Bacio!

Vit sand. Öken. Kameler. Shopping. Bad. Delfiner.
Läääängtar!!!
Shopparkväll på Vågen och Krämaren idag till 21.00! Resulterade att jag fick med mig några påsar hem efter jobbet! Det var mysig stämning på stan. Glögg och pepparkakor , tomtegummor och tomteissar. Ja, snart är julen faktiskt här! Mys mys!
Nu ska ja ut me världens sötaste Bella!
Ciao, ciao, Bacio !

L i f e !

Kloka ord.

1 Advent ! <3

Som altid när första advent är så lägger folk upp juliga bilder, ett ljus  osv. Detta år har jag fortfarande inte fått någon såndär speciell julkänsla , trots att jag varit på julkyltning ikväll ! Får bli en bild på mig sedan några månader tillbaka. Brun och fin !
God Natt !
Puss Sandra

Pepparkakor & Lussekatter !

Nu ska det bakas !

Puss o Kram
Sandra

Weekend !




Lugn helg.
Imorgon åker ja tillbaka till Örebro ! Kände för en lugn helg hos mamma. Har ägnat mycket tid åt min familj på senaste tiden. De är dem bästa som finns! ♥
Förra helgen vid den här tiden var jag hos pappa , 50 mil härifrån. Det snöade då. Här finns ingen snö ännu. Det kan gärna få vänta lite till. Imorgon är det skyltsöndag! Det ska tydligen snöa. Vi får se imorgon! :)
Puss

The Palm - Dubai

Jag hoppas. Hoppas. Hoppas.

Mitt nästa resmål?



Kan väl glömma och drömma om denna plats!
Men satsar på Dubai om någon månad! :)
Har velat besöka Dubai länge länge. Det verkar så häftigt!!

Puss Sandra

Julpyntning!


Ikväll har vi julpyntat på salongen! Och så här blev resultatet:
Trots det snöfria vädret, närmar sig julen sakta men säkert !♥

Från och med nu kan ni passa på att handla fina julklappar från både Paul Mitchell och Edge till superpriser !
Glöm inte ta del av våra fina jul erbjudanden och kampanjer på www.2klippare.se.
Puss Sandra


Back on track!

Då var man hemma i Örebro igen då. Efter en härlig vistelse hos pappi! ♥ Underbara dagar, med solsken och lite snö. Igår var Ida och hälsade på en stund. Hon lämnade Casper hemma, så hon fick lite ensam tid. Man märker verkligen att vi är barndoms vänner för vi är fortfarande så himla lika i sättet. Vi har samma tycke om allt och hon är en otroligt fin männsika. Jag önskar att man hann ses lite oftare än en gång per år.
Imorrn är det back to work! Sen iväg till Nora och hämta skruttan Bellis! Saknar henne massa!
Idag var det kört- igen ! Diana och jag skulle handla inne på flygplatsen innan vi skulle åka. Jag tänker inte publicera exakt vad som hände men det resulterade i att hela restaurangen satt vända och kollade på vad vi höll på med. Det spelar ingen roll vart vi är, vad vi gör, eller hur vi gör så händer det alltid något! Vikan kalla det något.
Vi två. Diana och jag borde vara med i Guiness rekord bok med ett rekord i att göra bort sig.
Vi lever ett spännande liv. Man vet aldrig vad som händer härnäst!
Puss Sandra
Vet ni, jag saknar mitt långa hår!





Yellow

Några dagars semester i Norrland (får man kalla Jämtland för de?) , har gjort susen i min kropp! Det kliar i fingrarna och jag är sugen på att börja jobba igen! Det är lugnt och skönt här. Ovanligt tyst och stressen ser man inte på långa vägar  här. Det här kan man nästan kalla medecin. Man laddar verkligen om på nytt! Jag pratar ofta om mina helger som jag ibland spenderar i Nora hemma hos mamma. Jag kallar det paus. För det är precis vad det är. En stor, stor skillnad till min vardag. Hemma i Örebro är det ombytta roller- min vardag är stress.
Nu ska jag fortsätta umgås med pappa, imorrn är det time to say goodbye! Flyget går 14.30, måste vara i tid så vi inte missar incheckningen som vi gjorde i London sist. Puh!


Ny bok!

Igår inhandlade jag en ny bok. Det är alltid kul me nya böcker! Jag har inte läst så mycket förr men har börjat läsa mer och mer. Vi hade en inomhus - mys- dag igår! Låg och läste i flera timmar. . Årets första snö yrde utanför fönsterutan och jag var mer än lycklig som fick hållas inomhus.
Igår hade vi släktmiddag med mina brorsbarn, Jessica och Daniel. Vi åt massa god mat på Draupner  , som sedan avslutades med en fika hemma hos dem. Mysigt!
Idag började vi med att besöka vår brors grav. Vi tände två ljus. Det är ett måste när vi är på besök häruppe.Det är alltid fint runt hans grav.Hans barn hade gjort fina grejer som ligger på hans grav. Minnen fladdrar förbi och ännu starkare bli dom när man besöker hans plats. Det är jobbigt, men är ett måste. Känns väldigt skönt efteråt.

Pratade med tjejern i Örebro idag !Kan inte hjälpa attjag saknar dom. Samtidigt som vi har det hur bra som helst här. Vi åker ju hem imorgon. Alltid ångest när jag ska lämna pappa. Tårarna kommer rinna som vanligt när vi närmar oss flygplatsen och det är dags att säga hej då. Jag ska kämpa för att hålla tillbaka tårarna och faktiskt tänka på att vi ska åka tillbaka hit i April igen! ♥

Nej , nu ska vi ner och äta middag, för sen kommer Ida hit. Hoppas hon har med sig sin lilla Casper! :)
Puss Sandra

Mys på hööög nivå!!

En liten bild- update här uppifrån!

Glad Wilma!

Idag har vi haft huset för oss själva! Mys mys!Pappa skulle iväg och köpa en ny leksak- fyrhjuling!  Vi börjad förmiddagen med att baka både rulltårta och sockerkaka. Eller rättare sagt, jag bakade själv. Diana åt smeten och tittade på! :P De blev perfekta!! Sen tog vi en långpromenad med Wilma. Fotade en massa fina bilder. Solen har lyst på oss idag med. Vilket härligt väder vi har häruppe till skillnad vad som brukar vara i gråa Örebro. Har haft en otroligt lugn och skön dag. Har spelat piano och sjungit. Blev lite uttjatat efter en stund eftersom jag enbart kan spela "Nu tändas tusen juleljus". Jag älskar julen, och den är ju snart här! Imorgon ska vi träffas allihopa och ha släktmiddag. För övrigt har  vi inte så mycket planer ännu. Vi tar dagarna som dom kommer! Nu kommer lite bilder från dagen :

Glad Wilma! ♥

Puss Sandra


Onsdag , Jämtland!

Igår kväll landade vi på Frösön. En fin ö i Östersund! Dock var det mörkt så vi kunde inte se den fina miljön. Jag halv sov i bilen hem,samtidigt som jag försökte vara social och prata.  Det blev sent. Dvs en sovmorgon att vänta..!
Idag har vi varit ute och tagit en gran.Vi skulle hugga ner två granar. Pappa högg den stora, jag högg den lilla! :) Sen har vi varit ute och gått på sjön. Det är redan is här. Solen har skinit hela dagen, och det är frisk luft så fort man kommer ut. Allt är lugn och skönt , jag har gått runt i mjukisar hela dagen. Det kommer jag göra dom resterande dagar som är kvar! :)
Trevlig kväll!
Puss Sandra

Landat!Pappiii!<3

foto0561 (MMS)

Landat!Pappiii!<3


Pappas dag! <3

Idag är det pappa alldeles egna dag. Fars dag! Jag önskar att jag fick ge honom en bamse kram och tillbringa dagen med honom men jag får vänta TVÅ dagar till!! PÅ tisdag åker vi till honom och stannar där tills på söndag.:)
Som  vanlig ordning drömmer jag mardrömmar två veckor innan jag ska sätta mig i ett plan och flyga. Och ingen skillnad är det denna gång! Har drömt var och varannan dag om flygkrachsar hit o dit. Vet inte var var min flygrädsla kommer ifrån. Eller varför den blir värre. Men en sak- den ska aldrig hindra mig från att resa!
Om det går som det är tänkt så kommer jag ägna 12 timmar sammanlagt på ett plan ensam, om några månader. Det blir en utmaning i sig! Mer om det en annan dag..

Sist vi var här. Hoppas inte det hinner komma snö i veckan. Vill inte ha vinter redan :)

Världens bästa Pappa! ♥

Snart ses vi pappa!!!! ♥


Diana slutar kl.18.00 idag och som vanligt har jag lagat middag till oss när hon kommer hem på söndagar ! Vi får besök av Sandra senare ikväll. Sen har vi även tvätten.

Kom hem från mamma för en timme sen. Har varit där hela helgen och vilat upp mig. Tagit en paus i mitt liv. Sånt som behövs ibland. Både för att ladda om och även kunna prestera bra.

Morgondagen kommer bestå av övertid på jobbet. Ska jobba sent. Sen hem och packa till resan.

Tisdag jobbar jag 9.00 -16.00. Sen går tåget en timme senare. Ska bli skönt att endast behöva byta tåg i Stockholm för vidare resa till Arlanda. Hoppas vi kommer fram på rätt gate. Kan nämnligen inte Arlanda så jätte bra. Hursomhelst, vi landar 22.10 i Östersund. 45 minuters flygresa är inte så mycket att klaga på.  Jag brukar kunna hantera det ganska bra, det är värre för Diana. Jag antar att mina fingrar och min hand kommer bli sönderklämda även denna start och landning. Whish me luck!

Puss Sandra

 


One years ago.

Mörkare hår, brown eyes! ;)

And also longer...
And now
...Blonder and shorter!

More energy, thanks!

Please, give me some more energy!
En hektisk vecka var väntad. Den har varit fullspeckad med möten, kurs/inspirationskväll och en hel del jobb!
Den har blivit få timmar sömn denna vecka. Jag måste verkligen ändra på mina dåliga vanor. Komma i säng i tid och få mina 8(!) timmars sömn. Ja, det är verkligen så, jag behöver 8 timmars sömn.
Ett nytt datum är BOKAT! 2 februari -12 !! En stor visning med allt från modernt- klassiskt  och avantgarde!!!! Det är Toupema Belgal som kommer att hålla i den på Nalen i Stockholm . Inspiration!!!

Och så var det fredag igen.. Underbart! Jag kom till mamma för några timmar sen. Har ätit god mat och bara myst i soffan framför Idol!   Ska vara här hela helgen. Jag behöver återhämta mig. Återhämta lite sömn och det viktigaste  av allt; fylla på med lite energi.
Ha en fin helg allihopa!
Puss o Kram Sandra



Bella !

foto0537 (MMS)

Bella !


Finest !

Kommande vecka ska bli spännande! Imorgon startar jag veckan fullt med jobb! Ska försöka ta mig till Njoy imorrn kväll. Får hem Bella imorrn också, måste hinna klämma in en lång kvällspromenad med den lilla tjejen med :) Tisdag jobb och sen iväg på en  handledar kurs om jag förstått de hela rätt. Det kommer nya regler och nya avtal inom våran Svenska Frisörföretagarna. Så en heldel nytt att lära och de ska även ge oss Apu/apl behörighet. Spännande!
Onsdag jobb, och sedan kolla på en håruppsätningskväll hos HÄR! Dom har ju precis bytt lokal så nu ligger den några meter närmare än den låg innan. Det är toppen att ha dom så nära! Det kommer vara Topema Begal som håller i den om jag inte minns fel.. Torsdag Jobb, sen kanske försöka hinna träffa Appel sis och även hinna färga mitt egna hår. Fredag jobb. Spendera helgen hos mamma. Ska bli skönt med en lugn helg nästa helg! Nu har det varit liite mycket på senaste!
Nästa vecka åker jag och Diana till pappa några dagar! Det kommer bli awesome !♥
Våran trötthet idag resulterade i att vi blandade ihop dagar och datum. Så Diana ringde och grattade pappa på Fars dag, fast det är ju nästa söndag. Haha.. Han skrattade högt ! Det är inte så lätt alla gånger ;) Pappa ska få sina presenter när vi kommer upp istället. Funderar på vad vi ska köpa? Har ni några bra Fars dag tips?
Nu ska jag blunda några timmar. Min kropp skriker efter sömn. Den här natten blev ganska så hård. Lite för många timmar på dansgolvet och några för få sömntimmar !
Godnatt!
Puss Sandra

Stockholm ! ;)

Stockholm tonight i bilder :

Solidaritet!

Crazy Night!! ;)

Puss o Kram


Cabin crew

Love story

I somras skulle vi åka iväg till ett av mina favoritställen Mallorca. Vi var fulla av energi och hade höga förväntningar. På flygbussen från Nyköping till Skavsta kliver det på en kille. En mörk, lång och väldigt fin kille. Vi sökte ögonkontakt innan det var dags att hoppa av bussen. Väl framme på flygplatsen syntes han inte till längre. Tills... Vid våran gate står han där igen. Han hade kostym och såg bara sådär goodlooking ut.
Min vän började spekulera i om han åka med vårat plan eller om han bara jobbar där på flyplatsen.
Plötsligt är det våran tur att springa ut till planet. Vi får platserna längst in mot fönstret. Jag tittar upp. Vem kliver in på planet? - Jo, han!  Det tar inte lång stund innan vi startat en konsversation, en lite hackig engelska ( eller om jag får säga : svengelska). Det var en trevlig tur! Innan jag går av planet sträcker han fram en ihopskrynklad lapp i min hand...
En vecka senare står han på flygplatsen och möter upp mig efter landningen. Vi bytte några ord, en kram eller två.
Ytterligare en vecka efter det mötte jag upp honom i Örebro på resecentrum. Hans första gång i Örebro. Vilket blev ett par gånger till därefter.
Idag är det exakt två månader sedan våra blickar möttes.Han har lämnat Sverige. Han befinner sig nu i ett annat land. Många många mil härifrån.Cabin Crew på Emirates var det som fick han att flytta. Jag är så otroligt glad för hans skull att han fick det efterlängtade jobbet .Det var en fin tid!









Puss Sandra

New cut,new colour!

foto0389 (MMS)

New cut,new colour!


New!

foto0548 (MMS)

New!


Ritz och Nause !

Igår spelade Nause på Ritz!

Vi var självklart där, eftersom en av deras låtar (Made of)  var en  sommarhit som spelades om och om igen på våra resor i somras! ;)

Den gav så sjukt roliga minnen och stunder tillbaka och framför allt galna  flashbacks!!! Min sommar var bara så svårslagen.

Sommarens första resa tog oss till Magaluf i Juni! "What happends in Magaluf , stays in Magaluf!" :)

En månad senare i Juli åkte vi till Gotland , en vacker Ö  utan gränser! V.29 såkallade Stockholms veckan- vad mer behöver jag säga! Loca loca loca...

Fyra veckor senare åkte vi vidare till Magaluf IGEN! Älskade Mallorca!

Stockholm lördag! Ses i dimman!  ;)

Puss Sandra

 


S

foto0525 (MMS)

S


Lipstick on.

foto0521 (MMS)

Lipstick on.


Månadserbjudande!

foto0508 (MMS)

Månadserbjudande!


RSS 2.0