänkte tanken.
Dream on...

Puss  Sandra

Rolling in the deep

Söndag igen. Jag ligger och tittar ut genom fönstret, snön faller som stora stjärnor utanför fönstret. Mörkret kom här för nån timmme sedan. Jag kom just in från en långpromenad med Bella. Kylan har kommit till Örebro.På riktigt.
Är det nu som vintern ska börja? Tur att jag har mina Uggs som får värma mina fötter, de är det enda som funkar nu när snön fallit på marken. Vilken underbar, lugn och skön söndag jag har haft. Bara tänkt på mig själv , gjort det jag velat göra och inga som alls måsten. Börjar komma iordning i lägenheten nu. Målade faktsikt klart dörren idag. Trivs väldigt bra här måste jag säga. Alla mina vänner bor på ett o samma ställe av stan, förutom några. Men annars har jag allt från 100 meter-  till några minuter till dom! :) Imorgon är det jobbdags igen. Veckorna och helgerna går för undan. I veckan väntas massage, sen ska vi även hinna med att handla in lite grejer till salongen. (ska måla lite i köket ) ;) . Förhoppningsvis ett besök av R också, innan han sticker iväg till Bangladesh !

Mina fina tjejer !
Om två veckor är det dags för lite galenskap igen.. Tills dess får det bli lugnt :)
Puss o Kram 
Sandra


Geflebladet

foto0654 (MMS)

Geflebladet


moment.

Vilken underdar morgon ! Solen skiner in genom föntstret och jag vaknade tidigt. Utvilad ! Bella ligger bredvid mig och sover och jag kikar igenom gamla bilder genom åren. Jag lyssnar även på musik. Fin musik !

Minnen ! ♥

Känner mig sprallig i hela kroppen. Det måste bli sommar snaaart ! Jag vill ut och resa helst NU , IDAG!

Nej , nu ska jag fixa lite i lägenheten. Det kanske kommer fin besök från Gävle idag! :)

Puss Sandra


Home

foto0685 (MMS)

Home


Today

Imorgon är det fredag den 13 alltså. Ska man våga sig upp ur sängen då? Tveksamt! Har ioförsig  haft lite av en otursdag idag. Vaknade som vanligt. Tittade ut och vädret såg ganska okej ut. Jag ställde  mig och lockade mitt hår, vilket inte är så vanligt när ja ska iväg och jobba bara. När jag kommer ut så vräker regnet ner. Jag tar cykeln , och inser att mitt cykellyse har blivt stulet. (För fjärde gången nu). Cyklar så fort jag kan till jobbet. När ja väl kommit fram så var jag tvungen att föna mina byxor som var dyngblöta, och även miitt hår som då var blött och- rakt!
Jag sätter mig vid bordet och lyckas välta ut  vattenglaset halvt över min mobil och mina byxor- again. Haha.. Bra start ! Kvällen avslutade med ett gott skratt. Diana och jag har haft tvätttid ikväll och tvättat lite vantar och halsdukar. När vi kom ned vid 22 och öppnade tumlaren , hade vi svårt att hitta våra skinnhandskar . Dom satt nämligen klistrade/ smälta  i tumlaren på väggarna , och förkrymta  till storlek bäbis! Kan det vara så att det här  var en liten uppvärming inför morgondagen?  Vissa påstår att fredag 13 kan vara lyckodag! Let´s show me! ;)

Guud vad jag längtar till sommaren!! Sol, bad, party, resor ! ♥
Puss Sandra

Talking to the Moon !

Efter en 24 timmars vistelse är vi tillbaka i Örebro! DÅ har man för första gången varit i Gävle då. Ganska litet och mysigt ställe, men dock var det alldeles för kallt. Och de var tillomed lite snö däruppe.
Det blev en snabbvisit som blev innehållande middag, fest, skratt, gråt och hela baletten. Ja tillomed balett dansade DK inatt!  Hann till och med att bli med i Gävle bladet (deras egna tidning). Haha..
Det blev en sen natt, eller tidig morgon. Jag kollade min klocka vid 8.15 ,tror inte jag hunnit somna än då.. Lyssnade på musik i timmar, tills datorn ladda ur(!).
Träffade massa nya ansikten igår, alltid trevligt med nya kontakter ! Härligt folk de där.
Idag är det min sista dag som 22 åring, 22 år(!) Gaaah! Faasen vad gammal man börjar bli! haha.
Puss Sandra

Gävle

Ändrade planer. Nu åker vi iväg till Gävle över helgen.  Diana, jag och Bella. Tillbaka imorgon !
Ciao !
Puss o Kram Sandra

January

Irriterande!! Vaknade upp med halsont och huvudvärk imorse. Och såklart ska man bli halvdålig såhär till födelsedagen! De senaste två åren har jag varit hemma och sjuk på min födelsedag. Hoppas jag hinner piggna till framåt helgen. På fredag är vi lediga- underbart! Har varit lite ledighet i jul. Det är bara att köra!
Har haft två sjukt roliga dagar med besök från Gävle ! KD och R ! Dom har haft praktisk lektion i matlagning med oss, vilket faktisskt behövdes! Chockade miner, skratt och inlärning... Haha.. Vi har även hunnit med Sommar med Göran, "jag har aldrig", skrattat tills vi somnat, och massa annat kul! Mina sömntimmar har inte blivit allför många senaste dagarna, kan nog inte räknas mer än någon timme per natt. Det förklarar nog också till varför jag blivit sjuk. Nu sitter jag med en stor kopp te, äter frukter och värmer mig. Imorrn vill jag vakna frisk!
Godnatt!

Föresten, idag bokade vi hotell! Modeveckan närmar sig! Såå kul!!! Längtar!!!
Puss Sandra

Dinner with KD& R!

foto0643 (MMS)

Dinner with KD& R!


2011! <3 Happy New year!

Ett Fantastiskt år- inte så mycket mer att säga!

Några av årets höjdpunkter var dessa:

Resan till pappa i Mars. Det finns inget som är mer avkopplande än att komma dit en stund, släppa allt och bara finnas! Och bästa av allt- träffa PAPPA såklart! ♥

Tv- inspelning med danska gänget i "For leakker til Love"! Kul, galet och sjukt!

Magaluf i juni!

 

Midsommar firande i Jönköping !

Lovely Visby Gotland v. 29! Loca loca.... Helt underbart!

 

Åkte en vecka till Magaluf igen. Augusti.
London oktober -hår, shopping, party and so much love!
Åkte till PAPPA en sväng och hälsade på i november, innan snön hann att komma! Kärlek! ♥
Gjorde en  crazy tur tillhufvudstaden! ;)
Och ännu en till tur några veckor senare. Då var det dags för kalas!
Och så var det dags för nyårs afton!
Puss på er allihopa som har förgyllt mitt år !
Nu ser jag fram emot 2012 , nytt år, nya möjligheter! kan inte bli bättre.
2012- here i come!

Puss o Kram Sandra!

RSS 2.0