Night out baby!


 Monday morning again. Tack alla för en grym helg! Ni är bäst!  
Sitter på tåget till jobbet och tänker på hur tacksam jag är som får ha dessa tjejer runt omkring mig. Lycka  ända in till hjärtat! Stockholm ILoveYou! 
Puss Sandra 
 

Hair

Lite nytt från jobbet.. För och efter bilder.. 

Hair by me. 

Cozy Times!

Den här helgen har bara bjudit på massa lugn och ro, kärlek och fint sällskap! Långa promenader, tankar, framtida planer och en hel del annat. Idag har jag även hunnit med storstädning. Så skönt när det är gjort! Älskar effektiva dagar , blandat med lugn och ro emellan åt. Diana kom hem för en stund sen. Nu är allt som vanligt. Diana , jag och Bella. 

Maten vi lagade igår. Så. Sjukt. God. 
Älskar sommarkvällar och våran veranda! 

Hoppas ni alla haft en fin helg! 
Puss Sandra 

Midsommarafton!

Firar årets midsommarafton hemma hos oss i lugnet med grill och god mat. Rabarberpaj, jordgubbar och vänner. Behövde en lugn sådan dag. Diana är dock saknad här hemma eftersom hon fick åka iväg till Köpenhamn för jobb. 
Ha en fin dag alla! 
Puss Sandra Här är gårdagens sista kund förresten. Det blev en stor förändring. Fint va? 

Här åker Diana iväg imorse! Saknar henne redan. Min finaste Cabin crew! 


Midsommar!

Imorgon är det dags för midsommar! Vad snabbt tiden går.. Var är sommaren bara? Snart juli och fortfarande kallt outside. Jag trotsade vädret idag, tog på mig klänning, converse och kofta och sprang till jobbet. Väl framme väntade surprise med jordgubbar, glass, chokladsås och maränger! Vilken lyx start på denna morgon. Det var super söta Linn som fixat!   Här kommer min sista kund för idag, för och efterbild! :) 
Puss Sandra 

Selfie
Balos !

En av utflykterna på Kreta blev till vackra Balos! Efter att blivit tipsad av en kund som är ursprungligen från Kreta så hittade vi de rätta smultronställena på ön. 
Summer selfies
Kissamos

Älskar naturen i Kissamos där vi bodde. De hade så mycket frukter och fina träd.  Bland annat citron, apelsin, clementin, granat äpple , banan, fikon, aprikoser, persika, oliver och vindruvor. De har även väldigt mycket djur på ön. Vilda getter, katter, hundar. Man vill ta hem dom allihopa! 

Hög på livet!

På sistone har alla pusselbitar lagts på plats. Man inser saker, inser vad folk är för typer och allt är bara så självklart helt plötsligt. Ibland skrattar jag för mig själv när jag fattat galoppen.  Jag är så lycklig att jag tagit mig från Örebro och börjat om på nytt. Jag har dom allra finaste människorna och vännerna runt om mig. Jag är lite hög på livet just nu! 

RSS 2.0