En irriterad Sandra!

Ännu en dag med sol / moln / åska / regnskurar.. När ska detta skitväder ta slut? Jo jag förstår hur det kommer bli. Det ska bli varmt hela veckan. När man ska jobba.. Så TYPISKT! Har nu haft tre lediga dagar och det händer inte ofta, men då har det varit halvdåligt väder.. Sånt här resulterar en väldigt irriterad Sandra! Jag blir så irriterad på allt och alla!
När ska jag få min första solbränna, kanske lagom till semestern i aug? Hmm...

Satt faktiskt och kikade på sista minuten resor idag. Jag vill åka bort, åka till värmen, till något något varmt land och bara njuta av sol och bad! Diana erbjöd sig att betala min resa, snällt va? Men jag betalar den själv isåfall.. Jag vill inte åka på nån annans bananskal, då betalar jag hellre själv! Pratade med Emelie idag och dom planerar sin resa första veckan i aug. Men då är problemet... Jag har en bruduppsättning då! Allt ska passa så bra. Jag får nog helt enkelt vara hemma i sommar och åka nångång i höst :D 

 Det blir iallafall några Sthlms weekends och Gbg weekends framöver, sånt gillar vi! Ser fram emot det =)


Midsommardagen!

Midsommardagen är ofta en dag som man brukar ligga bakis på.. Eller i varje fall brukar vara väldigt seg. Men inte i år, jag är sjukt nöjd över att jag tog det lugnt igår =) Hörde att festen jag skulle på ändå inte hade blivit lyckad, så jag är glad att jag inte gick miste om nåt! Haha.. Det var en mysig dag igår, jag var ledig och det var hur skönt som helst!! :D

Imorse vaknade jag pigg och glad! Och blommorna jag lagt under kudden låg kvar när jag vaknade. Hm problemet är att jag faktsikt drömde, inte bara om en kille utan TVÅ stycken! Hur blir det då? Får man välja ;) Jag är inte alls förvånad att jag drömde om dessa två killar, hade nästan förväntat mig det. Haha..

Idag har jag varit ute och powerwalkat hela förmiddagen, skönt! Sen suttit ute i solen en stund och nu sitter jag här.. Och bloggar! Diana jobbar idag och mamma är hos en kompis så jag är ensam hemma. Funderar på att baka något och bjuda hem Lina och Emelie imorgon på fika :)  Hoppas dom inte läser bloggen, vill överraska dom.

Om en vecka kommer Sherko hem. Har saknat honom, han är den bästa killkompis man kan tänka sig! :)
S
ka bli kul att träffa honom, det var bara för längesen nu..

Turturduvorna Diana och Jimmy is home again! Vilken kärlekssemester!:) Är bara liiite avis!♥







Underbart! Förstår ni att jag är avundsjuk?


Sandra

Midsommar 09!

Tro det eller ej men det är ingen fest som gäller för mig idag. Jag är hemma med hemkomne Diana :) Och mamma. Vi myser här i soffan och äter god mat! Riktig myskväll! Det kan va skönt de också. För vem vill gå ut i detta midsommar väder som alltid råder vare år? Inte jag iallafall.. Regn, regn, regn är allt jag säger. Imorse var de dock fint , då lyste solen :)  Då var jag ute med Sarah och Ninjo, sen gick jag en sväng och plockade blommor med mammi!
Blommor som jag ska lägga under kudden inatt och förhoppningsvis drömma om min Drömprins. Vem det nu kommer bli, spännande! ;) Hehe..

Så allihopa, glöm inte sju olika sorters blommor under kudden innan ni lägger er ikväll. Good luck!



Trevlig Midsommar!

Puss
Sandra

Torsdag!

Idag har jag jobbat, men inte en hel dag. Vi stängde igen vid 5 bara för att lyxa gtill det nu till midsommar =) hehe..
Jag var helt slut, slocknade på en gång efter jobbet när jag kom hem. Det har varit en jobig dag. Först kunde jag inte sova inatt.. De är så ovant att sova själv, plus att de va jätte varmt i lägenheten.. Sen imorse hörde jag om ett jordskalv som skakat Rhodos.  Jag blev jätte rädd! Jag tänkte på Diana och Sandra. Jag fick sms av Sandra så jag visste att de var lugnt med henne. Men Diana fick jag inte gta på .. Jag försökte från kl.10 till kl. 15.  Jag kunde inte hålla tillbaka tårarana, jag bröt ihop på jobbet. Jobbigt.. Men Carro tröstade mig och tillslut fick vi tag på henne. Man tänker alltide det värsta. Usch skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne, hon är ju min andra halva liksom!♥

Igår var Sara och hälsade på mig med henne ssöta lilla Chihuahua Leon =) Urgullig! Det var trevligt:) Sen efter de kom William över en sväng. Han hjälpte mig att fixa musiken i lägenheten och även visa mig hur konservburksöppnaren fungerar.. Hahah... Nu kan jag både laga mat och lyssna på musik tack vare honom! ;)


Imorrn kommer Diana, det är midsommar och jag har inget planerat.. Ahh.. Men njag gtar dagen som den kommer! Först o främst blir det god mat med mamma =)

Nu ska jag lägga mig framför tvn.

Hörs imorrn!

Blondes have more fun


 

Puss Sandra

Sandra 20 år! =)

Idag är det Sandras födelsedag! =) 20 år, shit va tiden går.. Jag vill bara stoppa tiden. :P


Inte nog med det så drar hon o lillasyster Emelie till Grekland inatt. Helt galet, sista minuten kan man säga ;D!! Så nu kommer Diana, Sandra och Emelie befinna sig i samma land. Fast dock inte på samma ställe. Sandra ska till Hakidiki och Dian är på Sanktynos elelr nåt sånt! Önskar Sandra en TOPPEN resa. Hade inte haft något emot att ta ledigt och folja med men jag har jobbet..

Födelsedagsbarnet!


Grattis Gumman! ♥

Ha en toppen resa och ta de lugnt med Grekerna, vet ju vad du tycker om dem ;)

Puss Sandra

Separationsångest..

Nu sitter jag ensam i lägenheten och tycker lite synd om mig själv. Inte bara för att jag är ensam här utan också för att jag måste sova själv. Jag vet, jag är töntig! Jag är 20 år ,  men ja har haft underbara kompisar som sovit här den här veckan. speciellt Sandra som sov hos mig inatt, hon är som en extra mamma. :) Men nu inatt ska jag sova själv, hon har lovat att komma om de är nåt. Jag är jätte trött så jag hoppas jag kan sova hela natten! Har varit ute på långpromenad ikväll, kikad epå Carros nya lägenhet i Ladugårdsängen. Sen var vi iväg o solade!

Inatt åker Diana till Grekland med killen. Åh, SEPARATIONSÅNGEST på HÖG nivå!! Så blir det alltid när vi inte är med varandra..

Imorgon är ingen vanlig dag, för det är Sandras födelsedag! Hurra hurra hurra!! 20 år! Men som sagt, vuxen livet är inget man längtar till. Jag vill stanna i min ålder nu,haha. Åldersnojaa när man är 20, de är inte lätt!





Älskar mina vänner !

Imorrn ska jag iväg på ett viktigt möte, whish me luck!!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt!

Puss Sandra

Frimis!

Lördagen började med att Emelie mötte upp oss innan vi gick till lägenheten. Vi var verkligen packåsnorna nummer 1! Haha.. Vi fixade oss och gick iväg till Sandra. Vi var taggade till tusen eftersom vi planerat detta länge. Hursomhelst, vi möttes av trevligt folk hemma hos Sandra :) Det bjöds på tårta och mycket skratt! Det kom mera o mera folk, tillslut var vi nog nästan 20 stycken i Sandras lilla etta. När vi skulle bege oss till Frimis är Emelies mobil STULEN! Helt borta!  Jag hade mina små aningar , men att anklaga nån kan man inte göra. Imorse fick Emelie reda på var hennes mobil hade tagit vägen. Och jag hade rätt, de var han jag trodde. Jag är glad att mobilen kom till rätta!!
Jag hade en grym kväll på Frimis, trots vädret var de riktigt kul :)
Idag mår man som man förtjänar.. Hmm.. Men gilla läget helt enkelt!
Nu har Emelie åkt hem, Diana sitter i gör naglar på en kompis och jag ligger i soffan helt död. Ska ta o ringa min  vän Sandra(som inte mår så jätte bra idag) och fråga om i ´ska ta en promenad. Hehe..

Sandra
 :



Gamla Frimistiderna..

Seg dag eller vad? Det har spöregnat hela långa dagen. Ända från imorse  när jag klev upp ur sängen och de regnar än.. Vilken rolig sommar! Men vi bor i Sverige , så vad mer kan man förvänbta sig .. Skitväder!

Jag är trött som vanligt efter en arbetsvecka. Det är så skönt när fredagen är avklarad och man vet att de är helg =)
I dag ska jag mysa med mamma och syrran framför tvn , de ska bli skönt. Jag laddar ordenligt inför morgondagen som kommer hållas på Frimis!

Hittade några bilder på Emelies blogg från när vi var nyfylllda 18 precis och gick till Frimis!





Haha det här var tider det! hehe .. Nu ska vi köra favorit i repris!
Go girls!

Trevlig kväll!
Sandra

Borta bra, men hemma BÄST!

Ja, då var jag hemma  Nora igen. Har sovit i nya lägenhetn två nätter nu, men med säängkamrat så klart! ;) Jag ensam där, nej skulle inte tro de.. Ska försöka sova ensam nästa vecka, men de får jag ta då.. Trivs annars jätte bra i nya lyan :D Den är Perfekt, mitt i stan! Kunde inte bli bättre =) Men innat ska jag sova hemma hos mamma iallafaall! Äta mammas goda mat, hehe..

Idag bokade syrran en ny RESA! Hon kom hem från Mallis för tre veckor sen drygt och nu på Tisdag åker hon IGEN! Galet!! Jag ska även denna gång vara hemma o jobba o slita medan hon besöker de vackra landet Grekland. Är något avundsjuk! Men hon och hennes kille kommer få det underbart mysigt, eftersom de ska fira sin 6årsdag! De är också en sak som är galen! ♥

På lördag blir det Frimis! Jag är sjukt taggad, ska bli så kul att träffa Emelie och alla :) Kikade igenom Dianas foton från  Mallisresan hon och Emelie gjorde, hittade några godbitar jag måste visa: UNDERBART?






Nu blir det långpromenad!
Puss Sandra


Tagga!

Det börjar närma sig Lördag och det betyder utgång med favoriterna! =)
Är sjukt taggad redan, det känns som det kommer bli en kanon helg! Sist jag sa det blev det tvärtom, så jag ska inte hoppas på för mycket.. Då blir man bara besviken! Men hur som helst, utgång på Frimis på Lördag! Bee there ;) 
 
Bästa personerna som finns!


Får mig alltid på bra humör , när jag är ledsen. Dom finns alltid där och ställer upp!
Guld värt! ♥

Nu ska jag sova .. Godnatt!

Puss o Kram
Sandra

Miss mammi!

Morgonen började med slit o släp. Jag var fullpackad och begav mig till Örebro med lite grejer! Sen snabbt iväg till jobbet. Väl på jobbet hände de mest PINSAMMA som kan inträffa!!!!! Jag ville bara försvinna. Men men som man säger, man lär sig av sina misstag. Någon gång måste vara denförsta. Som tur i oturen var just en viss W där. Så typiskt..
Då var det verkligen bara att gilla läget och göra de bästa av saken!
Efter stänging kom Sandra till mnig, vi åkte o handlade lte, fikade, snacka lite skit ;) Hehe.. Försökte även att få igång musik i lägenheten MEN de är inte alltid de lättaste! Tyvärr fick vi inte igång den.

Ska snart sova, första natten i lägenhetem. tur att Diana är här ;)

Skulle ljuga om jag sa att jag inte sakna mamma  nu..


Godnatt!

Puss
Sandra

Mina nya Älsklingar!!

Fullt upp hela dagen. Började med shopping imorse. Träffade Sandra och gick på stan lite. Idag öppnade vi klockan tolv , vilket vi brukar göra på måndagar, skönt med lite sov morgon:)
Direkt efter jobbet åkte vi till Ikea för att inhandla de sista in till lägenheten. Sen vidare till lägenheten. Och sist hem till Nora, där skulle jag börja packa kläder osv. Nu är klockan redan elva och jag borde egentligen sova! Men ligger i soffan och äter jordgubbar som mamma hade köpt idag, årets först, gott! :D
Imorrn ska jag sova i lägenheten, det kommer gå bra, det måste gå bra! Hehe..

Mina nya skor! ♥



Godnatt!
Sandra


Lägenhet- flytt måndag!

Jag har fått en lägenhet! Och flyttar in redan på Måndag. Det har gått snabbt, nästan för snabbt. Jag var och kollade på den idag. Den var supermysig, ligger centralt mitt i stan :) Perfekt! Frågan nu är bara hur jag ska klara av att bo ensam?
Diana ska sova hos mig så ofta hon kan men hon har ju också ett jobb och kan därför inte sova där ofta.
Herregud, Sandra ska klara av att bo ensam, laga mat(?) och tvätta. Haha känns som ett skämt. Men det är de inte!
Känner mig faktiskt nervös! Men de är kul med utmaningar.. Ska bli otroligt skönt att slippa sitta på den där varma bussen i sommar och slippa stressa ihjäl o passa busstider jämt.

Alla tjatar om fotbollen ikväll , själv ska lägga mig och kolla på Sex and the City, min favoritfilm! :)
Imorrn är det Europa val, ska ni rösta? Det ska nog inte jag. Eller så gör jag det iallafal, får se.

Ha en trevlig kväll!



Sandra

Studenter, kör hårt!

Hur underbara är de inte? STUDENTERNA! Imorse när jag var påväg till jobbet, lagom trött klockan var halv tio , möts jag av Studenter! Glada, fulla och galna ;) De hejade så glatt! Jag fick rysningar i hela kroppen. Jag minns min student som igår. Det var ett år sedan men de känns som nyss! Elin kom till salongen vid tolv så åt vi lunch innan vi stängde igen salongen en timme för att kolla på Ida som skulle springa ut från Virginska skolan. Det var så mycket känslor där på skolgården. Jag kände hur tårarna började komma fram, fick verkligen bita ihop för att inte börja gråta. Känslig som jag är! Gillade Frisörernas flak text :  Tjejer vill va oss, Killar vill ha oss" .  Haha!
 När vi var tillbaka på salongen var det fullt ös utanför. Studenterna överröstade till och med våran musik i salongen, man kunde knappt prata med kunderna. Det spelades party musik så man trodde man befann sig på krogen typ. :P Lagom partysugen man blev! Hur som helst, en jätte rolig dag på jobbet, med vännerna , på stan =)

Nu sitter jag i soffan och kikar på Talang! Ska snart sova.
GRATTIS IDA till STUDENTEN  och ÄVEN EMELIE APPEL! =)


 
Flum bild på mig o Jossie






Trevlig helg!

Puss Sandra

Blonds have more fun

Tro det eller ej men jag sitter med brun färg i håret!! Det är en beige färg, man kan säga  en ljusbrun färg. Nervöst, jag hoppas det kommer bli bra men det tror jag :)  Jag gör bara lite slingor, jag som helbrunnett är  jag faktiskt inte så sugen på. Speciellt inte nu till sommaren. Jag står fortfarande kvar vid " Blonds have more fun" . Hehe.

Är helt slut efter en helcrazy dag på jobbet. Det har varit fullt upp hela dagen, det har bara ramlat in kunder vilket är kul!=) Dagarna går så snabbt när det är mycket kunder...  Imorgon är det redan torsdag, sen fredag och helg!! Det blir en nykter helg för mig, men det hinner ändra sig men som de känns nu iallafall blir det lugnt!

Såg en massa studenter idag som skulle fota sig hos fotostudion brevid våran salong. Jag fick rysningar i hela kroppen. För ett år sedan var jag en av de lyckliga studenterna ! =) Vilka minnen! ♥  Efter studenten är det bara att välkomna vuxenlivet, något som jag försöker hålla mig långt ifrån. Vem vill bli vuxen?

Nej, nu ska jag skölja ur slingorna, bild kommer senare!

Trevlig kväll!

Puss Sandra


RSS 2.0