Flowers

Idag var det dags för lite blommigt! Det var på tiden.. Älskar att sommaren och våren är på g sakta men säkert!!! Om tre-4 veckor åker har till Kreta! Hur skönt ska de inte bli!? 


London

Hemkommen från en snabbvisit i London! Vi kom iväg... Inte den roligaste resan dit och väl där kan jag lova. Mitt matintag kan ungefär jämföras med tablettintag.. Usch usch usch! Men med min envishet ( som varken är bra eller dålig) bestämde att jag skulle klara det och I DID! Vad gör man inte för London och dess shopping. 
Trots att jag mådde (rent ut sagt) skit , så får London mig ändå att känna den där lyckan! Det värmer så i hjärtat när man alltid landat. Här kommer lite små godbitar. :) Well....

Tja, vad hade man väntat sig. Att åka på magsjuka, matförgifting (from hell) dagen innan man ska flyga är väl kanske lite onödigt. Jag som behövde LONDON.Shoppingen.Kärleken. Och lyckan! Jag vet att det här blir ett så negativt inlägg, men många gånger händer saker för vissa anledningar. Men detta?? London need you right now! 
 Snälla, imorgon vill jag vakna frisk och kunna ta min väska och åka till min favvostad! 

Home. Stockholm.

Hemma från en påskhelg i Örebro! Kvalitets tid med mamma, lite jobb och träffa några godingar! :) Idag har jag ägnat hela dagen i solen på våran terass. Ser fram emot många härliga timmar här framöver! 


Michaelochfrisörerna

Från och med i December började jag jobba på Michael och Frisörerna som ligger på Götgatan 84 Södermalm. Bästa salongen och bästa teamet (enligt mig själv) som inte går att jämföras! ;) tänkte visa lite jobb jag fångat på bild senaste tiden. Vill påminna er att att besöka oss på instagram : Michaelofrisorerna, samt Facebook Michael och frisörerna , hemsidan www.michaelofrisorerna.se. Ni kan även hitta erbjudanden, stylingtips och annat kul på våran egna youtube kanal. Se namnet ovan. Mera bilder är påväg.. :) 


Puss Sandra 

Happy Easter !

Oj oj oj... Nu har jag inte varit inne på bloggen sedan min resa till Dubai! Mitt liv har varit så fartfyllt ,  kaotiskt, galet, spännande och framförallt roligt sedan jag flyttade upp till Stockholm. Jag är så lycklig att jag tog steget och flyttade samt ännu mer lyckligt lottad att jag faktiskt bor med Diana och Bella igen! <3 Alla pusselbitar är på plats och det känns som livet börjat på riktigt nu.  
Vill önska alla en riktigt fin påsk! Själv ska den firas med världens bästa mamma och Diana i Örebro. Ska även hälsa på några fina tjejer som jag har kvar i staden.  Nu kommer massa bildregn från senaste! 
RSS 2.0