Snön faller

Snön faller utanför mitt fönster. Mörkret har kommit för längesen. Kylan likaså. Jag känner lite att julen faktiskt är på ingång snart. Inte minst för att stjärnorna lyser i alla fönster utan faktiskt också för att julmusik spelas överallt! Igår julpyntade vi på salongen och åt massa pepparkakor. Jag kommer vara super snäll om det ska fortsätta såhär! Ikväll fick jag föresten med mig ett par nya curlingkängor hem. :) de ska få värma mina fötter i vinter.
Åh vad jag vill ha andra advent nu! Då får Örebro finfrämmande! Och de är dessutom inte vilken helg som helst , utan O'helga natt !
Längtar för tillfället efter Stockholm, Diana och andra fina personer!
Jag har funderat massor på sista tiden.. Kommer inte riktigt fram till någon bra lösning. Allt handlar om stora förändringar i mitt liv. Jag är splittrad och behöver verkligen fundera mera.
Det har aldrig varit så någongång att jag känt mig osäker på vad jag vill men när man vill göra båda sakerna och måste välja ett så blir det svårt. Hur som helst, jag funderar vidare.
Puss Sandra


For the first time


Stockholm

Ikväll är jag tillbaka i lägenheten och tillbaka efter en magisk helg i huvudstaden! Så fin helg minns jag inte när jag hade senast. Jag har träffat Diana min halva! Jag är så hel när jag är med henne . I fredags hade vi skräckfilmskväll ! Lääskigt, tur att jag hade H vid min sida ! :) vi åt thaimat( vilket va min första gång ) ! Så gott ! Och en hel del annat gott också. Mysigt.
Attitudesthlm som ägde rum i kista blev inställd för min del. Men jag har sån tur att några vänner var där så man blev lite uppdaterad iallafall med bilder !:) fin helg med fina underbara människor !
Längtar till nästa gång jag åker upp , då har Diana flyttat till sin lägenhet. Det blir nog en trip upp på fredag igen !
God natt!
Puss Sandra


Astrologen

Jag dör lite för den här sången. Speciellt när den sjungs av DARIN !


Goodmorning :)

Inatt har jag krigat om säng plats med min lilla Bellis! Hon är envis men söt! Man kan inte riktigt vara irriterad på henne. Men iallafall så om de inte finns plats i sängen så skaffar hon sig de , alternativt att hon lägger sig ovanpå en. Och hon ska alltid ligga på kudden och ha täcke på sig. Lilla skruttan.
Idag är det grått utanför fönstren. Tror inte solen kommer komma fram alls. Idag är en dag jag skulle vilka baka pepparkakor och mysa men de får vänta nån vecka till :) ska försöka mig till gymet sen , alltid skönt efteråt. Min vecka kommer va stressig . Måndag jobb och träning , tisdag jobb och träffa en vän, onsdag jobb och möte med styrelsen i Frisörföretagarna , torsdag jobb och jobba sent och fredag jobb och direkt till Sthlm , lördag attitudesthlm mässa i kista och sen fest och söndag hem till Örebro ! Händelserik vecka :) sånt gillar vi !
Ha en fin söndag allihopa !
Puss Sandra


Så mycket bättre

Ikväll har tv varit igång hela långa kvällen. Vi har såklart kollat på Så mycket bättre , som jag faktiskt gillar! Darin är ju med och de ögongodiset vill man ju inte missa !:)
Diana är hemma nu och det känns så himla skönt att ha henne vid min sida. Det är hon och jag , och så ska det vara ! Imorgon bär det av hemåt igen. Har återhämtat mig och ätit massa god mat hos mamma i helgen iallafall. Känner mig lite som en pensionär , men jag laddar bara inför nästa helg då jag kommer tillbringa hela helgen i Sthlm !:) time to sleep !
Goodnight!
Puss Sandra


Twilight !

Ikväll var jag och Sandra iväg på premiären av sista delen twilight ! Vi grät som små barn . Jag bara älskar dessa filmer ! Och såklart Jake som är hetingen i filmen !:) självfallet så va det dags att va lite klantig också . Lyckades tappa min godis påse (uppochner , vilket är typiskt mig). Några få ynka låg kvar i påsen !:p filmen var iallafall ett fint slut och mycket bättre än förväntan! :)
Så bra, så fin, så Bäst ! Nu ska jag blunda lite för att ta igen lite sömn eftersom min klocka ringde redan 04,30 inatt . Vi åkte till Falun över dagen på kurs men de kommer mera om de !
Puss Sandra


Thats me

Jag försöker oftast hitta en mening med saker som sker , oavsett bra eller dåligt ! Det händer oftast (!) att man förstår varför saker och ting händer . Inbland ska man bara bli starkare av hela situationen. Men i vissa fall finns inte den där meningen. Det konstaterar bara att livet är väldigt orättvist! Kanske blir man stark av det här , eller inte .. Det visar sig ...


A whole New world

Idag kan jag sammanfatta mig med bara ett ord. Empty.
Jag har tusen tankar men är ändå bara helt tom. To be strong.


Happy Friday !

Nu sitter jag äntligen på bussen påväg till mam och ska äntligen få krama och pussa min skatt Bella! Som jag saknat henne!! Och mamma också såklart. På sistone är det mycket som hänt vilket lett till dåligt med bloggande. Jag mår bättre , mina utslag är borta och ja är helt tillbaka till mig själv igen efter omständigheterna. Kan dock inte riktigt uppskatta ensamheten än( har haft människor hos mig nästan dygnet runt varje dag) haha. Och de andra dagarna har satc eller twilight varit ett måste! Nästa vecka blir det förresten premiär på sista twilight , självklart ska jag gå ! :)
Ha en fin helg allihopa !
Puss Sandra


Drunk on love

Musiken spelar som aldrig förr.. Tankarna snurrar som en bergodalbana.. Jag börjar ändå vänja mig vid tanken att min halva bor i en annan stad nu! Tur att jag har min tv och mina satc filmer , vad skulle jag gjort utan dom?!
Det börjar klia lite i mina res nerver. Jag känner att jag vill och måste iväg på något kul och lite varmare ställe. Italien , London, Barcelona, Paris ? London var jag ju bara för tre veckor sen, det som lockar mest är en en weekend till Italien eller Paris ! Med min svåra Beslutsångest så är och kommer det här bli svårt !;) att fira 24 års dagen på något av ställena hade ju inte heller varit helt fel, eller varför inte nyår?


Halloween part II


Halloween :)

Fredagen bjöd på en rolig maskerd fest och slutade dock inte så bra. I år fick jag hållas till att vara katt :) jag träffade många ansikten, bl.a Jack sparrow, Peter pan , apan, bumbibjörnarna, James Bond, ängel, djävul, fängelsefången m.m. Så häftigt !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_50968d4e9606ee4cd98ed481.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_50968d9cddf2b33cd1003d73.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_50968da5ddf2b33c9d003d9c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_50968da6e087c36949b38ad2.jpg" class="image">


Sthlm

Återförenad med sis och det känns helt underbart! Vaknade precis och nu ligger vi och pratar och myser . Har saknat henne så mycket hela veckan. Som tur är så så är Stockholm och Örebro rätt nära varandra ändå. Hade turen att åka bil upp igår med Fred och några andra. Packade sillar i en högljudd bil. Jag hade tänkt sova men så blev inte fallet. Hursomhelst mötte upp fina H igår. Vi tog en promenad till gamla stan där vi hamnade på Vapiano. Mycket prat och god mat :) sen gick vi vidare och tog en fika på ett jätte mysigt café. Stockholm är verkligen fint och gamla stan hur mysigt som helst . Timmarna gick så snabbt så de blev dags att hämta upp Diana efter jobbet . Resten av kvällen bestod av kvalitets tid med bästa! Fin lördag med fina personer !


Victorias Secret

Har så fina kunder ! :) Tack, tack , tack !


Guess

Guess who?


RSS 2.0