London calling !

Vilken stressvecka! Jobbat fyra dagar denna vecka vilket har känts som dubbelt så mkt! Långa behandlingar på kunder och en heldel övertid. Lite fix på sig själv hann jag också med! Man känner sig så fräsch när utväxten är fixad och brynen har fått lite färg. Igår var det 48 h på Frimis, vilken kväll! Galet kul och mycket dans. Imorrn fortsätter galenskaperna(!).

Om några timmar flyger jag, Diana och Julia till LONDON och SHOPPING står först på listan! Wihooo!
Ska även hinna träffa några vänner som befinner sig i London just nu. Men först ska jag sova några timmar. Ska sätta 3 klockor på ringning så att vi inte missar våran chaufför som ska ta oss till Skavsta.
Nu time to sleep. Goodnight!


Senaste vistelsen i London. Julia, Carro, Diana och Alan. :)
Puss Sandra

Jämtland och Kalas! <3

Då var det söndag igen och imorgon åker vi hemåt! Herregud vad tiden går fort. Så fort att jag inte ens haft datorn uppslagen sen i torsdags kväll. Alltid, alltid samma underbara känsla att vara här uppe i norr hos Pappa! Jag älskar att vakna i vårat gamla sovrum och inte ha någon tid att passa på morgonen. Klä på sig mjukisar,en tofs på huvudet och gå ner och äta en seen frukost. MYSIGT!
Gårdagens kalas blev riktigt lyckat!! Pappa var prio ett hela dagen Jag tror vi var närmare 40 stycken sammanlagt.Många av dem är redan folk vi träffat men sen var de en och andra nya ansikten med. Trevligt! Hela långa dagen från 12  till någon gång efter 01.00 hade vi gäster. Då hade jag och Diaana redan lagt oss. Ska det firas så ska det ju göras på riktigt! Man fyller ju bara jämnt var tioende år! ;)
Imorgon går flyget hemåt. Ska försöka trycka in en fika med Ida mellan halv 10 och halv 11 innan vi måste åka iväg till Frösön.  Har verkligen saknat den fina tjejen jätte mycket. Jag är så glad att vi som barndoms vänner fortfarande har kontakt och träffas när vi väl får möjlighet! När vi kommer till Örebro sen ska jag direkt hem till mamma och hämta våran lilla skatt Bella. Saknar min bebis!♥

Vi har Världens Bästa Pappa!♥

Tog en tupplur i det underbara vädret vid hade idag! Har nästan fått årets första fräknar! :)


Underbara dagar här med Pappa!
Och jag hoppas och ser fram emot att det inte dröjer länge alls innan jag är här igen!
Lycka!♥
Puss Sandra


Om en vecka vid den här tiden är jag i Londoooon!! Galet!


Åker till PAPPA! <3

Imorgon vid den här tiden hoppas jag att vi har landat och är hela! Dessa mardrömmar som smyger sig på alltid när jag ska flyga. Jag längtar massooooor efter pappa! Ska bli så kul att komma dit och ha några dagar lediga !! ♥
Men första ska jag jobba några timmar, rättare sagt mer eller mindre en hel dag nästan. Måste sova nu eftersom jag ska upp tidigt och packa ( alltid lika sent ute) och dessutom börja tidigare på jobbet än vanligt. Har föresten haft en lovely stund på Java med Diana och Sandra ikväll! Lite skvaller, skratt och mys! Vad jag älskar dessa stunder med mina tjejer!♥
Puss Sandra

Saturdaynight.

Godispåsen står på bordet, fasen vad ja äter godis! Jag är inne i någon slags sockerperiod. Min kropp skriker efter energi, då är väl inte godiset de bästa men dock de snabbaste.. Vilket underbart väder det har varit idag. Tog en powerwalk mot naturens hus idag, musik i öronen och solen värmde mina kinder. Underbart!  Sen har bästa Peter varit här och hjälpt mig sätta upp de efterlängtade rullgardinerna!! Äntligen! Nu hoppas ja kunna sova lite längre på mornarna än vad jag kunnat gjort på senaste tiden.

 

Har fått massa förfrågningar redan hur planerna ser ut inför midsommar. Det känns som det är minst ett halvår kvar men tiden går fort och jag inser att det bara är några månader kvar. Midsommar förra året kan vara bland det roligaste firande jag haft! Packade ihop oss 5 blondiner i en bil, körde till Jönköping och landade i ett mysigt hus en bit utanför Habo. Där väntade trevligt folk och vi stannade över förväntan faktiskt där hela helgen! Några riktigt mysiga dagar var att vänta. Jag älskar spontana resor! Självaste midsommar innehöll allt den ska göra. Sol, fest, blommor, mat, lekar och vänner! ♥

Den här midsommarn kommer bli svårslagen!

Puss Sandra

Exited!!!

I´m so exited for my London shoppig about two weeks!!!! ♥
Har listat vilka butiker som är ett måste. PRIMARK, NeewLook, Next, RiverIsland, Forever21 och Topshop!
Känslan går inte att beskriva när man kommer in i dessa butiker och möts av väggar med skor i vissa av dem!





Tjejerna, London och Shopping! Kan inte bli så mycket bättre!♥
Can´t wait!!!
Puss Sandra

Wednesday.


Wednesday.


Dear John

Dessa lovemovies. Jag bara Älskar den. Har sett den hundra gånger om och vill se den en gång till,
två gånger till hundra gånger till?


GoodNight!

foto0889 (MMS)

GoodNight!


Glad Påsk!

Glad Påsk på er alla! (en dag försent).
Hoppas ni har haft en fin påsk. Det har jag, och den är inte slut än. Fyra dagars ledighet minns jag knappt när jag hade. Riktigt skönt iaf! Ska försöka koppla av nu sista dagarna hos mamma. Framför allt få någon ordning på min sömn. Vaknade tidigt imorse återigen. Var på salongen redan vid 9 tiden och storstädade i två timmar med mamma. Sen direkt till Nora. Nu sitter jag här och ska försöka stressa ner..
Godispåsen som står bredvid ser inte  alls lockande ut.. Eller?
Nu godis och mystime i soffan och i högtalarna hör ni Leona Lewis hos mig idag!

Ser så mycket fram emot mina resor!!
Det är egentligen enda gången jag kan slappna av och släppa allt - när jag får resa!


Avkoppling...






Ha en fortsatt mysig PÅSK!

Puss o Kram Sandra




Mohombi and dirtysituation!

Kvällen började hemma hos Carro. Där var jag, Diana, Emy, Carro och Karin. Högtalarna spelade dirtysituation, maracaca, bumpy ride och många mer låtar. Vi var taggade till tusen när vi anlände på Frimis!  Jag och Karin hamnade längst fram. Det var totally flashbacks tillbaka till 5 år sedan när man var 18 och alltid hängde på ön. Hursom, Mohombi var GRYM! Det är allt jag har att säga! Han är så sjukt mycket snyggare irl än i hans musikvideor!! Det var en galen kväll utöver det vanliga och mycket mer.. Som jag tyvärr inte kan dela med mig av här i bloggen , men som jag mer av allt skulle vilja avslöja! ;)

Så het att man smälter i hans närvaro..

Blev ett långt bildregn, och väljer att avsluta detta inlägg med två ord:

Loca Loca!

Puss o Kram Sandra

 


Mystime! <3

foto0947 (MMS)

Mystime! <3


Mohombi

Ikväll gästar Mohombi Frimis! Tjejerna och jag är självklart där  och shakear all night looong till alla hans halvgalna sommarhits och andra bra låtar! Let´s go girls! ;)

Mohombi


Dessa låtar ger mig såå många flashbacks....

Puss o Kram Sandra

Långfredag!

Snön vräker ner. Man ser knappt ut genom fönsterrutorna, men det var som väntat! Så fort man lyckas få några lediga dagar så sviker oftast vädret. Gaah! Jag hade hoppats på lite sol  så man kunde vara ute lite.
Istället har jag och Bella en mysdag inomhus!! Diana jobbar hela dagen så vi är ensamma tills ikväll. Igår hade vi filmkväll med massa gott, me like! Kollade på The guarden (eller hur den stavas), sjukt spännande film! Hade även ögongodis med i den, hehe.  Såklart hade jag min lilla plutt i soffan sovandes ovanpå mig i sin vanliga ordning! Hon är bara för söt och VÄRLDENS BÄSTA!

Nu ska vi fortsätta mysa!

Puss Sandra


Let´s Go!

Påsken närmar sig med stormsteg!
Jag som älskar karameller och sötsaker tycker den här tiden är den bästa, haha.
Då får man äta godis. Mycket godis!
En dag kvar på jobbet! Just nu är det FULLT ÖS, med ordagrant stora bokstäver.  Imorgon har jag gjort en såndär dum grej jag är duktig på- att boka en  fullproppad dag utan tid för lunch. Det är bara att blicka framåt, ta dagen som den kommer och dessutom göra den till den bästa! Vi ska fösöka stänga igen kring 16.00 tiden imorrn men jag tror att vi blir kvar till tidigast 17.00.
På fredag får man ju inte missa Mohombi på Frimis! Det var nästintill hundra år sedan jag var där! Det kommer bli galet! Självklart kommer jag och tjejerna vara  där och skaka rumpa till alla hans grymma låtar! :)
Nu ska jag läsa några rader i min bok och  försöka somna tidigt, innan kockan ringer tidigare än vanligt imorrn.
God natt!


Puss Sandra

Pineapple

Bakade ananas paj idag, skulle ju egentligen bakat den igår ! Men tiden räckte inte så det blev bak idag istället, och sedan dessutom med Diana! ♥

Den blev inte riktigt som vi tänkt oss, men den var god ändå!


Dansa i Neon!

Igår hade jag en underbar utgång med tjejerna!! Först va vi hemma hos Julia, sen vidare till Ritz. Där vi tyvärr inte blev jätte långvariga, men tiden vi hade var grym! Det är finns inget som slår en utgång med tjejerna! ♥
En riktig Girls. Night. Out!








Natten bjöd på så mycket skratt att jag hade ont i magen när jag vaknade imorse.. What a night!
Imorgon är det ny arbetsvecka och dessutom påskvecka- vilket betyder extra rushigt på jobbet!
Work work!

Puss Sandra

RSS 2.0