Read all about it

Regnet smattrar på rutan. Mörkret kom för en timme sedan. Hösten närmar sig mer än stormsteg. Mysigt! För mig är hösten en lite lugnare period. Jag satsar mer tid på mig själv. Träning, myskvällar med film och bokläsning.  Sånt man borde göra året om men det är inte förräns nu man finner sig till ro.
Sitter och kollar igenom bilderna ifrån våran resa. Vilken helt underbar vecka vi hade! Vi hade så roligt, vi skrattade konstant. Vi tog verkligen vara på tiden. Vi ville inte ens somna när det var dags , för att man inte vill missa något. Trots det så gick veckan alldeles för snabbt. Sån tur att man har massa foton att blicka tillbaka på och minnen förstås. De blir man ju aldrig av med.











 

Autumn is here

Som det var planerat från början skulle vi åka på kurs till Mallis om två veckor. Tiden har sprungit iväg och vi känner att det hade blivit alldeles för stressigt ! Vi åker istället till London och går på Saloon international i okt !!!! :) jag har dessutom bokat biljetter till pappa så vi åker dit 2-7 okt , sen är mässan 14 okt ! Det kommer bli en spännande höst som jag verklige. Ser fram emot ! :) om två veckor gör jag brud igen, ännu en grej som är fantastiskt kul !! Nu work work!
Puss Sandra


Fun

Kan man inte bara vrida tillbaka klockan och pausa ?


Inget varar för evigt

En kväll med mycket känslor. Ett bra beslut.

Grekland

Hemma igen efter en helt underbar och fantastisk vecka. Att komma hem idag kändes lite segt. Har redan hunnit använda stickad kofta. Få myggbett och längta tillbaka till värmen. Vi har haft runt 40-42 grader när det var som varmast. Vattnet har varit riktigt uppvärmt tillskillnad mot vad det var för två månader sen. Det har varit en speciell vecka. Redan från första stund när vi fick vårat rum på hotellet , vilket visade sig vara på sjunde våningen med endast tre andra rum och enbart trappa upp sista biten så blev vi genast lite skeptiska. Haha. Hela korriidoren ekade av hög musik och vi sa direkt "ååhnej!" . Tills vi kom in på rummet, gick ut på balkongen och möttes av två fantastiska personer. Vi har en hel takterass på 7 våningen med utsikt över havet. Så vackert! Trevliga killar, så trevliga att vi hängde i en vecka 24/7! :) En vecka går snabbt, och plötsligt står man där med gråten i halsen och ska säga de där orden. De orden som är svåra att säga. Hur som helt, vi har badat massor, ätiti god Grekisk mat, solat , skrattat , festat och dansat, precis som en semester ska vara. Jag har träffat vänner för livet! ♥
 
Att komma iväg, få fundera och bäst av allt komma underfund med saker och ting är det bästa. Man får sig en tankeställare och man inser vad som är rätt och vad som är förbaskat fel. Jag har bestämt mig. Och det kommer bli bra. Det bästa jag kan ha gjort.

Direkt från stranden

Hittade en wifi på elli beach , hoppas den funkar så man inte åker på en fet räkning när man kommer hem ! Just nu direkt från stranden. 32 grader och en massa bad ! Idag blir det steka hela dagen :) ska försöka styra upp med Sandra och gänget som befinner sig en timme härifrån.
Jag ska kila i och bada nu innan jag dör av värmeslag.
Jag har sett stjärnfall varje kväll sen vi kom, vad kan de betyda ?
Puss Sandra


Igår Sverige, idag Rhodos!

Har landat och kommit fram på plats. Två månader senare och allt är sig. Hotellet är superbra. Vi bor längst upp på våning sju , schyssta grabbar som grannar och en hel tak terass till oss. Tack för den.
Idag har vi solat och badat, ätit på la Diga och bara chillat. Jag njuter! Precis kommen från en shoppingkväll på Zara och nu har vi ätit middag och ska möta upp några andra. Som sagt, vi mår bra!
Puss Sandra

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/842956/images/2012/pic_503284c5e087c37913000c60.jpg" class="image">


Bröllop!

Idag har jag fått äran att klä en brud. När Tina var hos mig förra veckan så hade jag endel tankar och ideer kring frisyren och så kollade vi lite på en sida på telefonen. Där hon plötsligt hittade en frisyr som hon kände på en gång att hon ville ha. Mycket lockar, tiara, och lite blommor i samma färg som hennes brudbukett. Vi gjorde den till en egen variant, ganska enkel. Men på samma stund unik.Tina var så glad och lycklig. Hon ville att tiden skulle stå stilla och att dagen inte skulle ta slut.Tänk vilken stor dag. Hon spelade en låt som en tjej ska sjunga.Det varså rörande att tårarna nästan höll på att komma. Att göra det absolut största i livet (enligt mig) gifta sig, måste kännas som att den sista pussebiten är lagd.Vilken underbar känsla.
Jag har fortfarande många bitar kvar att lägga.
Önskar henne all lycka!  ♥
Gjorde i ordning ett gulligt fruktfat med melon (hjärtan), stjärnfrukt och vindruvor. :)
Mer bilder kommer sen.
 

Den här dagen kommer jag leva på länge. 
Nu städ, tvätt, klippa Diana ikväll och packa.
RHODOS IMORGON!!! :)
Puss Sandra

Come and go

Idag känner jag mig som ett litet barn, dagen innan julafton! Mamma ska komma och sova hos oss, vi ska äta kräftor och mysa! Saknar henne massa. Men först då ska jag jobba!:) idag var vi hos veterinären. Jobbigt ställe det där. Jag satt där och såg en gråtandes tjej komma ut med endast ett koppel i handen. En hemsk syn. Mina tårar var så nära hela tiden men jag bet ihop. Det gick bra idag. Jag är glad över det. Men det kommer bli operation, så småningom. Ikväll har jag njutit av Saigon med Sandra och Diana vid slottet. Underbar utsikt och en sen varm sommarkväll. Bästa kvällen!
Puss Sandra


Feel the Love

Stressig dag på jobbet. Kaos vecka , men det gillar vi! Fixat ärenden på stan , pratat i telefon med både Emy och Elin. Träffat både Julia och Karin ! Hunnit med dessa godingar på en och samma kväll är inte dåligt. Köpte med morotskaka hem i överraskning till Diana:) nu ska jag mysa ner mig i sängen med Bella ! Imorgon väntar veterinärbesök, whish us luck!
4 dagar kvar !!!!:)
Puss och godnatt !


Tired

Herre, vad jag är trött.. Orkar knappt hålla ögonen öppna. Antar att det är helgen som satt sina spår. Jag tror jag har endel sömn att ta ifatt.
I veckan väntar mycket jobb, lördag gör jag bröllop och söndag åker vi till Grekland ! Innan de ska jag hinna träffa mamma för en kräftskiva , träffa lite vänner, veterinärbesök och packa. Jag känner mig stressad men det är väl de som kallas resfeber ?! Helgen var iaf supermysig. Lördag häng på satin med Karin och sen kom mr förbi också. Trevligt ! Lördagen började med lite kubb, musik och skratt ute på gräset. Sedan hamnade alla på frimis. Där det sedan blev en riktig cirkus! Diana och jag tog cyklarna , lämnade allt och åkte hem till oss. Puss Sandra


Nöjd kund

Hur underbart är det inte när en kund kommer med en stor blombukett fylld med rosor och liljor för att man är så nöjd!:) Det värmer i hela hjärtat! Tack tack tack!


En gång för alla....

Jag är så sjukt jävla irriterad idag. Har hört en och annat. Det är tragiskt med alla människor som ser bra ut utåt sett men har en trasig insida som sällan visas på rätt sätt! En gång för alla , kan alla bara bry sig om sitt egna liv om ni har något? Just nu verkar det ju inte som det eftersom våra liv verkar vara största intresset i era glappkäftar.
Jag undrar vem som startar vad. Vad som sägs? Vad som sprids och hur det sprids. Största frågan är nog VARFÖR? Jag kan fan inte förstå. Att få höra saker som detta , det gör mig så upprörd. För en stund så är jag mest bara chockad, tom, borta.
 
Folk stör sig. Det är konstaterat. Många pratar om att det är avundsjuka. Jag vet inte vad som ligger bakom detta i grund och botten.
Jag driver mitt egna  företag sedan tre och ett halvt år tillbaka. Jag gör det jag drömde om i skolan. Det gör jag nu redan, i 23 års ålder. Det går bra och jag skulle aldrig vilja byta mitt jobb.
Vi reser så fort vi får möjlighet. De sista tre åren har jag rest två gånger utomlands på sommaren enbart för att komma bort, koppla av. Få ett avbrott i vardagen helt enkelt. Att vara företagare kräver så mycket mer än att bara stå i en salong och klippa som många tror. Jag gör det jag mår bra av helt enkelt, vilket också verkar vara fel. Mallorca, Rhodos, Gotland, underbara ställen. Inte för festen utan för resetiden är perfekt om man reser en vecka.
Och ja, vi festar. Ett glas med vännerna på uteservering, en natt på strömpis en helg i Stockholm. Vem festar inte? Och vad är felet med festandet? Påståendena är många. Och elaka. Personer som påpekar resor, fest, hårfärg. Alltså vad är problemet? Bara sluta med det.
Min syster, min andra halva, som också är utsatt för det här har också ett bra jobb,hon är nöjd med tillvaron osv. Men det förstör så mycket när man får höra....
Vi har kämpat för det vi gör idag. Där vi är idag. För tre år sedan blev Diana sjuk i panikångest. Hon var sängliggande i månader. Min syster , hon kunde varken gå och handla inne på en affär , hon klarade inte att gå till toaletten själv eller att åka buss en halv timme till Örebro var en omöjlihet.Hon kämpade , fick medecinering och idag lever hon utan medecinen och har självklart stärkts efter den jobbiga perioden. Idag är hon inte alls den hon var för tre år sedan. SÅ snälla , säg ingenting,  vi har kommit hit alldeles själva, utan någon annan och vi sköter oss själva alldeles utmärkt.
 
Dom som känner mig , vet vem jag är. Ni andra kan bara sluta bry er, sköta er själva och skaffa ett liv. Allt skulle plötsligt vara lite bättre då.
 
Puss Sandra

Cockpit

Igår var det biodags. Blir alltför sällan mellan gångerna ! Vi gick iaf på den nya flygplansfilmen cockpit !:) super bra och rolig . Mysig kväll med tjejerna! Idag är det full rulle , har precis slängt i mig lite lunch, och väntar på min kund. Det väntar en stressig eftermiddag kväll. Men hoppas avsluta denna kväll på någon uteservering med vännerna ! Trevlig helg !
Puss Sandra


Set the world on fire

Sista rycket på jobbet nu. Två kunder kvar , sen lite storstäd i salongen innan jag ska hem och fixa mig inför bio ! Ska bli såå mysigt!Såhär ser jag ut idag. :) Ciao!


One more night

Räknar ner... 11 days ! :)


True words

Kvällens ord : Inget varar för evigt. Hemkommen från en promenad i regnet vid Naturens Hus ! Jag kan inte annat än säga att det är mitt absoluta favorit ställe !!! Puss Sandra


Monday and the sun is shining

Idag känner jag mig sådär peppad till allt. Ingenting är omöjligt! Några kunder kvar på jobbet, sen iväg på massage , plocka vinbär , powerwalka och till sist fram med penna och anteckningsblock. Planering ! Om mindre än två veckor åker jag tillbaka till Rhodos och värmen. Längtar !!!


Flätoor!

Kunde inte låta bli Dianas hår igår innan vi skulle sova! Vad tycker ni ?


Plans

Massor av planer. Det här kommer bli en spännande höst. Mycket jobb men det gillar vi! Nu kommer lite mer bilder från helgen . Sleep tight!l Puss o Kram Sandra


Back in the days!

Helt underbar helg. Har tillägnat helgen hemma i Nora och bara myst med familjen. Det har varit en effektiv helg, vi har hunnit med mycket. Igår tog vi årets första (och sista!) dopp ! Ett snabb dopp kan man säga. Annars ägnade vi hela dagen ute i solen . Träffade Moa för en glass nere på stan på dagen och på kvällen var det dags för den årliga körsbärs -pallar-kvällen !! Vi tog bilen och hämtade upp Sarah! Jag fick köra, ovan som jag är gör jag alltid massa knas så hela bilen sitter och antingen skrattar eller gråter haha !;) hur som , det var gott med körsbär ! Bellis var blivit klippt och vi är nu klara med våran scratchingbok från Grekland. Den blev så fin :) satt och klippte så mkt att jag fick. En blåsa haha, men det var de värt. Och idag innan vi åkte hem till Öre så var vi iväg och plockade svamp. Dessa dagar var verkligen back in the days.. Älskar min familj så mycket. Ni är bäst ! Puss Sandra


That was just a Dream

Goda nyheter på gång . Jag tror det lutar åt Mallis och jag är helt överlycklig !!! Hur kan en resa få en att må så bra !? Igår var vi på stand up med Özz Nujen inne på Strömpis , var riktigt kul ! Jag trodde inte riktigt att jag skulle skratta så mycket som jag gjorde !;) haha.. Herregud ! Det sjuka är att allt eller iaf mycket av de han säger är dagens sanning .. Jag kände igen mig och de tror jag de flesta gjorde . Ibland kanske de va lite väl grova skämt men kul var det iaf . Dansade lite , skrattade och hade trevligt. Kvällen gav mig flashbacks och plötsligt var jag 4 år tillbaka i tiden. Igår var dagen med stort D ! Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna ! Puss Sandra


Kiss from a rose

Världens Bästa kväll, blir dagens sista ord !


RSS 2.0