Inte som alla andra...

Bästa!


Lycka!

Beautiful morning. Vaknade upp till solsken i vackra Stockholm. Vi tog en tidig morgonpromenad på berget. Underbar utsikt! Sen väntade frukost på sängen.. Hur lyckligt lottad får man vara? Nu vill jag pausa klockan och inte åka tillbaka till Örebro. Men tillbaka till verkligheten. Kort men intensiv jobbvecka väntar. Och om två veckor väntar London !! Ha en fin söndag alla!
Puss Sandra


Årsmöte SFF!

Ikväll har vi varit på årsmöte för SFF! Jag sitter kvar i styrelsen och har ett år framför mig med utveckling och chansen att påverka och medverka !:) Man lär sig något nytt varje dag. Glöm aldrig de!;)
Kvällen avslutades med en härlig middag på Brasseriet. Mums!
Ny mys i soffan med D!
Puss o Kram Sandra


You!

Dålig uppdatering på bloggen på sistone. Det nya verkar ju vara instagram ;) haha.. Ni som känner mig vet ju att jag är lite mer aktiv där än här (läs insta beroende)! Ska bli bättre på att uppdatera när allt lugnat ner sig. Jag åker fortfarande väldigt mycket mellan Stockholm och Örebro. Dels för att träffa Min bästa syster och även träffa finaste Hussein! Min tid räcker inte till åt annat tyvärr.

Hursomhelst , våren har kommit till Örebro , vilket känns helt underbart. Jag älskar dessa vår känslor!! Att vara nykär i en underbar person ger bara ännu mer energi ! :)
Vi har haft en magisk helg i Örebro! Så bra att jag önskar att jag kunde pausa klockan och bara låta tiden stå still. Men tillbaka till verkligen. Vi har tillbringat timmar vid naturens hus i solsken, middag, överraskningar och massa annat. Vi har somnat i varandras armar, skrattat tills vi inte kan skratta mer, vaknat mitt i natten för att ge en puss och inse att man inte drömmer.
Jag har haft en fin helg. Med mitt hjärta!
Puss Sandra


Toupema Belgal

I veckan väntar en liten uppsättningskväll med Toupema Belgal. Det ska bli super kul med lite ny inspiration! :) Det får mig även att tänka på H , då jag träffade honom första gången på en Toupema visning i Stockholm februari förra året! Amazing !


RSS 2.0