The key

Imorgon får vi nyckeln till vårt nya hem! Längtar så otroligt mycket. 
Puss Sandra Norrlands guld!

Hur gott är inte Norrlands guld? Då menar jag såklart hjortron. :) 
Är pågång till Frösön nu där planet väntar mot Stockholm! Har haft en mysig helg med pappi. Längtar redan till nästa gång vi ses.


Pappa ville stolt visa upp din nya leksak.. 

Igår tog jag en magisk promenad till solnedgången. 
Puss Sandra 

Födelsedag!

Idag är det pappas dag! Vi har firat hans födelsedag dagen lång. Vi började morgonen med en promenad i skogen. Mysigt men samtidigt är jag rädd för djur, haha. Sen har vi varit på graven och tänt ljus , åkt runt lite och haft gäster hemma. Ätit, ätit och ätit! Det är lätt att de blir för mycket av de goda. Men är det födelsedag så är det. Nu har vi suttit ute i solen och sen har jag tagit en pw. Så skönt! Jag är väldigt tacksam att få spendera dagen häruppe idag. 
Puss Sandra 
Hair by me

Har varit så dålig på att lägga ut bilder på mina jobb men jag har börjat komma igång igen. Här ser ni lite nya hår som jag gjort på sistone samt mitt eget. ;) I onsdags var grymma Jenny hos oss och hade en färg kurs. Se hennes häftiga färger nedan. 
Och så sist några på mig. ;)Ha en fin lördag! 

Puss Sandra


London

För två veckor sen var jag och Diana iväg till London för lite shopping! Det blev en rekord snabb sväng. Men vad gör man inte för London och shopping. :)Några nya bebisar till min samling. :)

Min snygga och absoluta bästa flygvärdinna!  
Puss Sandra

Tomorrrow is daddys day!

Sitter på Bromma och väntar på ett försenat flyg. Suck. 
Passar på att skriva några rader. 
Ska åka upp till pappa över helgen och hälsa på. Det är nämligen födelsedag för honom imorgon. Ska baka en riktigt god tårta, hoppas inte han läser det här. ;) Ska bli så kul, längtar efter honom massor.  
Det händer så mycket just nu. Hinner knappt smälta allting.
Jag trivs så himla bra på mitt nya jobb. Jag bokstavligen ä l s k a r det! 
Vi har precis både köpt och sålt lägenhet, vilket resulterar i inga fler visnings söndagar. Gick förbi våran pärla idag, insåg att om en vecka har vi flyttat in. Helt galet!  Lite smått o gott från senaste!
Puss Sandra 


Där går mitt liv

Våran älskade skatt och dyrbaraste diamant Bella har somnat in. Hon har tagit sista andetaget och vandrat vidare.  Älskade skrutt. Allt gick så snabbt. Du hann att snart fylla 14 år men trots ålder är det aldrig ok att försvinna. Aldrig nånsin. Lilla hjärtat. 
Jag är så glad att jag fick finnas bredvid henne sista minuterna och sista andetaget. Det var mitt ansvar att inte låta henne känna sig varken rädd eller utelämnad. Ville aldrig lämna henne. Hur  kan man säga farväl till någon dom varit nära en i alla år. Hjärtat gör så ont att det inte går att beskriva. Varje gång jag somnat till och vaknar så inser jag att det faktiskt inte är en mardröm. Bella, hoppas du springer och busar med andra bästisar i hundhimlen. Och även fast du inte är här så känner jag din närvaro. Älskade vän, alla år vi fick ihop. Så tacksam för all glädje och lycka. 

Du är så fin min skrutt. Finaste bästa Bella! Helt oslagbar. 
Saknar redan dina pussar, din mjuka päls och allt mys. Ditt busiga morgon humör som kunde vända en hel dag.
Sov gott, Älskar Dig Förevigt!❤️


RSS 2.0