Spread Love

Give a smile. Spread Love.
Puss S


New collection Björn Axen

Vårens nya kollektion från Björn Axen heter " New Bloom". Den är kreativ, färgrik och riktig inspiration på hög nivå.
Jag är så otroligt stolt och tacksam att få jobba bland dessa kreativa kollegor, och vara en del i detta företag.
Som frisör är man aldrig färdig, finns alltid nya vägar, mer utveckling och det tycker jag är extremt viktigt!
Jag lär mig nya saker varje dag, efter 8 år i branschen. :)
Goda och varma kollegor är också en viktigt del, till att faktiskt inspirationen ska finnas där.
Så glad att jag står där jag gör idag.
Puss Sandra


Ledig helg med kärleken!

Det var längesedan jag hade en ledig helg utan planer. Så skönt! Sovmorgon och få vakna vid H, lång frukost, frukost på sängen, inga måsten och inga tider att passa. Vi har varit ute på promenader, shoppat, myst och njutit! Vi gick förbi en häromdagen där det finns så mycket djur. Det är för allmänheten och det är hästar, lamm, getter, höns och kaniner. Djur är något jag älskar och mår så bra av närheten till dem. Så söta var dom.
Vi hann även med ett hårt pass på gymet. Träningen håller i sig! Det känns bra, sakta men säkert! Var iväg imorse på ett litet pass med ptn och landade nyss i soffan framför Satc! Här kommer jag stanna hela dagen!
Ha en fin måndag!
Puss S


Alla Hjärtans Dag!

14 februari varje år känns alltid lite speciell! Det är vilken dag som helst egentligen men jag tillhör den skaran där jag tycker att man ska fira lite extra. Älskling sov borta på jobb men ett litet blombud dök upp ändå. Älskar Dig!
Puss Sandra


Simple Things

What à night... Har drömt så konstiga drömmar inatt! Hela natten! Undrar vad dessa betyder, jag tror ju lite på sånt att man kan tyda sina drömmar.
Idag är det fredag och ledig helg, men först en hel dag work!
Trevlig helg alla!
Puss Sandra


Budapest!

Tänk vad tiden går. Redan är det nästan en månad sen vi var i Budapest. Längtar tillbaka efter dessa lata dagar, god mat, spa lyx och massa mysigheter. Det var min andra gång i Ungern och båda gånger har jag besökt i januari månad. Nästa gång jag åker dit får blir en varmare tid i vår, kan tänka mig att det är så mysigt att vandra omkring och njuta av staden.

Puss Sandra


5år!

Idag är det 5 år våra blickar möttes för första gången! Vem kunde ana att jag skulle få vakna vid dina sida och att livet skulle se ut såhär! :) Du är mannen i mitt liv, min stora kärlek. Älskar Dig H!
Puss S


RSS 2.0