Stockholms weekend! <3

Imorrn tidigt sticker jag iväg till Stockholm med mina godingar!
 Är tillbaka på Söndag kväll igen.


Har inte börjat packa än. Har massor att packa. Sitter här som en oflyttbar sandsäck. Lyssnar på Hoffmaestros underbara låt Lullaby. Skulle egentligen gått ut ikväll och klätt ut mig, men de blev inte  så.
 Dessa dagar har det snurrat runt i mitt huvud..
Ibland kan jag koppla bort alla tankar om dig. Ibland är du fast. Jag vet inte varför?

Nej, nu måste jag ta tag i packningen. Längtar som bara den att få tillbringa helgen på mitt favorit ställe med mina favoriter! :D ♥
Dessutom shopping och utgång!

Vi ska synda i syndernas stad! Mohaha..

Trevlig kväll !
Puss Sandra


Vissa dagar...

Vissa dagar känns tunga, andra lätta!


Special day.

Idag är en speciell dag.



Puss o Kram


I love Shoes

Min och Dianas nya skohylla! 

Kom hem för en stund sen efter ett fett tugnt träningspass på Njoy!! (Okej, det var yoga vi körde ;) ) men de räckte till styrkemässigt denna dag. Känns skönt att äntligen kommit igång efter allt som varit...

God natt!
Puss Sandra!


Dear John






Hur kan en film väcka så många minnen till liv?



Heartbeats

One night of magic rush
The start - a simple touch
One night to push and scream
And then relief
Ten days of perfect tunes
The colors red and blue
We had a promise made
We were in love

To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, no
To call for hands of above to lean on
Wouldn't be good enough for me, oh

And you, you knew the hand of a devil
And you kept us awake with wolves teeth
Sharing different heartbeats in one night


Take me back...




Mallorca Sep-10


Good goood

Denna vecka har varit en toppen vecka! Jag har börjat min nya liv! Haha ;) Ungefär så..
Måndags började med massage efter jobbet! Thank God! Jag somnade. :)
Att gå en gång i månaden är riktigt skönt, och behövligt för den delen med!
I Tisdags kom mammi och hälsade på oss. Då var det mys för hela slanten.
 God mat, mys i soffan osv :)
Onsdag  kväll  tog tjejerna och vi en sväng på Pitchers, afterwork !
 Ni är bäst, är så glad att jag har dom bästa vännerna! =)
Torsdag började med ett hårt pass tyckte jag) på Njoy , med Kombi efter jobbet! Shiit både jag Carra och Diana var döda efter det passet! :P Det gav en fet träningsvärk iaf! Senare på kvällen  var det filmtime! Fredde kom till oss med den efterlängtade filmen Dear John ♥ Behöver jag säga nåt mer?
Fredag kom sötaste Elin till mig ! Vi åt god mat från favorit stället Saigon och pratade hela natten lång. Det var såå mysigt!:):)
Idag var vi på stan, jag och Diana.TTog bussen till mamma
. Nu ska vi iväg och fira söta Sarah! :) Hon fyllde år i torsdags. :D
Får se om kvällen avslutas på krogen eller hemma. Hehe..
Imorgon står träning på schemat .. och lite städning!
Ha en trevlig kväll alla!
Puss Sandra





Birmingham was Beutiful! :)

Jahaaa, då var man hemma igen. JAg gillade England, de var min första gång där. Jag hade gärna stannat!Just nu händer de så otroligt mycket saker i mitt liv. Både bra och dåliga. Tyvärr mest av det dåliga :( Jag mår som jag förtjänar, kanske man kan kalla det. Eller iofs inte, men jag är rätt bra på att ta på mig andras skit. Det är som det är iallfall. Det är en av anledningarna till att jag vill resa resa resa just nu! Jag vill bort från verkligeheten. För en månad sen satt jag på Mallorca, för 5 dagar sen satt jag i England, jag är ändå inte nöjd. Nu ser jag fram emot STockholms tripen me tjejerna, kommer bli grymt! :) Örebro bli bara för mycket. Nog tjatat om de.
Birmingham var jätte mysigt ställe. Vi var 35 stycken ungfär som åkte från Sverige :) Både killar och tjejer! ROLIGT!! :DTräffade mycket nytt folk! Kurserna och visningiarna var inspirerande och bra. Jag har träffat världens mest betraktade frisörer.Coolt! :) Frisörfesten var klart bäst på hela resan- galet! 4000 personer, alla frisörer!  Killlar och tjejer great! Hehe.. Italien, Cypern, England, landen var många där dom var ifrån :)
Det var segt att komma upp dagen efter, då det var kurs mellan 10- 17. Men det gick, eftersom det var så himla kul! =) =) Jag hade lite problem med min engelska , alla kurser var ju på engelska så jah fick lite hjälp där av en jätte söt frisör Phil! Hur duktig som helst :)
DEt var en sjukt kul resa med PAUL MITCHELL gänget!!! I sommar åker vi troligtvis till Vegas på mässa! Ser fram emot det!:)


Phil and me på Hands on Cut kursen!

Hann även med lite shopping!






Sam and Harry!

Puss o Kram
Sandra!


England Birmingham! Here we come!!!!

Om några timmar åker vi till Arlanda, jag och Carra ska först till Arboga och  sen därifrån åka  med våran snälla försäljare Jens som jobbar  på Paul Mitchell!
Back at Tuesday!
Chiao!



Du
förgyller mina drömmar....

Puss Sandra


2 dagar kvar!!!


På Lördag går flyget till England! Där ska jag ochCarro spendera några dagar i Birmingham! Paul Mitchell mässa, kurs och visningar!! OCH självkla´rt shopping och uteliv! :)

Puss Sandra
www.2klippare.se





Lovely weekend!

Helgen var riktigt trevlig! :) Jag hann med mycket på dessa två dagar. Måndagar brukar alltid vara en seg start, men idag var jag trots inte allt så trött!
I fredags hade jag o tjejerna bestämt oss för att besöka Frimis en  stund på kvällen. Menmin energi var heelt borta. Jag hade Sarah so sista kund, det var roligt :) Vi blev kvar till 20.00 eftersom vi skulle färga och klippa ! =) Men snyggt blev det! Men eftersom jag var helt slut så bestämde vi oss i att strunta i Frimis. Jag deäremot fick besöka akuten på USÖ eftersom jag fått ett STORT och så menar jag stort blåmärke, och min arm svullnade upp på en minut typ. Jag trodde jag fått en propp, men läkarna sa att de är en sträckning i ett blodkärl, inte vet jag, men jag har fortfarande kvar detoch de ser inte helt okej ut  :( Inte mycket sömn denna natt..
Lördagen bestod av jobb, sen kom älskade mamma och hälsade på! =) Vi åkte till Marieberg för lite shopping :) Sweet! :) Sen kom Emelie hem till oss innan jag tog min lilla power nap, osocial var jag med andra ord.. :P Sen kom gänget hem till oss ;) HHur kvällen slutade går jag inte in på...! HAHA! Men vi mötte tidningsbudet ; - God mogon tjejer! ;)

Igår var det städ dag, lite shopping, handling, och tvättning.. Puh! Skönt när de är gjort! =)
Idag har vi jobbar i vanlig ordning. Efter de snabbt till solariet för att fräscha på min bortflagade färg som jag lyckade skrapa ihop på tre sol dagar i Mallis! Saknar Mallorca, Attila , alla därnere! Underbara människor.



Här har ni min blåa arm, de har blivit större o blåare.. :/ Hoppas inte de är nåt farligt bara.

Föresten, vet ni!? Det är bara 4 dagar kvar till jag och CAroline åker till ENGLAND! :) :)
Frisörkurs, visningar, PaulMitchell mässa och självklart shopping! ♥
Jag ska utforska Birmingham så mycket jag kan på alla håll o kanter! ;)



Nu mys med min Favorit... Bella! :)

Tack för en toppen helg, jag fick träffa dom som betyder mest i helgen! :)
Puss Sandra


RSS 2.0